Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Jól néz ki a peugeot....én most olyan dologgal szembesültem hogy nem megy a km óra de a napiszámláló igen...akkor lehet h a műszeregység a szar :D

Ráadásul az egész belseje szét van szedve,mert bekábeleztem a zenét....,de időm még nem volt összerakni...ha minden így halad,akkor nem is lesz kész egyhamar :lol:

Megosztás:

Jól néz ki a peugeot....én most olyan dologgal szembesültem hogy nem megy a km óra de a napiszámláló igen...akkor lehet h a műszeregység a szar :lol:

ha számlálós a km órád, és nem digitális akkor rosszul tekerték meg, és eltört benne a számláló fogaskereke....

asszem a 13, kerületben az alig utcában foglalkoznak ilyen óták javitásával....

Megosztás:

ha számlálós a km órád, és nem digitális akkor rosszul tekerték meg, és eltört benne a számláló fogaskereke....

Akkor romlik el,ha nem álló helyzetben nullázzák le a számlálót. :lol:

Megosztás:

Mármint a sebességet nem mutatja de a megtett km-eket igen. Napiszámláló+teljes megtett km (ami vissza van tekerve) Manuális minden.

Bara kárpitról vélemény ?

Megosztás:

Ahhoz képest,hogy a peugeot gablini,és az aksis csávó aki 20 éve aksizik,nem halott még a problémáról.....de az angol fórumok tele vannak ezzel a hibával.Akkor miért nem lehet bika kábellel aksit cserélni :D Tiszta vicc ez az ország.....

Angliában van olyan aki vesz pözsót? :devlish: Leteszem a hajam :devlish:

Most voltam egy kedves barátomnál, 6-7 éves 307-ese van, 1.6 benzin, most volt (több mint 30ezer után) kötelező szervizen, olaj szürőkkel csere, plusz első féktárcsa+betét, hátsó betét csere 25% kedvezmény után 130e :lol: ez az igazi vicc ebben az országban.. ja és az éxíjgörgőre meg a szíjra kapott egy 42ezres ajánlatot, mert elég csúnyán szól.

Megosztás:

Angliában van olyan aki vesz pözsót? :D Leteszem a hajam :D

Most voltam egy kedves barátomnál, 6-7 éves 307-ese van, 1.6 benzin, most volt (több mint 30ezer után) kötelező szervizen, olaj szürőkkel csere, plusz első féktárcsa+betét, hátsó betét csere 25% kedvezmény után 130e :lol: ez az igazi vicc ebben az országban.. ja és az éxíjgörgőre meg a szíjra kapott egy 42ezres ajánlatot, mert elég csúnyán szól.

isten áldja a kadettot, ebből az összegből még veszek kettőt :devlish: :devlish: :icon13: mármint a 42-ezerből :icon13: :D B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.