Pehi Csabi Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Diny kipufot szerel hát szép, nemrég volt lakatolva és már rohad a bal sárvédő, szar a kipuf és az első lökös is kék már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 megvan :devlish: küggyem? feltettem király :D itt letölthető :devlish: http://www.cellsea.com/ringtone/detail/RT4da63a711c688.htm Ha ennyire tetszik, akkor http://nyan.cat/ :icon13: Szeretettel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Diny kipufot szerel Köszi Lanti! :lol: :D Ezután mit is mondhatnék..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Köszi Lanti! :lol: :D Ezután mit is mondhatnék..... egy köszönöm megteszi :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 a C be is a kék feketébe is... inkább csinálok én is gyereket... Hang vagy,úgy sem mered :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Egyébként mi újság a döggel? Elszállt már az átok róla? :lol: Az elmúlt 2 hét tünetmentes volt. :D majd januárban azért kell vele foglalkozni..km spirál..meg egy kis elektromosság. Szerintem Daniékhoz kiviszem hadd játszanak vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Szerintem Daniékhoz kiviszem hadd játszanak vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Diny kipufot szerel mekkora :D :devlish: :devlish: a C be is a kék feketébe is... inkább csinálok én is gyereket... magamból kiindulva az autó hálásabb :icon13: :icon13: :D sárga szedd össze mi kell a C-ből.... még jó h vettem egy rekordot a váltóért :lol: (stabrúd, elsőhíd, autómata kardán,, és még vehetnél sperrt B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Az elmúlt 2 hét tünetmentes volt. :devlish: majd januárban azért kell vele foglalkozni.. :lol: :D :devlish: eddig csak használtad????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Ezt most ugye nem komolyan kérdezed? :lol: Komolyan kérdeztem, de most már vágom, tenksz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 a C be is a kék feketébe is... inkább csinálok én is gyereket... Tényleg ekkora szopó a kékfekete? Nemá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Tényleg ekkora szopó a kékfekete? Nemá :lol: mért lenne szopo? nincs vele semmi baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 mért lenne szopo? nincs vele semmi baj... Akkor miért ment el a kedved az egésztől? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Akkor miért ment el a kedved az egésztől? :lol: Biztos arra a C coupe-ra akar lecsapni az összes árából, ami a használtautón van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 mért lenne szopo? nincs vele semmi baj... Uristen ezt is megéltük....Látod Anti, alig pár évet kellett volna várnod az eladással :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Uristen ezt is megéltük....Látod Anti, alig pár évet kellett volna várnod az eladással :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: Mindig kapkodok... ellenben a Vekit most nagyon megszerettem... tegnap azzal jöttem, és tök jó kis kocsi...kell rajta majd tavasszal ezt azt csinálgatni, de jópofa... a kúton reggel jól körbenézték a srácok :D Aztán elrúgtam, és húztam a kettest... krrrrcccchhhkrrrrr... :icon13: :D Nem volt égő :D de egyesben szépet indult B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 http://kepfeltoltes.hu/111227/252495_21467...ltoltes.hu_.jpg Tehát az életben az ultimate eredmény egy 99%-ban tuti, hogy szlovák (esetleg német) rendszámos Audi amiben szemrebbenés nélkül tudsz sz@rni a szabályokra miközben te magad minimálbérre vagy bejelentve, az ÁFA csalós mezőgazdasági cégedben meg 4 órára bejelentett emberek dolgoznak, hogy papíron kijátszd az ÁFA-t a gabonára..... [köpős szmájli] Hülye volt mindkét ember és éez független a márkától.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 :lol: :D :devlish: Mindig kapkodok... ellenben a Vekit most nagyon megszerettem... tegnap azzal jöttem, és tök jó kis kocsi...kell rajta majd tavasszal ezt azt csinálgatni, de jópofa... a kúton reggel jól körbenézték a srácok :D Aztán elrúgtam, és húztam a kettest... krrrrcccchhhkrrrrr... :devlish: :icon13: Nem volt égő :D de egyesben szépet indult :icon13: :D B) :D Erre még rátett volna egy lapáttal ha kettesbe húzás után csattan az osztómű. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 :lol: :D :devlish: Erre még rátett volna egy lapáttal ha kettesbe húzás után csattan az osztómű. :D Ez az osztómű mindent kibír valamiért... mindenkinek mindig széthullik...nekem valamiért nem...pedig kapott ez anno szépeket Lacházán... meg utcán, meg bármikor amikor beleültem :devlish: :icon13: Szóval, már beteljesítette amiért a világra jött, a többi innen már csak ráadás... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ez az osztómű mindent kibír valamiért... mindenkinek mindig széthullik...nekem valamiért nem...pedig kapott ez anno szépeket Lacházán... meg utcán, meg bármikor amikor beleültem :lol: :D Szóval, már beteljesítette amiért a világra jött, a többi innen már csak ráadás... :devlish: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1240391695.jpg Kell alá 4 jó slick :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Kell alá 4 jó slick :lol: Az úgy már nem lenne vicces... :D :devlish: Meg úgy megfutná a 10-es időt is 402-őn... :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Az úgy már nem lenne vicces... :lol: :D Meg úgy megfutná a 10-es időt is 402-őn... :devlish: :devlish: cm? Ennyit még gurulna az osztómű széthullása után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 cm? Ennyit még gurulna az osztómű széthullása után? 10re odaérne a tréler... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 10re odaérne a tréler... :lol: Szerintem különben pont most szólta el magát Anti, Gelko megvoodoozta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts