Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Lelövi a coolercsövet mi? :lol: bár az lenne... be se indul... neeem amúgy, csak viccelek, Dinytől van mi baja lehetne???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Lanti_ ?????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Lanti_ ?????????????????? mif.szvan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 bár az lenne... be se indul... neeem amúgy, csak viccelek, Dinytől van mi baja lehetne???? Hát mi??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 mif.szvan? Te ki vagy??? :lol: :D Elhoztad már neki?? Addig úgy sem nyuxik... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 mif.szvan? hétfő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Itt azt hiszem lerúgott valami vízcsövet éppen... :lol: Pista? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hát mi??? :lol: :D hát ezaz :devlish: :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 hétfő :lol: lesz még az évben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 mókarókának adjunk puszinyuszit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 mókarókának adjunk puszinyuszit most akciósan 379.000ért a tiéd lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 mókarókának adjunk puszinyuszit Ad majd neked, ne aggódj... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Ad majd neked, ne aggódj... :lol: :D ülést adja :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 ez se mavolt.... meg ezse Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Dinytől van mi baja lehetne???? :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 bár az lenne... be se indul... neeem amúgy, csak viccelek, Dinytől van mi baja lehetne???? ez most nem vicces :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 ez se mavolt.... http://kepfeltoltes.hu/120102/DSC02111_www...ltoltes.hu_.jpg meg ezse http://kepfeltoltes.hu/120102/Astra_szab_s...ltoltes.hu_.jpg első kép: hát ja végre olyan autód volt amit én is agyongyaláztam :lol: második kép: nem rég lehetett mert az a piros D még mindig ott ál Szabinál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 ez most nem vicces :lol: mossem :D ne aggódj ha kész lesz az astrát is eladja :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 első kép: hát ja végre olyan autód volt amit én is agyongyaláztam :lol: második kép: nem rég lehetett mert az a piros D még mindig ott ál Szabinál :D nekem is az tűnt fel h az még mindig ott áll:):devlish::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 mossem :lol: ne aggódj ha kész lesz az astrát is eladja :D hát ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 ne aggódj ha kész lesz az astrát is eladja :lol: Antinál még van hely! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Antinál még van hely! :devlish: Én mondtam Lantinak, hogy idetolhatja a szarjait... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Én mondtam Lantinak, hogy idetolhatja a szarjait... :lol: :D egy garázst azért építhetnél nekem :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Én mondtam Lantinak, hogy idetolhatja a szarjait... :lol: :D Egy-két év és a bubu megint ott fog állni a kertben...gyönyörű virágtartó lesz belőle. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Egy-két év és a bubu megint ott fog állni a kertben...gyönyörű virágtartó lesz belőle. :D ha megteheti hát tegye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts