redline Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ez az osztómű mindent kibír valamiért... mindenkinek mindig széthullik...nekem valamiért nem...pedig kapott ez anno szépeket Lacházán... meg utcán, meg bármikor amikor beleültem :icon13: :icon13: Szóval, már beteljesítette amiért a világra jött, a többi innen már csak ráadás... :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1240391695.jpg besz@rás, hogy milyen szép a fehér a másik pályán :lol: :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 besz@rás, hogy milyen szép a fehér a másik pályán :lol: :D :devlish: :devlish: Előnyös kép... a rozsdásodó hátsó ív pont takarva... :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Előnyös kép... a rozsdásodó hátsó ív pont takarva... :lol: :D minden modellnek van előnyös és kevésbé előnyös oldala :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 hamár akkormár... audis csak pislogott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 no akkor hátha itt is érdekel vkit: sziasztok, eladok mindenemet a C vel együtt. akit érdekel vmi az szoljon... c caravan, 1,5 év müszakival - 350e schmidt 8,5-9,5x15 új gumikkal - 250e ohc getrag 240 - 45e leömlő XE hez - 20e caravan/city nagyhid komplett - 50e manta 1.8 karter manta 1.8 ohc motortarto 20e 85/70-es ültetőrugószett 40e TÜV papiral, teljesen új forszámos óra 15 kadett sr 4 óraegység, konzol nélkül 20e van még biztos valami... üdv, Lanti lantosl@gmail.com 06704556717 sárga privi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ez az osztómű mindent kibír valamiért... mindenkinek mindig széthullik...nekem valamiért nem...pedig kapott ez anno szépeket Lacházán... meg utcán, meg bármikor amikor beleültem :lol: :D Szóval, már beteljesítette amiért a világra jött, a többi innen már csak ráadás... :devlish: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1240391695.jpg Ja persze, virsli téligumikon, amikre indulás előtt babasampont kentél, persze hogy nem tapad be rendesen. :devlish: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Most lehet nagy hülyeséget kérdezek de bevállalom :lol: Ha tankoláskor leveszem a tanksapkát -ami nem árt ugye- mindig rohadt nagyot sziszeg. Nem azért mert nem megy a szellőztetőm ? 80 literes tankból kb 20-25 liter szokott hiányozni mire tankolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=255348 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=255348 A nacccsippp az 100e :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 A nacccsippp az 100e :lol: :D akkorez nemkell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 akkorez nemkell Látod... így derül ki, ha valami kamu... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Látod... így derül ki, ha valami kamu... :lol: :D az imcser az kamu? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 az imcser az kamu? :devlish: Hát valszeg, mert nincs bekarikázva az "R" betű... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Most lehet nagy hülyeséget kérdezek de bevállalom :devlish: Ha tankoláskor leveszem a tanksapkát -ami nem árt ugye- mindig rohadt nagyot sziszeg. Nem azért mert nem megy a szellőztetőm ? 80 literes tankból kb 20-25 liter szokott hiányozni mire tankolok... Nekem is sziszegett a Bubu...főleg nyáron... de nem foglalkoztam vele...szerintem a lefújóból maradt ott mindig némi visszhang...de hogy nálad mi lehet??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 A nacccsippp az 100e :lol: :D ráadásul akkor a kesztyűtartó alatti polcot el is lehet felejteni, mert annyira nagy, hogy kell a hely :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Nekem is sziszegett a Bubu...főleg nyáron... de nem foglalkoztam vele...szerintem a lefújóból maradt ott mindig némi visszhang...de hogy nálad mi lehet??? :lol: :D lol ráadásul akkor a kesztyűtartó alatti polcot el is lehet felejteni, mert annyira nagy, hogy kell a hely :devlish: :devlish: lool :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=255348 Ilyet tudok én is (ECU nélkül), ha kell valakinek. A Vekiben is ilyen van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ilyet tudok én is (ECU nélkül), ha kell valakinek. A Vekiben is ilyen van. :D Na ezért nem tudod eladni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Na ezért nem tudod eladni... :lol: Gondolod a gyárival jobban menne a bolt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Gondolod a gyárival jobban menne a bolt? :lol: 25 lejönne az árából mindenesetre. :D Én a helyedben egyébként úgy hirdetném hogy C20XE Irmsher chip + Ajándék Vectra A blablabla stb stb stb... :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ha tankoláskor leveszem a tanksapkát -ami nem árt ugye- mindig rohadt nagyot sziszeg. Nem azért mert nem megy a szellőztetőm ? 80 literes tankból kb 20-25 liter szokott hiányozni mire tankolok... De. Patyi megcsinálja pikkpakk :D Én ma egész nap a futóművesnél voltam. Húz jobbra a kocsi, pedig be lett állítva. Megcserélték az első két kereket, hopp onnantól balra húzott. Most átcserélték a balhátsót a jobbelsővel, és megfordították rajta a gumikat. Jobb lett de nem tökély. Vehetek két új gumit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 De. Patyi megcsinálja pikkpakk :devlish: Én ma egész nap a futóművesnél voltam. Húz jobbra a kocsi, pedig be lett állítva. Megcserélték az első két kereket, hopp onnantól balra húzott. Most átcserélték a balhátsót a jobbelsővel, és megfordították rajta a gumikat. Jobb lett de nem tökély. Vehetek két új gumit :lol: Patyi már megcsinálta a szellőztetőt...legalábbis azt mondta hogy jóóóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 25 lejönne az árából mindenesetre. :lol: Én a helyedben egyébként úgy hirdetném hogy C20XE Irmsher chip + Ajándék Vectra A blablabla stb stb stb... :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: :D Téged úgy érdekelne? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Téged úgy érdekelne? :lol: Szívesen végigolvasnám az hirdetést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts