Atommanó Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Nincs még... majd jövő nyár vége felé indulna a projekt...csak hát Detti eddigi vezető beosztása igen sok idegeskedéssel, rendszeres nemkajálással, stb... járt, amin jó lenne változtatni a gyerekprojekt előtt... Vagyis próbálkozás van... de "David Copperfield legyen a neve, ha ebből kiszabadul"... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Vagyis próbálkozás van... de "David Copperfield legyen a neve, ha ebből kiszabadul"... :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Vagyis próbálkozás van... de "David Copperfield legyen a neve, ha ebből kiszabadul"... :lol: ;) Csak aztán nehogy eltüntessen valamit.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 most a próbálkozási fázis van nem? Nekem tuti nem lesz gyerekem míg nincs kész a kadett :lol: :) Csabi, az oké, hogy párszor lehet olvasni ilyesmit de nem minden 70 éves nemzőképes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Csabi, az oké, hogy párszor lehet olvasni ilyesmit de nem minden 70 éves nemzőképes :lol: Azt nem írta, hogy "megcsinálni" is ő fogja... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Azt nem írta, hogy "megcsinálni" is ő fogja... :lol: ;) Igaz....és a "kész a kadett" kifejezés sincs pontosan definiálva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 felcsináltad? :) :lol: Lájk! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Lájk! :lol: ;) Miva' nem bírsz aludni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Igaz....és a "kész a kadett" kifejezés sincs pontosan definiálva :lol: egy autó sosincs kész ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 na megyek takarítani a lakást, aki szeretne jöhet, van mit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 na megyek takarítani a lakást, aki szeretne jöhet, van mit :) te is jókor szólsz :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 felcsináltad? :lol: :lol: Ez az év hozzászólása...majd kapsz kupát ;) :) :) :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 egy autó sosincs kész :lol: De soha nem fog annyit nyújtani, mint egy gyerek. Még a bajokkal együtt sem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Miva' nem bírsz aludni? ;) Éjjel 3-kor felébredtem,hogy kipihentem magam. Megszereltem az este félbehagyott mosdót majd itt nézelődtem, filmet néztem és 5-kor visszafeküdtem aludni. :lol: Ráérek pihenni mert legközelebb csak Január 23.-án kell mennem dolgozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Éjjel 3-kor felébredtem,hogy kipihentem magam. Megszereltem az este félbehagyott mosdót majd itt nézelődtem, filmet néztem és 5-kor visszafeküdtem aludni. :lol: Ráérek pihenni mert legközelebb csak Január 23.-án kell mennem dolgozni. :icon13: óh hogy ~ˇ^^˘^ˇ˘˘°˘˛<&>@#&@{&@ stb. :devlish: én 5kör ébredtem fel ki tudja miért, megnéztem egy filmet és elindultunk obiba majd pedig takarítani. Holnap már otthon alszunk :devlish: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 óh hogy ~ˇ^^˘^ˇ˘˘°˘˛<&>@#&@{&@ stb. :devlish: én 5kör ébredtem fel ki tudja miért, megnéztem egy filmet és elindultunk obiba majd pedig takarítani. Holnap már otthon alszunk :devlish: :lol: Az élet apró örömei. :icon13: A hűtőért a Bocival menj mert az állítva kell szállítani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Az élet apró örömei. :D A hűtőért a Bocival menj mert az állítva kell szállítani. :lol: az otthon maradt, csak pár tuhát meg a számítógépet kell hazavinni, minden más össze lett húzva és le lett fóliázva. Persze az 5-6 hét alatt simán lukasak lettek a fóliák, így mindenen állt a por, de Lanti áldásos segítségével ma a naggya kész lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 csak azért teszem be, mert dinnye szerinte nem láttam még.. pedig de... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 ezen az oldalon több érdekes kép található, a következő oldalán meg egy kis hazai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 ezen az oldalon több érdekes kép található, a következő oldalán meg egy kis hazai... Ilyet még nem is láttam... azt hittem ez csak Kadettből létezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Nekem tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 bent van végre a dupla fékszervom.... http://kepfeltoltes.hu/111218/C360_2011-12...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 fék is van http://kepfeltoltes.hu/111218/C360_2011-12...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 na otthon édes otthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts