kiskecso Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nem értem ezt a tél pánikot...tél van, ilyenkor esik hó...na és? :) 2012ben ez a világ 8ik csodájának számít :icon11: ezzel költöttek meg 3an hívtak szánkózni azóta :omg: ................kinézek és kb a szánkó is szikráznak még az aszfalton Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Bakker... felébredek... és esik...Nálunk kb 8 cm-nél tart... bár még kint nem voltam... de Detti autózott egyet... Azt mondja, hogy sehol nincs takarítva... se főút, se semmi... hát még is meglepte a hó a kotrókat... :omg: Kb 20-al lehet menni, mert porhó van, és csúszik... lehet mindjárt elindulok, hogy este 7-re beérjek... :blink: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Bakker... felébredek... és esik...Nálunk kb 8 cm-nél tart... bár még kint nem voltam... de Detti autózott egyet... Azt mondja, hogy sehol nincs takarítva... se főút, se semmi... hát még is meglepte a hó a kotrókat... :omg: Kb 20-al lehet menni, mert porhó van, és csúszik... lehet mindjárt elindulok, hogy este 7-re beérjek... :blink: :goofy: Tényleg nem takarítják, 7-es úton áll a hó(pedig annyira nem mellékutca) Nálunk is csak a Niki mert elmenni kocsival itthonról :smartass: De ugye a vectrával mész dolgozni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Vekinek lemerült az aksija... és téligumi sincs rajta... az idei telet végigpiheni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Bakker... felébredek... és esik...Nálunk kb 8 cm-nél tart... bár még kint nem voltam... de Detti autózott egyet... Azt mondja, hogy sehol nincs takarítva... se főút, se semmi... hát még is meglepte a hó a kotrókat... :omg: Kb 20-al lehet menni, mert porhó van, és csúszik... lehet mindjárt elindulok, hogy este 7-re beérjek... :blink: :goofy: engem már hívtak h eltúrhatnám a havat az astrával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Eladta??? Na szép... csak a hirdetésekkel tudott zaklatni... ilyeneket már nem oszt meg velem... :pinch: hát én lehet jobban sajnálom mint ő, bár megértem egy kicsit az ő szempontját is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 El kell, hogy mondjam, hogy az utak állapota valami kriminális... főutakon is mintha nem járt volna ma még kotró... kemény volt a bejövetelem melózni...és nálunk kb 2x akkora hó van mint itt Bp-n... Viszont gyönyörű... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 tessék... 44es út békéscsabára fél úton, 3órakkor..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 jah kicsit nekem is csúszott..amikor meguntam a hátsókerékhatást ráhúztam a 4x4-et :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 jah kicsit nekem is csúszott..amikor meguntam a hátsókerékhatást ráhúztam a 4x4-et :smartass: Jó dolog a 4x4, de megállni azzal sem lehet előbb mint a 2wd-vel... :pinch: Legtöbbször amúgy pont awd-ket lehet látni lehányva az út széli árkokban... mert azt hiszik azért mert minden kerék hajt akkor királyság van... aztán jön a féktáv, és hopp... A Subaru jobbat tudott indulni még hóban is, mint ahogy meg tudott állni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Jó dolog a 4x4, de megállni azzal sem lehet előbb mint a 2wd-vel... :pinch: Legtöbbször amúgy pont awd-ket lehet látni lehányva az út széli árkokban... mert azt hiszik azért mert minden kerék hajt akkor királyság van... aztán jön a féktáv, és hopp... A Subaru jobbat tudott indulni még hóban is, mint ahogy meg tudott állni... bubu nagyon jókat indult hóba meg esőbe :wub: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 bubu nagyon jókat indult hóba meg esőbe :wub: :wub: Cserélj avatart... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nem is megyek gyorsabban vele mint ha 2wd lenne. Csak sokkal biztosabban lehet haladni vele. indulás nagy emelkedőn is gond nélküli és nem csapkodja annyira a seggét kanyarban sem - ha nem akarom :D Sajnos nem téligumi van az autón hanem AT-s ... ezért is óvatoskodom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 jah kicsit nekem is csúszott..amikor meguntam a hátsókerékhatást ráhúztam a 4x4-et :smartass: Legalább valami működik abban az autóban :P :devlish: :goofy: :evilgrin: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Legalább valami működik abban az autóban :P :devlish: :goofy: :evilgrin: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Egyébként tényleg döbbenet.....egy hete mindenhonnan dől az infó, hogy jön a világvége meg a pusztulás, de hókotrót én is csak a havazás ELŐTT láttam amikor szórta az útra a cuccot :D Egyébként nagyon kipróbálnék ilyenkor egy 4x4-et, hogy milyen lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Kabbe Redi :D Nem merem azt írni hogy jó a frontera mert ilyenkor mindig másnap lerohadtam vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Cserélj avatart... :omg: nincs mire :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 nincs mire :pinch: Biztos van mire... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Biztos van mire... :D :D nekem csak a válasznál adja be a képet... köszi berakom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 dezsír kép!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 dezsír kép!!! :blush: :wub: :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 dezsír kép!!! :blush: neki nem szólsz be minek tolja fel ideis?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 neki nem szólsz be minek tolja fel ideis? :D mert a vekinek van "élvezeti" értéke :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts