Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 mit találtam http://www.1000hp.eu/index.php?option=com_...572&lang=hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 az index már húsvétnál tart LOL... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 ... Rá lehet a 19"os felnire is ültetni a kocsit, csak a hasa magasan lesz. Ültesd rá 13"ra, akkor nem fogsz szédülni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 mit találtam http://www.1000hp.eu/index.php?option=com_...572&lang=hu Jaja...de ott a kék-fekete is, meg a Ducky is amúgy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Jaja...de ott a kék-fekete is, meg a Ducky is amúgy... :lol: És a C is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Jaja...de ott a kék-fekete is, meg a Ducky is amúgy... :devlish: sőőőőőőőt a régi gsi-m is :lol::D:D általad :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 no akkor, első leszek.. mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Az első én voltam... :devlish: Tegnap kitettem a hírekbe... :lol: :D De akkor Sok Boldog Karácsonyi Ünnepeket itt is mindenkinek! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Na akkor én is: Kapja be mindenki karácsonykor :lol: :D Asszem az első hsz-em is hasonló volt :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Én nem vagyok nagyravágyó: http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/nsx/...apotban-4525096 Egyébként Boldog karácsonyt mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Én nem vagyok nagyravágyó: http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/nsx/...apotban-4525096 pont ezt néztem én is tegnap este :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 pont ezt néztem én is tegnap este :lol: és mennyit alkudtál le az árából? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 és mennyit alkudtál le az árából? :lol: ma már pont a feléért adja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Asszem talán Kosztolányi Édes Annájában volt, hogy nem szerette a kalácsot. Persze, hogy nem, minek szeresse amikor olyat úgyse ehet.. Látom van aki elolvasta a kötelező olvasmányokat... :lol: Egyáltalán nem erről van szó drága barátom, akkor sem kellene ilyen nékem, ha ingyé adnák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Látom van aki elolvasta a kötelező olvasmányokat... :lol: Egyáltalán nem erről van szó drága barátom, akkor sem kellene ilyen nékem, ha ingyé adnák. :devlish: Naaaaaa...ne szédíts... adják oda ingyen, aztán eladom, és veszek olyat ami tetszik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Naaaaaa...ne szédíts... adják oda ingyen, aztán eladom, és veszek olyat ami tetszik... :lol: Oszt miféle ember venne ilyet itthon? Nee...ne írd le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Minusz toldatok, első maszk, tükör és beömlő tyúkrács és szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Asszem talán Kosztolányi Édes Annájában volt, hogy nem szerette a kalácsot. Persze, hogy nem, minek szeresse amikor olyat úgyse ehet.. :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Minusz toldatok, első maszk, tükör és beömlő tyúkrács és szép. :lol: http://www.bindczus.de/galerie/astraday_20...es/P1010062.JPG Szerintem így is szép... Ez a tükör már nem kirívó a GSI-ken, toldat teljesen kulturált, rács meg azért van, hogy ne üsse szét a coolert az első kavics... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Szerintem így is szép... Ez a tükör már nem kirívó a GSI-ken, toldat teljesen kulturált, rács meg azért van, hogy ne üsse szét a coolert az első kavics... :D Minden 2.ik GSin ilyen tükör van, szerintem Facelift után gyári tükör szebben áll neki ( abban még látni is lehet, az M3 tükörrel ellentétben ) a kopoltyú rácsozására gondoltam egyébként. A lökösben elfér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Lanti! Ezzel kemény lenne a GSi :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Lanti! Ezzel kemény lenne a GSi :D :lol: nagy kedvenc :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 egyébként az 5x110 is jó volna, ha az összes audinak nem 57-es agymérete lenne.. de majd találok valamilyen felnit.... De mire kell a kékfekete? Mert ha tényleg csak csapatni akarsz akkor hagyd rajta a calibra felnit és vegyél rá r888-at....16-osban még talán meg is lehet fizetni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts