Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

SRT sztorihoz írta még anno egy srác:

"kolléga a dzsípjével jött mögöttem tegnap. Istenhegyi úton, picit megkerült felfelé... hazamentem gyorsan megnéztem hogy mit megy. hát 5s 100-ra. nem rossz és 16s 160-ra. hát az már nem túl jó. ott már megfognám mondtam magamban, aztán észrevettem hogy 16s 160-ra és meg is áll." :D :devlish:

Ezek a HEMI-k nem semmi motorok.

Múltkor láttam egy c-veki wagon-t izmozni egy srt8 challanger ellen. Komolyan gondolta a vectrás... pechére a 6.1 hemi is. :devlish: Csúnya volt.

Ja és még takarékosnak is mondhatóak,mert négy hengert lekapcsol araszolgatáskor,így városban 11-12 literrel eljár.

Meg az is durva ,hogy ez a 6.1 motor a három tonnás H2 tankot 7.5mp alatt gyorsítja 100-ra. :lol:

Megosztás:

Ezek a HEMI-k nem semmi motorok.

Múltkor láttam egy c-veki wagon-t izmozni egy srt8 challanger ellen. Komolyan gondolta a vectrás... pechére a 6.1 hemi is. :D Csúnya volt.

Ja és még takarékosnak is mondhatóak,mert négy hengert lekapcsol araszolgatáskor,így városban 11-12 literrel eljár.

Meg az is durva ,hogy ez a 6.1 motor a három tonnás H2 tankot 7.5mp alatt gyorsítja 100-ra. :lol:

Ezen tények mellett ami tényleg kicsit izgatottá tett anno abban a szituban, hogy amíg mi halálra izgultuk magunkat, hogy nehogy eldobja magát a technika, a csávó dvdzett közben a csilivili öltönyében, a csajszi mellette meg reszelte a körmét, és fel sem tűnt neki, hogy szitu van...

Megosztás:

Ezen tények mellett ami tényleg kicsit izgatottá tett anno abban a szituban, hogy amíg mi halálra izgultuk magunkat, hogy nehogy eldobja magát a technika, a csávó dvdzett közben a csilivili öltönyében, a csajszi mellette meg reszelte a körmét, és fel sem tűnt neki, hogy szitu van...

Milyen avant audi-d volt? RS4?

Hajtok egy B5 2.4 V6-ot de nagyon hurkatöltő,abszolút nem élményre meg gyorsulásra van kihegyezve.

Van ahol élmény van,hajlik a lemez is, van ami csak disznó módon megy kevés élménnyel meg van amelyik egyik sem. Szvsz.

Megfordult a fejemben egy w140 coupe v12,de egyrészt eléggé szívás ha elromlik másrészt meg nem is megy valami jól 6.5mp kell neki a 100hoz. Full gyári LET odaverné.

Szomszéd utcában van az utódja az s55 amg 550lóval meg majd 1000nm-rel dupla csigával. Na az már jó lenne, 10mp alatt megfutja a 200-at. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.