Pehi Csabi Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 ezen a képen mit kell figyelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 ilyet tud valaki szerezni? http://www.tmarkt.hu/vizkomentesites MA voltak vízórát cserélni és a csávó azt mondta ugyanaz volt a problémájuk nekik is újpesten, ezeket felrakta egy éve és azóta nincs vízkövesedés, vízkőfoltok stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 ilyet tud valaki szerezni? http://www.tmarkt.hu/vizkomentesites MA voltak vízórát cserélni és a csávó azt mondta ugyanaz volt a problémájuk nekik is újpesten, ezeket felrakta egy éve és azóta nincs vízkövesedés, vízkőfoltok stb. Lehet, hogy szkeptikus vagyok, de ez nekem (még mindig) kicsit teleshop-osan hangzik :icon9: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 h milyen szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 h milyen szép :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 h milyen szép :D A téli táj, vagy a koszos autó azzal a fura alakkal? Mert utóbbit nem nevezném annak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 A téli táj, vagy a koszos autó azzal a fura alakkal? Mert utóbbit nem nevezném annak. :P :icon4: még most se kaptam semmit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 :icon4: még most se kaptam semmit :P mi a f-nak az nekeD? elküldjem az enyémet? mert én mindig "kidobom"... szerintem felesleges a klubbnak ilyet nyomtatni... le lehetne mondani róla aki le akar, az is költség megtakarítás lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 lol http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/hummer-h1-a-toban-42130 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 mi a f-nak az nekeD? elküldjem az enyémet? mert én mindig "kidobom"... szerintem felesleges a klubbnak ilyet nyomtatni... le lehetne mondani róla aki le akar, az is költség megtakarítás lenne... hősök terén aludtál? azt mondták kapok..akkor meg méne... amúgy se veszem semmi hasznát de ami jár az jár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 lol http://www.keptelens...1-a-toban-42130 "tóban" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 akkor már értem az előző képedet... kihasználod a hozzászólás lehetőségét, ha már "jár" a tagságihoz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 :icon4: még most se kaptam semmit :P komolyan mondom, úgy tudtam eddig, hogy már rég postán van. pöcsöm se érti, mi tart eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 akkor már értem az előző képedet... kihasználod a hozzászólás lehetőségét, ha már "jár" a tagságihoz... :D :D szanaszétposztolom a forumot Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 ez átment volna a balcsin....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Látom sárga....Te csak írsz,nem olvasol :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Látom sárga....Te csak írsz,nem olvasol :D :D :D :D pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Kecsó! Hát ez LOL... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Na ma reggel a Combo azt mondta, hogy nem megyek ma sehova... :goofy: De a Veki behozott... -17.5 fok volt reggel nálunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Na ma reggel a Combo azt mondta, hogy nem megyek ma sehova... :goofy: De a Veki behozott... -17.5 fok volt reggel nálunk... :unsure: ezt aláírásba rakni... mert ritka h 1 turbos technika húz ki a bajból! tisztelet a kivételnek! :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 ezt aláírásba rakni... mert ritka h 1 turbos technika húz ki a bajból! tisztelet a kivételnek! :goofy: Hát vannak még csodák... mikor beindult, be is szaladtam Dettihez, hogy na mi húzott ki a szarbóóóóóól??? Na miiiiiii??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 nem hisztek a csodákban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 nem hisztek a csodákban Pedig ez ma reggel az volt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 pénteki ablakmosás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts