Atommanó Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Akkor ma mindenkinek jó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Akkor ma mindenkinek jó... :D neked is? mér odacsaphattad az ajtófélfához? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 neked is? mér odacsaphattad az ajtófélfához? :lol: Áááá... annyira azért nem volt jó... de pálinkát főztünk szomszédban, és ment a tesztelés is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 én nem tudom h mit jelent, de biztos vicces ha ott van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 én nem tudom h mit jelent, de biztos vicces ha ott van :devlish: "Csak a buzik hajolnak le ilyen mélyre..." :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 "Csak a buzik hajolnak le ilyen mélyre..." :lol: :D :devlish: loool mekkora :devlish: :icon13: :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Anti, én ezt az egyet ismerem... de szerintem se rossz annyira mint kéne neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Szerintem brutál... Vekire nincs ilyen??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Szerintem brutál... Vekire nincs ilyen??? :lol: Jobb lenne ha szélességében fél méterrel több helyet foglalna a kertben? :devlish: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 szewrintem marha jó ez a szín, talán lehetne egy kicsit sötétebb de igyis teccik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Jobb lenne ha szélességében fél méterrel több helyet foglalna a kertben? :devlish: :D Hát mennyivel szívesebben nézegetném... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 szewrintem marha jó ez a szín, talán lehetne egy kicsit sötétebb de igyis teccik... http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_199338.jpg Hát lila... nekem olyan semmilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Hát mennyivel szívesebben nézegetném... :lol: meg kell építeni :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Hát mennyivel szívesebben nézegetném... :lol: gsi alapot tudok hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 gsi alapot tudok hozzá :lol: Ha gondolod, úgy is itt a Karácsony... :devlish: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Ha gondolod, úgy is itt a Karácsony... :icon13: :devlish: :icon13: még fél év és várni fogom a karácsonyt, h valakinek nekiadhassam :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 még fél év és várni fogom a karácsonyt, h valakinek nekiadhassam :lol: :D :devlish: Jövőre is lesz, ne aggódj!!! Fejezd csak be szépen, mindent csinálj meg rajta, és majd csak utána zaklass légyszi ilyen ajándékozási ötletekkel... :devlish: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Most vagy tudja a srác a pályát ennyire, vagy csak marha vakmerő. Pár kanyarba úgy belement hogy Én azt hittem nem jön ki belőle. :lol: U.i.: Szar Subarut is lenyomja a végén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Most vagy tudja a srác a pályát ennyire, vagy csak marha vakmerő. Pár kanyarba úgy belement hogy Én azt hittem nem jön ki belőle. :lol: U.i.: Szar Subarut is lenyomja a végén. :D szerintem nagyon ügyes a gyerek.. ne seria kocsi az is tuti, meg nem is 1x pályázik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Most vagy tudja a srác a pályát ennyire, vagy csak marha vakmerő. Pár kanyarba úgy belement hogy Én azt hittem nem jön ki belőle. :lol: U.i.: Szar Subarut is lenyomja a végén. :D Hát szerintem semmi extra... 1-2 autót előz, de végig a hűtőkörön levő autókat előzgeti... többek között a bubut is... a végén nyom egy jó tempót nyélen, de ennyi... bánom ezt a 10 percet az életemből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Hát Én szerintem negyed ekkora gázon nem mernék itt lefelé menni, az hót ziher. Eléggé félelmetes pályának tűnik. Mondjuk sebességet nem látunk hogy mennyivel megy, de 4es teligáz az olyan 170-180 körül tuti lehet. :lol: Egyébként a srác azt írja hogy a versenyszilent és a Toyo gumin kívül minden gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 szewrintem marha jó ez a szín, talán lehetne egy kicsit sötétebb de igyis teccik... http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_199338.jpg Most gyártunk hasonló színben Fiatot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Most gyártunk hasonló színben Fiatot. :D A Suzukiban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 A Suzukiban? :lol: Igen :D Suzuki SX4 Fiat Sedici Gyártunk egyébként Opelt meg Vauxhall-t is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts