Albert Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Egyáltalán nem erről van szó drága barátom, akkor sem kellene ilyen nékem, ha ingyé adnák. :lol: Muhaha. Bizonyára bejgli overload error. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Lanti! Ezzel kemény lenne a GSi :D :lol: igen, a 9,5x18 gyakorlatilag gyári méret... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 igen, a 9,5x18 gyakorlatilag gyári méret... Gyári Lorinser. :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: Egyébként más is megoldotta már: Most + - 5kg gitt mit számít. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 SRT sztorihoz írta még anno egy srác: "kolléga a dzsípjével jött mögöttem tegnap. Istenhegyi úton, picit megkerült felfelé... hazamentem gyorsan megnéztem hogy mit megy. hát 5s 100-ra. nem rossz és 16s 160-ra. hát az már nem túl jó. ott már megfognám mondtam magamban, aztán észrevettem hogy 16s 160-ra és meg is áll." :D :devlish: Ezek a HEMI-k nem semmi motorok. Múltkor láttam egy c-veki wagon-t izmozni egy srt8 challanger ellen. Komolyan gondolta a vectrás... pechére a 6.1 hemi is. :devlish: Csúnya volt. Ja és még takarékosnak is mondhatóak,mert négy hengert lekapcsol araszolgatáskor,így városban 11-12 literrel eljár. Meg az is durva ,hogy ez a 6.1 motor a három tonnás H2 tankot 7.5mp alatt gyorsítja 100-ra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Ezek a HEMI-k nem semmi motorok. Múltkor láttam egy c-veki wagon-t izmozni egy srt8 challanger ellen. Komolyan gondolta a vectrás... pechére a 6.1 hemi is. :D Csúnya volt. Ja és még takarékosnak is mondhatóak,mert négy hengert lekapcsol araszolgatáskor,így városban 11-12 literrel eljár. Meg az is durva ,hogy ez a 6.1 motor a három tonnás H2 tankot 7.5mp alatt gyorsítja 100-ra. :lol: Ezen tények mellett ami tényleg kicsit izgatottá tett anno abban a szituban, hogy amíg mi halálra izgultuk magunkat, hogy nehogy eldobja magát a technika, a csávó dvdzett közben a csilivili öltönyében, a csajszi mellette meg reszelte a körmét, és fel sem tűnt neki, hogy szitu van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Lanti! Ha csinálod csináld rendesen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Ezen tények mellett ami tényleg kicsit izgatottá tett anno abban a szituban, hogy amíg mi halálra izgultuk magunkat, hogy nehogy eldobja magát a technika, a csávó dvdzett közben a csilivili öltönyében, a csajszi mellette meg reszelte a körmét, és fel sem tűnt neki, hogy szitu van... Milyen avant audi-d volt? RS4? Hajtok egy B5 2.4 V6-ot de nagyon hurkatöltő,abszolút nem élményre meg gyorsulásra van kihegyezve. Van ahol élmény van,hajlik a lemez is, van ami csak disznó módon megy kevés élménnyel meg van amelyik egyik sem. Szvsz. Megfordult a fejemben egy w140 coupe v12,de egyrészt eléggé szívás ha elromlik másrészt meg nem is megy valami jól 6.5mp kell neki a 100hoz. Full gyári LET odaverné. Szomszéd utcában van az utódja az s55 amg 550lóval meg majd 1000nm-rel dupla csigával. Na az már jó lenne, 10mp alatt megfutja a 200-at. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Muhaha. Bizonyára bejgli overload error. Szeretetreméltó, hogy magadból indulsz ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Lanti! Ha csinálod csináld rendesen... :lol: gyári állapot elérése a cél :devlish: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 gyári állapot elérése a cél :icon13: :lol: Akkor ismét gyári kék lesz a színe? :D :devlish: :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Akkor ismét gyári kék lesz a színe? :lol: :D :devlish: :devlish: bizony, csak a kormányt meg a váltózsákot nem tudom honnét fogom beszerezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 bizony, csak a kormányt meg a váltózsákot nem tudom honnét fogom beszerezni... Emlékeim szerint Anti eltette emlékbe :lol: :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Emlékeim szerint Anti eltette emlékbe :lol: :D :devlish: :devlish: sokat jelentene ha meglenne :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Coupe valamelyik nap felhívtál, de ha jól hallottam csak a zsebedben voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Coupe valamelyik nap felhívtál, de ha jól hallottam csak a zsebedben voltam :lol: Igen.Én is csak este vettem észre....nem értem a headszett miért kezdeményez hívást,ha be van kapcsolva a bill.zár.......mindegy.Bocsánat :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Igen.Én is csak este vettem észre....nem értem a headszett miért kezdeményez hívást,ha be van kapcsolva a bill.zár.......mindegy.Bocsánat :devlish: :devlish: :icon13: már azt hitte békülni akarsz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 http://i296.photobucket.com/albums/mm190/k...uk/S7301767.jpg Egyszerű, de nagyszerű! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Milyen avant audi-d volt? RS4? Egy álS4 volt...1.9 tádé... csak optika volt, belső meg futómű S4... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Emlékeim szerint Anti eltette emlékbe :lol: :D :devlish: :devlish: Képzeljétek... eladtam még anno... és pénzt is adtak érte... :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Képzeljétek... eladtam még anno... és pénzt is adtak érte... :lol: :D Kár érte :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Kár érte :lol: :D :devlish: :devlish: De ha ezen múlik bőröztetünk egyet Lantinak nem??? :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Egy álS4 volt...1.9 tádé... csak optika volt, belső meg futómű S4... meg pár felesleges km, meg egyebek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 De ha ezen múlik bőröztetünk egyet Lantinak nem??? :lol: :D Sima ügy :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 meg pár felesleges km, meg egyebek :lol: Azóta is megy gond nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts