Atommanó Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 mert a vekinek van "élvezeti" értéke :D :D :D :D :D Ráadásul az idő megszépíti az emlékeket... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 azok mindig is szépek voltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 azok mindig is szépek voltak :D Pont ugyan így parkolt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Pont ugyan így parkolt... :D rászoktattam.... mondjuk ott melegbe volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 mert a vekinek van "élvezeti" értéke :D :D :D mondja ezt az aki nem is használta ki sose? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 rászoktattam.... mondjuk ott melegbe volt :D mondjuk most a kék fekete is jól halad ebben... eladó ha érdekel! :D :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 rászoktattam.... mondjuk ott melegbe volt :D Melegben van most is... le van takarva szép vastagon hóval... a hó pedig szigetel... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Melegben van most is... le van takarva szép vastagon hóval... a hó pedig szigetel... :goofy: ha visszaköltöznél ide a szomszédba átmennék elkérni a kulcsot, hogy letakarítsam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 ha visszaköltöznél ide a szomszédba átmennék elkérni a kulcsot, hogy letakarítsam :D Gondolom menetszéllel... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 ha visszaköltöznél ide a szomszédba átmennék elkérni a kulcsot, hogy letakarítsam :D Na látod... nem vagy igazán elhivatott... ide már nem jössz ki, hogy letakarítsd... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Na látod... nem vagy igazán elhivatott... ide már nem jössz ki, hogy letakarítsd... :blush: oh dehogynem, megyek ha hívnak/kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Most, hogy fel lett újítva a lakás minden króm csap kiegészítőn és egyéb vizes dolgokon meglátszódik, hogy milyen hamar vízköves lesz minden. Ha mindig szárazra törlöm akkor ugye ez megakadályozható, viszont azon agyaltam, hogy nincs olyan eszköz ami mondjuk a vízrendszerre köthető és lágyítja a vizet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 de van....a csőre kell kötni és mehet az elektrolízis Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Van, de azt már a belépési pontnál lenne értelme bekötni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 http://a6.sphotos.ak...130367634_n.jpg Ezek a Vectrák már csak ilyen hófogók... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 okés, hogy van de mi az ami tuti működik, meg milyen árban, most lesz vízóra cserélve így ezért gondoltam én is mostanra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 most jut eszembe decemberbe volt 20 éves a kadett, és most januárban gurult ki az utakra 20 éve :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Ugyanezt nézegettem több mint másfél éve, csak akkor nem ez a felni volt rajta, és nem volt rajta a plusz"hókotró", de akkor még csak 690-be került...http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_a/opel_vectra_a_2.0_turbo_4x4-5480414 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Ugyanezt nézegettem több mint másfél éve, csak akkor nem ez a felni volt rajta, és nem volt rajta a plusz"hókotró", de akkor még csak 690-be került...http://www.hasznalta...rbo_4x4-5480414 fel kell hívni és megkérdezni mit csinált vele ezalatt az idő alatt, hogy ennyivel többe kerül, tett bele km-t? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Ugyanezt nézegettem több mint másfél éve, csak akkor nem ez a felni volt rajta, és nem volt rajta a plusz"hókotró", de akkor még csak 690-be került...http://www.hasznalta...rbo_4x4-5480414 Hát szerintem ez g*cironda. :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Ugyanezt nézegettem több mint másfél éve, csak akkor nem ez a felni volt rajta, és nem volt rajta a plusz"hókotró", de akkor még csak 690-be került...http://www.hasznalta...rbo_4x4-5480414 mázli h csak nézegetted, sztem egy forintot nem ér az autó így ránézésre :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Megírom az őszintét, akkor csak két darab volt a turboból, a másikat akkor 1,2m adta a Matukakirály! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Lanti friss képet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Lanti friss képet :P várom a további 5leteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra_opel_2_lexus/tuning_gsi_astra_elado Lanti! Tarcsi-tarcsi belső????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts