Gelko Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 moderátor mikor lehet?:lol: az még 5 ezer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Jól néz ki a peugeot....én most olyan dologgal szembesültem hogy nem megy a km óra de a napiszámláló igen...akkor lehet h a műszeregység a szar :D Ráadásul az egész belseje szét van szedve,mert bekábeleztem a zenét....,de időm még nem volt összerakni...ha minden így halad,akkor nem is lesz kész egyhamar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 betonozni nem kell menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 az még 5 ezer :lol: /hét Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Jól néz ki a peugeot....én most olyan dologgal szembesültem hogy nem megy a km óra de a napiszámláló igen...akkor lehet h a műszeregység a szar :lol: ha számlálós a km órád, és nem digitális akkor rosszul tekerték meg, és eltört benne a számláló fogaskereke.... asszem a 13, kerületben az alig utcában foglalkoznak ilyen óták javitásával.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 ha számlálós a km órád, és nem digitális akkor rosszul tekerték meg, és eltört benne a számláló fogaskereke.... asszem a 13, kerületben az alig utcában foglalkoznak ilyen óták javitásával.... Akkor romlik el,ha nem álló helyzetben nullázzák le a számlálót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Ahhoz képest,hogy a peugeot gablini,és az aksis csávó aki 20 éve aksizik,nem halott még a problémáról.....de az angol fórumok tele vannak ezzel a hibával.Akkor miért nem lehet bika kábellel aksit cserélni :lol: Tiszta vicc ez az ország..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Akkor romlik el,ha nem álló helyzetben nullázzák le a számlálót. :lol: de neki a napi számlálója megy..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 ha számlálós a km órád, és nem digitális akkor rosszul tekerték meg, és eltört benne a számláló fogaskereke.... asszem a 13, kerületben az alig utcában foglalkoznak ilyen óták javitásával.... Mármint a sebességet nem mutatja de a megtett km-eket igen. Napiszámláló+teljes megtett km (ami vissza van tekerve) Manuális minden. Bara kárpitról vélemény ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Ahhoz képest,hogy a peugeot gablini,és az aksis csávó aki 20 éve aksizik,nem halott még a problémáról.....de az angol fórumok tele vannak ezzel a hibával.Akkor miért nem lehet bika kábellel aksit cserélni :D Tiszta vicc ez az ország..... Angliában van olyan aki vesz pözsót? :devlish: Leteszem a hajam :devlish: Most voltam egy kedves barátomnál, 6-7 éves 307-ese van, 1.6 benzin, most volt (több mint 30ezer után) kötelező szervizen, olaj szürőkkel csere, plusz első féktárcsa+betét, hátsó betét csere 25% kedvezmény után 130e :lol: ez az igazi vicc ebben az országban.. ja és az éxíjgörgőre meg a szíjra kapott egy 42ezres ajánlatot, mert elég csúnyán szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Irány a http://szilveszterrallye.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Angliában van olyan aki vesz pözsót? :D Leteszem a hajam :D Most voltam egy kedves barátomnál, 6-7 éves 307-ese van, 1.6 benzin, most volt (több mint 30ezer után) kötelező szervizen, olaj szürőkkel csere, plusz első féktárcsa+betét, hátsó betét csere 25% kedvezmény után 130e :lol: ez az igazi vicc ebben az országban.. ja és az éxíjgörgőre meg a szíjra kapott egy 42ezres ajánlatot, mert elég csúnyán szól. isten áldja a kadettot, ebből az összegből még veszek kettőt :devlish: :devlish: :icon13: mármint a 42-ezerből :icon13: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Lanti hétvége van:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Lanti hétvége van:D ide pestre még nem ért el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 isten áldja a kadettot, ebből az összegből még veszek kettőt :lol: :D :devlish: mármint a 42-ezerből :devlish: :icon13: :icon13: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 +4:20-tól(többi része uncsi) csak számomra ismeretlen egyik másik szgk????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 csak számomra ismeretlen egyik másik szgk????? Japán belpiacos modellek. Persze hogy ismeretlen egyik másik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Japán belpiacos modellek. Persze hogy ismeretlen egyik másik. :lol: Ez bezzeg megy fejből, az opel sport szinek meg keresztrejtvény! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Ez bezzeg megy fejből, az opel sport szinek meg keresztrejtvény! :devlish: Mit vársz egy k@cs@g BMW-stől?! :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Ez bezzeg megy fejből, az opel sport szinek meg keresztrejtvény! :devlish: Soha nem néztem még Opel Motorsportos logót :icon13: Mit vársz egy k@cs@g BMW-stől?! :lol: :D :devlish: Elbontottad már a Vektrát? :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Caterham R500 vs 996 GT2 Nordschleife Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Caterham R500 vs 996 GT2 Nordschleife Uhh 2:11-nél, hogy összeszedi (többek közt... :D) ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Lotus Super 7 replika ( Tiger Avon ) C20XEvel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Uhh 2:11-nél, hogy összeszedi (többek közt... :devlish:) ! :lol: Én 5:38nál hittem azt hogy na ott most vége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Én 5:38nál hittem azt hogy na ott most vége. :lol: Jaja, az is kemény. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts