redline Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Éljen a makró! :) bezzeg a swift képek tűélesek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 teloba kell a hibát keresni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 teloba kell a hibát keresni olyan gépet nem lehet hibáztatni amilyet az ember kezel :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 http://www.opelforum...?showtopic=1697 Ez a tavalyi, de a szám jó kell legyen. Jájá.. köszi, megtaláltam..már le is adtam .... olyan gépet nem lehet hibáztatni amilyet az ember kezel :icon1: Ugyan máár.. nem értitek ti eztet-e! Ő vérprofi.. nem kell neki photoshop, hogy kimaszkírozza az adatokat.. direkt így csinálta, hogy ne látszódjanak az adatai rendesen .. ;) Csúszkálás.. tegnap du. én is gondoltam " az auchan parkolóban, de első-kerekessel tényleg nem olyan nagy móka.. de azért szeretem.. Bár a kézin megint kellene állítani,mert ha betépem, csak akkor fog.. (és van hogy akkor se rendesen..) Valahogy nem akar ez összejönni Patyiéknak :D Én meg nem tépem meg állat módra, mióta mutatta alul a bowden szoknya rögzítő fülecskéjét... Ha jól emlékszem két ponthegesztés fog(ta).. nekem már csak másfél... Kérdem, - ez gond? Vissza lehet hegeszteni nem? - De... miután kipakoltad az utasteret, szőnyeget, vagy leég hegesztés közben a belseje .. eh.. Úgyhogy inkább nem rángatom.. nincs kedvem kipakolni a kocsi fél belsejét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Bár a kézin megint kellene állítani,mert ha betépem, csak akkor fog.. (és van hogy akkor se rendesen..) Valahogy nem akar ez összejönni Patyiéknak :D Ez tényleg valami mumusuk, mert nekem sem sikerült megcsinálni sokadszorra sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 ááá a Frontera a mumus...ha meghallják felugranak a csápos tetejére és imát morzsolnak h ne legyen baja :smartass: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 ááá a Frontera a mumus...ha meghallják felugranak a csápos tetejére és imát morzsolnak h ne legyen baja :smartass: :evilgrin: LOOOL! :D Ezen fetrengek! Kézi.. nah.. akkor nem egyedi eset :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 ááá a Frontera a mumus...ha meghallják felugranak a csápos tetejére és imát morzsolnak h ne legyen baja :smartass: :evilgrin: Mindenesetre most hogy Börni 3 hétig "nyaral", lehet Laci sem vágna bele nagy örömmel egyik projektbe se. :ninja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 (edited) Szerintem a gond ott van Laci, hogy lassan mész, berántod a kéziféket és megáll a kocsi. Na meg pluszban amikor vizes a hó, hamar ledobja a cuccot és a beton meg megfogja a kocsit. :) A gsiken a kézifék az egy vicc egyébként is, nekem is döglődik már az 1.4en, pedig csak 4x 5x csúszkáltam vele a hóban, a gsimen meg sosem fogott. Hiába volt új a tárcsa hátul, új betéttel, nem fogott. Módosítva Február17, 2012 : Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Nekem a kadetton és az astrán is patika a krézifék pedig én cseréltem és állítottam be őket :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ez tényleg valami mumusuk, mert nekem sem sikerült megcsinálni sokadszorra sem :D Nagyok az igényeid. :D Címet küldted már? és hová? Ha így fog havazni akkor nem biztos,hogy megyek de akkor úgyis hívlak majd. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 A Combon elég ha simán fékezek már dobja is a hátulját... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 A Combon elég ha simán fékezek már dobja is a hátulját... :D :D Bölcsibe menet reggel mi is csapattunk egyet. Kérdezte is a gyerek: apa miért fordultunk meg, Nagyon meg ijedtem . :blush: Mondtam neki,hogy én is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 szegény Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ejjjjjjjj.... :icon10: Jó ez a szín... :hiya: Nem fér be a garázsba??? Vagy ott mit rejtegetsz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ejjjjjjjj.... :icon10: Jó ez a szín... :hiya: Nem fér be a garázsba??? Vagy ott mit rejtegetsz??? :D egy mosógépet és így a két gépnek már nincs helye :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 egy mosógépet és így a két gépnek már nincs helye :D :D Tedd ki a mosógépet... ;) :blush: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Nagyok az igényeid. :D Címet küldted már? és hová? Ha így fog havazni akkor nem biztos,hogy megyek de akkor úgyis hívlak majd. :hiya: dejóhogyszólsz!!! :omg: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Anti, este pólus? vekivel szigorúan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Anti, este pólus? vekivel szigorúan! Én szurogatok a veki nélkül is... :evilgrin: Comboval jöttem, és nem tervezem, hogy visszakolbászolok még este... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Anti, este pólus? vekivel szigorúan! Én lehet kinézek, csak szójatok ;) Corsa szigorúan :D Anti, gyeremá, most én adom oda a kocsit akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 ha kell odaadom a gsi-t is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Én lehet kinézek, csak szójatok ;) Corsa szigorúan :D Anti, gyeremá, most én adom oda a kocsit akkor :D Combonak kiütné a falát a cementlap... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 ha kell odaadom a gsi-t is :D Na alakul... :hug: :sneaky: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts