Albert Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Igen :lol: Suzuki SX4 Fiat Sedici Gyártunk egyébként Opelt meg Vauxhall-t is. :D Globalizáció. Gyakorlatilag teljesen mindegy hogy melyiket veszed, úgyis minden ugyanott készül. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Globalizáció. Gyakorlatilag teljesen mindegy hogy melyiket veszed, úgyis minden ugyanott készül. Ennyi. Gyakorlatilag igen. Faterom Ignisében ugyan azok a bajuszkapcsolók vannak, mint ami a Mi F Astráinkban és még ki tudja hány alkatrész egyezik meg pl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Hát Én szerintem negyed ekkora gázon nem mernék itt lefelé menni, az hót ziher. Eléggé félelmetes pályának tűnik. Mondjuk sebességet nem látunk hogy mennyivel megy, de 4es teligáz az olyan 170-180 körül tuti lehet. :D Egyébként a srác azt írja hogy a versenyszilent és a Toyo gumin kívül minden gyári. :devlish: Volt ott 5 nyél is, de szerintem sem vészes. Mondjuk a futómű dőlése és bólintása még így is úgy tünik nekem, hogy nem gyári, de lehet csak a felvétel csal. :lol: Amúgy jól tolja a srác, bár lenne annyi pénzem, hogy építhetnék egy pályázós autót és kijárhatnék ilyen pályákra csapatni... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Globalizáció. Gyakorlatilag teljesen mindegy hogy melyiket veszed, úgyis minden ugyanott készül. Ennyi. Csak a csomagolás különbözik, mind ugyanaz a "szar". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Mindenki ezzel jön. Vegyél egy hátsókerekes autót és mutasd meg hogy kell ezt. Mindenki Sumaher errefelé... :lol: :devlish: Éppenséggel lenne egy hátsókerekes, ha elmenne a Veki... :D Egyébként meg nem kéne a lelkedre venni, megszokhattad volna már a vérszívást! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Merga spricnit rá, oszt hello. :D Azt hiszem a Renault Master-nek vagy valamelyik ilyesminek van az ablaktörlő lapáton spricnije. Corsán ilyen volt nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Éppenséggel lenne egy hátsókerekes, ha elmenne a Veki... :lol: Egyébként meg nem kéne a lelkedre venni, megszokhattad volna már a vérszívást! :devlish: Bimmer,merci vagy valami rizsrakéta? Van a környéken egy kocka skyline néha elgondolkozom milyen jó lenne,de múltkor a gyerek ilyen robbantott ábrákat mutogatott az autósboltba,hogy ilyen-olyan cikkszámmal kéne neki ez meg az,de azt mondták esélytelen. Szóval erősen elment a kedvem az ilyen egzotikumoktól. Mondjuk ebay-ezni azt meg lehet tanulni velük az tuti. :devlish: Inkább vett szerencsétlen spuri-t meg egy pár csodaszert hátha attól jobb lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Éppenséggel lenne egy hátsókerekes, ha elmenne a Veki... :lol: Egyébként meg nem kéne a lelkedre venni, megszokhattad volna már a vérszívást! :D Nem vettem a lelkemre Stefan, látszik nem ismersz, nem sértődök meg könnyen. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Nem vettem a lelkemre Stefan, látszik nem ismersz, nem sértődök meg könnyen. :devlish: De ismerlek, pont ezért írtam :D :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 De ismerlek, pont ezért írtam :devlish: :devlish: :lol: Hát az pont nem azért volt mert valaki beszólt a fórumon. Csibém. :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Hát az pont nem azért volt mert valaki beszólt a fórumon. Csibém. :devlish: :lol: Jaaa, a csibéd szólt be :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Jaaa, a csibéd szólt be :devlish: :icon13: :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ember megszólal benne 7:10-nél: "nem vagyok nálam hosszabb" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Dini szerelt a hétvégén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Dini szerelt a hétvégén? :lol: http://www.napiszar.com/uploads/2011/12/21...8d3f40ab64e.jpg á ő nem dolgozik ilyen szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 á ő nem dolgozik ilyen szépen :D Persze beszóóóósz és ma fel sem hívtál. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Persze beszóóóósz és ma fel sem hívtál. :D :lol: mer a kémek mondták, hogy megint b@szol jönni, hogy hozzál fúrót, de már van mástól kabbe :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 RWD :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 RWD :devlish: :icon13: :icon13: :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 RWD :lol: :D :devlish: én a superb vel is jót mókáztam :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 én a superb vel is jót mókáztam :D Én a Combot vetettem be... csak össze kellett volna pakolni előtte hátul... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Én a Combot vetettem be... csak össze kellett volna pakolni előtte hátul... :lol: ilyenkor van, hogy valami kiüti a doboz oldalát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 egyéként meg most az összkerékkel kell... ejjj régi szép idők, mikor még az enyém volt és a hóba....(ki se hoztam a garázsból) :lol: :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 egyéként meg most az összkerékkel kell... ejjj régi szép idők, mikor még az enyém volt és a hóba....(ki se hoztam a garázsból) :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 :lol: :D :devlish: Frontera alapból hátul hajt..összkereket nem kapcsoltam rá mert ahhoz nem elég csúszós a felület :devlish: Félek hogy letapad...meg amúgy sem arra való :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts