bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 hát a mostanit ne rakasd be, mer az gagyi tök más az íve, mint a gsi lökösnek akkor inkább falazza be az a műanyagos :) egyébként a ködlámpa nélküli szerintem szebb is rózaszín lesz benne? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Igazából én is arra hajlok hogy befalazom a ködlámpát meg eladom és máris jobban jövök ki. :blink: Rózsaszín tuti nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Rózsaszín tuti nem lesz. a francba pedig tuti lenne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Ez annyira borzasztó hogy nem találok rá szavakat :blink: Esetleg a corsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 az metálbordó-vaj színű lesz eccer Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ....Ma beszéltem a fényezővel a szélesítés miatt ugye fényezni kellenne.Azt mondta lehet jobban járnék ha telifújatnám az egész autót mert nagyon el van matulva a fény és elütne a friss fény.... Esti polírozás rulez :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Esti polírozás rulez :blink: A fényező is vett egy "off sárga merci vitot on" és ő is elöszőr polírozgatta és rájött arra hogy felesleges.Telifényezte a sajátját is.Igazából nem szeretném az egészet fényeztetni mert az elég sok pénz lehet hogy csak 2006 végén(ha muszáj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 semmi sem muszáJ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 semmi sem muszáJ Az igaz (kijavítottam köszi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 No én is hazaértem igencsak durvan néz ki a 215/40R16 os TÉLIgumi :blink: asszem nyáriban is ilyet kell szerezni :) lehet a mocitetöt holnap felrakom mondjuk fekete beömlökkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 a francba pedig tuti lenne :) http://img.tar.hu/bazscalibra/size2/13322339.jpg http://img.tar.hu/bazscalibra/size2/13322341.jpg ettől rosszat fogok álmodni. :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 No én is hazaértem igencsak durvan néz ki a 215/40R16 os TÉLIgumi :blink: asszem nyáriban is ilyet kell szerezni :) lehet a mocitetöt holnap felrakom mondjuk fekete beömlökkel :D Ne feledd az igért telefonszámot, és hogy a másik két légbeömlővel mi a dolgod! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 No én is hazaértem igencsak durvan néz ki a 215/40R16 os TÉLIgumi :blink: asszem nyáriban is ilyet kell szerezni :) lehet a mocitetöt holnap felrakom mondjuk fekete beömlökkel :) kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Én mondtam, hogy befér a Caravan-ba :) a befér az nem kifejezés még lötyögött is benne a lökhárito és a motorhazteto meg hozhattunk is volna pár dolgot :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 kép? Miről ? Hogy hazaért ? vagy Hogy milyen a 215/40R16 téli gumi ? vagy Hogyan szerez nyáriban ugyanilyet ? vagy Hogyan rakja fel a motorháztetőt fekete beömlőkkel ? a befér az nem kifejezés még lötyögött is benne a lökhárito és a motorhazteto meg hozhattunk is volna pár dolgot :blink: Gyóvan, az a lényeg, hogy sikerüt megoldani :) Lackatolás hogy's mint mikor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 lakatolas elvileg január és 3hét 1 honap fényezéssel 1üt ekkor reményeim szerint az auto makulatlan lessz kinézetre már csak azt a lassan 1 éve itt porosodo C20Let et kell beépitenem és nagyon masra nem is vagyom bar amilyen allat vagyok v mit biztos kitalálok:D mint pl most vettem 46+112$ ért hangerfej és hajtokar csavart "ARP" aki ismeri a markát tudja miert vettem :) meg asszem rendelek egy komolyabb intercoolert asszem olyat amit antinak is megrendeltem, bár magamnak akartam :) és meg beépitem a dugattyu hütést is igy már jöhet a 300Le feletti teljesitmény :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 lakatolas elvileg január és 3hét 1 honap fényezéssel 1üt ekkor reményeim szerint az auto makulatlan lessz kinézetre már csak azt a lassan 1 éve itt porosodo C20Let et kell beépitenem és nagyon masra nem is vagyom bar amilyen allat vagyok v mit biztos kitalálok:D mint pl most vettem 46+112$ ért hangerfej és hajtokar csavart "ARP" aki ismeri a markát tudja miert vettem :) meg asszem rendelek egy komolyabb intercoolert asszem olyat amit antinak is megrendeltem, bár magamnak akartam :lol: és meg beépitem a dugattyu hütést is igy már jöhet a 300Le feletti teljesitmény :) Felhívtam a bontót, 50k a komlett hátsóhíd. Némileg emelkedtek az árak. :blink: Majdnem mondtam neki hogy kicsit többért saját GSi-t hozok bontásra... Na mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 15E.-ért vettem a hídtestet a GSI-be.Kopaszon, azt hozzáteszem.De gyakorlatilag bármelyik olyan híd jó bele, ami nagyobb motoros Astrában volt benne.1.8-2.0 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 15E.-ért vettem a hídtestet a GSI-be.Kopaszon, azt hozzáteszem.De gyakorlatilag bármelyik olyan híd jó bele, ami nagyobb motoros Astrában volt benne.1.8-2.0 . Stabilizátor, fék kell. Maga a híd nagyjából ugyan az, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 A belső merevítőn van a hagsúly.Stabrúd, vagy mifene.De én pl. akkor már inkább összehoznék egy novi új kerékfelfüggesztést, fékekkel.Gondolom most a télen uccse akarsz nagyon melemélyedni a futóműtuningba. S, ráérsz lassan, akár egyesével is megvenni a dolgokat. De az a Vectra híd, az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 A belső merevítőn van a hagsúly.Stabrúd, vagy mifene.De én pl. akkor már inkább összehoznék egy novi új kerékfelfüggesztést, fékekkel.Gondolom most a télen uccse akarsz nagyon melemélyedni a futóműtuningba. S, ráérsz lassan, akár egyesével is megvenni a dolgokat. De az a Vectra híd, az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket? Sajna nem, túl sokat kellett volna hozzá mókolni. Kevés ember válalja be meg nem igazán akarok senkit szivatni. Akkor inkább már a GSi híd, ami egyből alámegy. De most elgondolkoztattál evvel a normális futóművel... Nemtom mit lehet berakni alá kb. 50ért cakkpakk. Lengőkaros Vectra megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 ez utóbbit szerintem felejtsd el ennyiért :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Szereld magad :) http://cgi.ebay.de/C20let-Tuning-Motorente...1QQcmdZViewItem :blink: ez bírná a gyűrődést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Sajna nem, túl sokat kellett volna hozzá mókolni. Kevés ember válalja be meg nem igazán akarok senkit szivatni. Akkor inkább már a GSi híd, ami egyből alámegy. De most elgondolkoztattál evvel a normális futóművel... Nemtom mit lehet berakni alá kb. 50ért cakkpakk. Lengőkaros Vectra megoldás? Kár.De a Futó team embere :blink: nem segített volna szakmai tanácsokkal?Hiszen az övé alatt is Vectra híd van. A többivel meg azt akartam mondani, hogy másik kerékagyak, új féknyergek, új tárcsák, csapágyak, fékbetétek, ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 nem, nem. a Futó Úrnak Vectra tengelycsonkjai vannak, asztra hiddal... asszem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts