Zsoltee Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 http://belsoseg.blog.hu/2011/03/10/hackelj_felnit_otthon Múltkor egy srác ugyan ilyen felnit árult cs-n, mire én leoltottam hogy ezt a balesetveszélyes szart inkább ne adja el, mert ha valaki meghal miatta, akkor sok év börtön vár rá. Erre még Ő volt felháborodva, hogy rontom az üzletét. :icon13: Amikor pedig bemásoltam az egyik topicba hogy hogyan lehet valaki ennyire hülye, akkor megkaptam azt, hogy "de legalább az eredeti lyukakat betömte" :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 lehet át kéne furnom a smitteket, és akkor jo volna az astrára.. vagy hagyni ezt a fos 5x110-et mert csak a gond van vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 ...vagy hagyni ezt a fos 5x110-et mert csak a gond van vele... Én mondtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Én mondtam... egyébként az 5x110 is jó volna, ha az összes audinak nem 57-es agymérete lenne.. de majd találok valamilyen felnit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 egyébként az 5x110 is jó volna, ha az összes audinak nem 57-es agymérete lenne.. de majd találok valamilyen felnit.... gyári opel felni 18" ba olyanok vannak...pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Akkor meg tegyél rá 18-at... mit szarozol...ha meg gátlástalanul csapatni akarsz akkor valami 15-16-ost rá, és kész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hupsz... Még mindig él bennem az emlék, hogy mit művelt egy sima SRT8 a kék feketével és Tom Calijával a Hungárián végig... (Lanti benned is??? :D ) akkor mit művelhet egy ilyen??? :lol: 3.1 sec 0-100 km/h-ra??? Úr Isten... 10.9-es 402... brutál lehet... 54 misi... előbb vennék ilyet szerintem mint Brabus, meg Hamann és társai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 gyári opel felni 18" ba olyanok vannak...pl http://kepfeltoltes.hu/111224/1003106_www....ltoltes.hu_.jpg Ez sztem qrva jól néz ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Akkor meg tegyél rá 18-at... mit szarozol...ha meg gátlástalanul csapatni akarsz akkor valami 15-16-ost rá, és kész... Úgy olvastam elsőre, hogy gátlóstalanul... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hupsz... Még mindig él bennem az emlék, hogy mit művelt egy sima SRT8 a kék feketével és Tom Calijával a Hungárián végig... (Lanti benned is??? :D ) akkor mit művelhet egy ilyen??? :lol: 3.1 sec 0-100 km/h-ra??? Úr Isten... 10.9-es 402... brutál lehet... 54 misi... előbb vennék ilyet szerintem mint Brabus, meg Hamann és társai... Hááááát, lehet hogy van benne egy mozdonymotor két túróval, de attól még gecironda ez a ratyipiros hótolós bojler! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hááááát, lehet hogy van benne egy mozdonymotor két túróval, de attól még gecironda ez a ratyipiros hótolós bojler! :D Csak Én látom úgy hogy ez egy Photoshopolt kép? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Csak Én látom úgy hogy ez egy Photoshopolt kép? :lol: Ön nyert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hááááát, lehet hogy van benne egy mozdonymotor két túróval, de attól még gecironda ez a ratyipiros hótolós bojler! :devlish: Persze gyári külsővel kérném, és 5 misit vissza is tennék a pénztárcámba... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hupsz... Még mindig él bennem az emlék, hogy mit művelt egy sima SRT8 a kék feketével és Tom Calijával a Hungárián végig... (Lanti benned is??? :D ) akkor mit művelhet egy ilyen??? :lol: 3.1 sec 0-100 km/h-ra??? Úr Isten... 10.9-es 402... brutál lehet... 54 misi... előbb vennék ilyet szerintem mint Brabus, meg Hamann és társai... az az emlék örökre élni fog :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Persze gyári külsővel kérném, és 5 misit vissza is tennék a pénztárcámba... :lol: :D Kezdtem megijedni, hogy az xmas elvette az izlésed! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Akkor meg tegyél rá 18-at... mit szarozol...ha meg gátlástalanul csapatni akarsz akkor valami 15-16-ost rá, és kész... sajnos a 18" ra nem lehet ráültetni... van 1-2 17" gyári ami még elmegy, inkább tetszik viszont azok meg 7x17 ET 40 körüliek.... marad úgy látszik a jó kis mam felgen :lol: :D amit előbb linkeltem meg ez nagyon tetszik van 17" ba is, csak ugy azért annyira nem ilyen :devlish: 19" :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 az az emlék örökre élni fog :devlish: De most komolyan... még most is bekönnyezek, ha eszembe jut ahogy Tom kikönyökölt a Caliból: "Azért amelyikünknek nem esik le a coolercsöve az verje már el ezt a fekete "dobozt"" Perszek akkor még nem tudtuk, hogy mi ez... azt hittük valami 2.0 d szutyok... :lol: Aztán a Városligetnél Piiista lehúzódott, mert belenézett a tükörbe és látta, hogy jön 3 állat... közben persze ránézett a mutatóra, és ledöbbent... :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Kezdtem megijedni, hogy az xmas elvette az izlésed! :lol: Semmi csicsa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Ezt ide is be kell raknom... :lol: :D Pista bácsi, sajnos van egy rossz hírem. - Jaj, nekem, mi az? - Sajnos a bal oldala hamarosan teljesen le fog bénulni. Erre Pista bácsi felülről belenyúl a gatyájába, láthatóan megmarkolja a farkát, és áthúzza a jobb oldalra: - Akkor mentsük, ami menthető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hááááát, lehet hogy van benne egy mozdonymotor két túróval, de attól még gecironda ez a ratyipiros hótolós bojler! :lol: Asszem talán Kosztolányi Édes Annájában volt, hogy nem szerette a kalácsot. Persze, hogy nem, minek szeresse amikor olyat úgyse ehet.. Szerintem állat a kocsi, de ha már álmodozunk és a pénz nem számít akkor nekem inkább egy ilyen kellene http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/91...reg.ado-5299807 - és akkor még az 58misiből maradna több mint 30 venni egy házat garázzsal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 SRT sztorihoz írta még anno egy srác: "kolléga a dzsípjével jött mögöttem tegnap. Istenhegyi úton, picit megkerült felfelé... hazamentem gyorsan megnéztem hogy mit megy. hát 5s 100-ra. nem rossz és 16s 160-ra. hát az már nem túl jó. ott már megfognám mondtam magamban, aztán észrevettem hogy 16s 160-ra és meg is áll." :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 SRT sztorihoz írta még anno egy srác: "kolléga a dzsípjével jött mögöttem tegnap. Istenhegyi úton, picit megkerült felfelé... hazamentem gyorsan megnéztem hogy mit megy. hát 5s 100-ra. nem rossz és 16s 160-ra. hát az már nem túl jó. ott már megfognám mondtam magamban, aztán észrevettem hogy 16s 160-ra és meg is áll." :lol: :D looooooooooool :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 az index már húsvétnál tart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 az index már húsvétnál tart Bárányt nem tarthatnál otthon, mert vehemensebb kutyák - mint Mazsi - ráhozzák a frászt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Bárányt nem tarthatnál otthon, mert vehemensebb kutyák - mint Mazsi - ráhozzák a frászt sajnos ezeket széttépi... már lent is meg kell kötni vettünk neki 50kg-os pórázt mert azt nem tudja eltépni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts