Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 mert nem telt emelőre a gyorskötegelő meg nem volt kifőzve se kemény, fentről lelógatva meg hülyén nézett volna ki :D Meg tele volt számodra érthetetlen jelekkel... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 egy kis On, sonique mesterrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 ezt sikerült alkotnunk.. így már biztosan nem esik ki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Neeeeeeeeeeee... 100-as szög... :omg: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Neeeeeeeeeeee... 100-as szög... :omg: :D gyorskötöző nem volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 gyorskötöző nem volt :D :D előbb találkoztam Sonique-kal, de ezt elfelejtette mesélni... :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 előbb találkoztam Sonique-kal, de ezt elfelejtette mesélni... :smartass: pedig benne volt a keze ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 egy kis On, sonique mesterrel a képen egy közepes kertes családi ház ára látható :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 a képen egy közepes kertes családi ház ára látható :D :D lol :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 a képen egy közepes kertes családi ház ára látható :D :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 a képen egy közepes kertes családi ház ára látható :D :D Jól fölment a Golfok ára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 én most nem látom a köszi gombot mert levettem:) teljesen felesleges szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 mert levettem:) teljesen felesleges szvsz. nekem aztán nem hiányzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 ezt sikerült alkotnunk.. így már biztosan nem esik ki :D :D Hát ez nagyon hard. Eléggé Kadettos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Hát ez nagyon hard. Eléggé Kadettos.. Nem amúgy..... próbáltuk kiszedni a rádiót, de nem tudtuk Csabi annyira berögzítette, hogy ez már örök darab lesz a kocsiba :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Nem amúgy..... próbáltuk kiszedni a rádiót, de nem tudtuk Csabi annyira berögzítette, hogy ez már örök darab lesz a kocsiba :omg: de ha nem akart kijönni minek kellett a szeg? különben is azt mondtad rakjam be, de kiszedni nem lehet csak úgy állandóan, pláne ahogy ti csináltátok :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 de ha nem akart kijönni minek kellett a szeg? különben is azt mondtad rakjam be, de kiszedni nem lehet csak úgy állandóan, pláne ahogy ti csináltátok :omg: :D sonccal csak ilyen barbár megoldást találtunk... egyébként rendes blaupunkt kiszedővel sem jött ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 a képen egy közepes kertes családi ház ára látható :D :D Újépítésű :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Újépítésű :evilgrin: belefér még abba pár napkollektor is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 belefér még abba pár napkollektor is :D :D milyen humoros gyerekek vannak itt :D :D :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Nem amúgy..... próbáltuk kiszedni a rádiót, de nem tudtuk Csabi annyira berögzítette, hogy ez már örök darab lesz a kocsiba :omg: Valami fekete alkoholos filccel azért fessétek be a szög fejét, úgy autentikusabb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Valami fekete alkoholos filccel azért fessétek be a szög fejét, úgy autentikusabb :D á karbon fólia a tuti és akkor már tunying is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 á karbon fólia a tuti és akkor már tunying is :) Max folpack :evilgrin: a karbonfólia már azt hiszem egy másik szint... :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 jól esik ezt hallani... köszi :icon1: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Neeeeeeeeeeee... 100-as szög... Jesszusom! MI lesz szegény astrából? Kadett? (csak hogy kövessem az itteni feelinget :D) (eh.. most olvasom.. CSLSK-s az meg kii? :D:D:D Albi.. már lelötte ezt a "poént"..) Am: nem semmi, nem vagyok egy hétig, és teljesen megváltozik a világ.. még a nickek is.. azt hittem eltévedtem :D Szokni kell még nagyon! Hopsz.. és ... szerencsére nem nagy sötétség vagyok.. de azért a nagy fehér se az igazi...(avatar..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts