Andris22 Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 igen emléxem ez egy igen nagy tudásu emberke lehetet kivancsivagok egy nagyobb emelkedönél miképp akad fel a kocsi :lol: senki sem alszik? :lol: ennek mi értelme? nem tudok rájönni. mármint a képen levő kocsinak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 A múlt héten voltunk méregetni,itt az eredmény: http://www.elprezidente.wz.cz/download/peti.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Ezt mivel mértétek? És mi van pontosan a mocin bütykölve? Az az 1100 kg az valós...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 A gép neve G-tech.A 1100kg az valós mert keten ultunk benne. Ja és sima utcai gumikon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Oksi, a kérdésem lényege, hogy nem fékpados verzió volt, hanem G alapján számolt a műszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 az igazi kérdés, hogy a gyári súllyal számoltatok, vagy lemérettétek konkrétan az autót a két emberrel? mert ha az előbbi történt, akkor távol lehet a valóságtól Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Pontosan le volt mérve az auto digitalis mérlegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Ezekkel a G műszerekkel nem is lehet valósat mérni...sajnos... mi is próbáltuk annó...hát 6.5-től 10.2 ig mndenféle gyorsulást kiírt 0-100-ra, és akkor jól el is felejtettük... Nem véletlenül mérnek padon... :lol: És mik is voltak a módosítások a mocin, mert ezek az adatok nem rosszak amúgy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Én látom rosszul vagy itt csak gyorsulás van mérve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Jól látod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 És egy ilyen mérés mennyibe kerül? Amugy tényleg jók az idők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Az lehet. De én itt Szlovakiában már gyorsulásin is mentem már 14,3. A motoral hengerfej átcsinálva szívo és kipufogo rendszer, rovideb válto, benzinnyomás megnovelve,vezérmutengely cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Ha van ilyen kütyüd akkor ingyenes...:-) Amúgy 30 ropi körül lehet kapni már olyat mik sokat tudnak, de pl "ave" is ilyenekkel mér, bár ott vannak mögötte komoly számítások is... www.timeslip.hu Future-nak van pl egy ilyen "Dino" nevű cumója....de fékpadon jobb mert ott pontso eredményt kapsz, az 10 pénz 1 mérés, 14 kettő, vagy 1 óra pad bérlés 20 volt nekünk...az alatt 6-ot tudtunk mérni kis változtatásokat közbeiktatva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 A mérés nem kerul semibe mert haveré a gép. Amugy a gép mér tobmindent csak még nem értunk hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nekem esőben 15.3 volt a legjobb időm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 A gép 100 000 forintba kerult. Ha jol tudom a timeslipnek is ilyen gépe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Nekem esőben 15.3 volt a legjobb időm... Azt már nemfogjuk megtudni milyen lett volna ha jó let volna az időjárás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Ma elmentünk soniqueal gsi géptetőt venni.A bontóban volt egy komplet gsi astra és megvettem róla az első lökhárítót a caravanra potom 25ezerért. :blink: :) :) Remélem hamarosan fel is kerül a kocsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 zsír :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ....Ma elmentünk soniqueal gsi géptetőt venni.... Én mondtam, hogy befér a Caravan-ba :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 zsír :blink: És ráadásul új lehet a lökös nem volt még törve nincs javítva se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ködlámpás? viszont ha felrakod, tépd le a díszléceket és fesd le a hátsó lökösben a műanyag csíkot :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ködlámpás? A ködlámpa még plusz egy tizes lett volna,annyit nekem nem ér sose használtam.Max a müanyagost megkérdezem nem e tudja berakni a mostanit.Csakl kiváncsiságból kérdeztem meg hogy mibe kerül és ennyiért nem tudtam otthagyni. ködlámpás? viszont ha felrakod, tépd le a díszléceket és fesd le a hátsó lökösben a műanyag csíkot :blink: Ma beszéltem a fényezővel a szélesítés miatt ugye fényezni kellenne.Azt mondta lehet jobban járnék ha telifújatnám az egész autót mert nagyon el van matulva a fény és elütne a friss fény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts