Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 üzembentartóihoz kell eredetvizsga? Szerintem nem, mert a törzskönyv nálad marad, illetve nem változik a tulajdoni jogviszony... viszont van illetéke ugyan úgy mint a tualjdonosváltásnál... csak kevesebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Szerintem nem, mert a törzskönyv nálad marad, illetve nem változik a tulajdoni jogviszony... viszont van illetéke ugyan úgy mint a tualjdonosváltásnál... csak kevesebb... mért marad nálam a törzskönyv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 mért marad nálam a törzskönyv? Nem az volt a kérdés, hogy üzembentartói szerződést kötnél valakivel? Pl mondjuk valaki elvinni a Kadit, de nem átírná, hanem üzembentartója lenne? Mert az üzembentartó az nem egyenlő a tulajdonossal... a törzskönyv pedig a tulajdonosnál van, vagy zálog esetén a hitelezőnél, pl bank... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Nem az volt a kérdés, hogy üzembentartói szerződést kötnél valakivel? Pl mondjuk valaki elvinni a Kadit, de nem átírná, hanem üzembentartója lenne? Mert az üzembentartó az nem egyenlő a tulajdonossal... a törzskönyv pedig a tulajdonosnál van, vagy zálog esetén a hitelezőnél, pl bank... de az a kérdés, csak furcsálottam... ki vesz akkor így autot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 de az a kérdés, csak furcsálottam... ki vesz akkor így autot? Hát necces... olyankor szokták amikor valami miatt nehézkes lenne az átírás, számok miegymás miatt... A hátránya pl így venni autót, ha meghal a tulaj pl, akkor semmissé lesz az üzembentartói, és mint tulajdon a többi vagyonnal öröklésre kerül az örökösök között... De akár az is lehet hátulütő, hogy bármikor megszüntethető ez a jogviszony a tulajdonos részérél, tehát bármikor visszaveheti az üzemeltetés jogát... Szóval inkább a vevő szempontjából necces... de nem akkora a különbség a két fajta illeték között, hogy adott esetben ha vitára kerül a sor akkor megérje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 gumija... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 gumija... nee.. ezt h beadja a videot ezt le kéne tiltani... szétcseszi a forumot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 nekem án megjelenik, lejátsza, meg minden..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 nee.. ezt h beadja a videot ezt le kéne tiltani... szétcseszi a forumot.... Kiszedtem :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 nekem ######án megjelenik, lejátsza, meg minden..... nekem is de fos h ottvan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 vktr, dolgozol esetleg holnap? Nem :) Boros Pista kollegám temetésén voltunk Kolozsváron :( Most nem foglaltuk vissza, mert nem értünk rá, 950 km, ebből pálya Debrecenig, utána 15 km tükrörjég volt, max 40 km/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Dini vagyok kicsi vagyok, székre állok így se látok. Veszek egy piros traktort mert az megy hozzám, a pöttyös gumicsizmám már megvan hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Dini vagyok kicsi vagyok, székre állok így se látok. Veszek egy piros traktort mert az megy hozzám, a pöttyös gumicsizmám már megvan hozzá :) be vagy rugva? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 be vagy rugva? :lol: :lol: :lol: Feltörték a forumot... :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Feltörték a forumot... :w00t: az nem diny volt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 az nem diny volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Háát igen kedves Pehi barátom írogatott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Háát igen kedves Pehi barátom írogatott :lol: már hozzátok költözött? pedig még van 5 hónapja... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 már hozzátok költözött? pedig még van 5 hónapja... :lol: :lol: :lol: Mért, már akkora a hasa??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Mért, már akkora a hasa??? :lol: :lol: ezt nem értem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 ezt nem értem :sowwy: 5 hónap múlva szülni fog??? Nem baj Lanti...van ez így... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 na én is arra gondoltam..... de nem ö fog... jaja Anti, nem láttál még ilyet a spektrumon??? :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 na én is arra gondoltam..... de nem ö fog... jaja Anti, nem láttál még ilyet a spektrumon??? :w00t: Hát én férfitól még csak olyat láttam, hogy barnamacit szült nem gyereket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Kapd el kicsim... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts