J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Patyi már megcsinálta a szellőztetőt...legalábbis azt mondta hogy jóóóó :lol: 2-es furóval furd meg a tanksapkát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Most lehet nagy hülyeséget kérdezek de bevállalom :icon13: Ha tankoláskor leveszem a tanksapkát -ami nem árt ugye- mindig rohadt nagyot sziszeg. Nem azért mert nem megy a szellőztetőm ? 80 literes tankból kb 20-25 liter szokott hiányozni mire tankolok... nekem ugyanezt csinálja a céges dizel ducato, semmi baja :devlish: Redi ez csak egy fikció volt vicc formájában nyugi, de minap egy hondás kollega nem tudta már hová visszapakolnoi a szgk. váltókulisszáját aztán le is hagyott vagy 3-ikban 11000rpm-nél :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Akkor hadd sziszegjen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Akkor hadd sziszegjen... meg bizti nem horpasztja a tankot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Redi ez csak egy fikció volt vicc formájában Nyilvánvaló volt, hogy "fikció", de semennyire nem vicces :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 meg bizti nem horpasztja a tankot :D Ennél rosszabb már úgysem lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ennél rosszabb már úgysem lehet :lol: Dehogynem...majd ha 10X állsz meg tankolni Debrecenig, mert több nafta nem fér a tankba... :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ennél rosszabb már úgysem lehet :D Vagy ha úgy jársz mint Én,félig mutat,de benzin nincs benne :lol: :devlish: :devlish: :icon13: Csak azért jöttünk rá,hogy nincs benne benzin,mert nem akartam Tarr elött égni,és tankoltam bele...A benzinkútig Anti húzott el :icon13: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Vagy ha úgy jársz mint Én,félig mutat,de benzin nincs benne :lol: :devlish: :icon13: :icon13: Csak azért jöttünk rá,hogy nincs benne benzin,mert nem akartam Tarr elött égni,és tankoltam bele...A benzinkútig Anti húzott el :D B) :D :D :devlish: De rég volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Kösz Srácok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 pü. to Lanti :lol: thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 pü. to Lanti :D thx Na eljött a te időd :devlish: :devlish: Hantos Úr defektes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Kösz Srácok :lol: mindig segítünk h mégjobban elbizonytalanodj :D :devlish: :devlish: most h belegondolok hallottam már olyat h aztán nehezebben szívott az ac (emiatt) csak elöbb nem akartam beírni h jobb kedved legyen :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Na eljött a te időd :devlish: :icon13: Hantos Úr defektes :lol: 14-től pedig jön a hó :D rekord meg nem :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Vosziék áruljak a Corsa GSI-t... "sziasztok! van egy eladó korzám: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...1.6_opc-5387046 OPC, arden kék. aki ismeri, tudja, hogy ez egy megkímélt voszi mobil! smile.gif smile.gif sajnos úgy néz ki, hogy elviszik csereárunak, ezért ha valakit tényleg érdekel, akkor most startoljon rá! üdv, voszi " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 17es kerék nem eladó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Vosziék áruljak a Corsa GSI-t... "sziasztok! van egy eladó korzám: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...1.6_opc-5387046 OPC, arden kék. aki ismeri, tudja, hogy ez egy megkímélt voszi mobil! smile.gif smile.gif sajnos úgy néz ki, hogy elviszik csereárunak, ezért ha valakit tényleg érdekel, akkor most startoljon rá! üdv, voszi " Voszit múltkor láttam valami újság borítóján...lestem is nagyot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Vosziék áruljak a Corsa GSI-t... Hát ha nem csak az ülés lenne kékfekete, hanem a kocsi is akkor még talán, de így nem :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 ejj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Tegnap voltam egy munkatársaimat búcsúztató bulin és találkoztam J0hnny hasonmásával. A poén az hogy Ő is János. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 ejj döbbenet :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Tegnap voltam egy munkatársaimat búcsúztató bulin és találkoztam J0hnny hasonmásával. A poén az hogy Ő is János. :lol: :D És? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 És? Hát azért sokkoló lehetett. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 És? Mindegy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts