Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Lehet, hogy tele vagyok előítéletekkel, de valahogy nem sajnálom őket:

http://www.origo.hu/...jaro-alatt.html

Hehe.. nemrég olvastam én is.. gondoltam belinkelem.. de lassú vagyok..

A reagálások is jók.. pláne a használtautós :D

Viszont az előző oldalon linkelt eladó (asszem Lanti linkelte..) :omg:

Az egy dolog, hogy nem ért a kocsikhoz, de hogy számolni se tud (16 vs 8 szelep..) jah.. hogy tudni kellene mi az a szelep? :rolleyes:

A féktárcsa befestés meg egyenesen szörnyű.. az egy dolog, hogy az emberi hülyeség határtalan, csak az a gond, amikor ez a sügér jön veled szemben, vagy egy stoptáblánál, és nem bír megállni... :mean: :omg:

Megosztás:

Hát nem egyből... először csak 3 henger ment... aztán kiszedtem a gyertyákat átpucoltam, vissza és utána patika lett...

Eme jelenségnél én anno mindig a gázpedál rugdosását választottam gyógyírként. Azt nem próbáltad? Látszott a gyertyákon hogy melyik koxos?

Megosztás:

Eme jelenségnél én anno mindig a gázpedál rugdosását választottam gyógyírként. Azt nem próbáltad? Látszott a gyertyákon hogy melyik koxos?

Mind az volt... 4 baron van a benzinnyomás... amíg nem simult ki a járása azt hittem megdöglök az "illattól"... :D Pöckölgettem én is, de nem segített... gondolom a sok hónap hideg, és be nem indítás... lehet tavasszal pöcröff indult volna, de tegnap itt mínusz 15 volt... habár sütött a nap... mint most...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.