J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 2006ból :lol: Jó szögből és fotobolttal ma is ilyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Köszi Johnny előre is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Köszi Johnny előre is... ;) Nm. Csak aztán nehogy miattunk ne vegyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 na jővőre mindenki fizeti a balaseti adót.. érdekes dolog... egy biztosítokon keresztül behajtott adó, mert igazán semmi köze nincs a biztosítónak hozzá.... az is fog fizetni aki nem kötött még 2012 biztosítást, mert csak év közben kell átkötnie.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Köszi Johnny előre is... :lol: Bazsi felmérte, bal tükör volt cserélve és a bal hátsó lökösön volt egy horzsolás, végig náluk volt szervizelve. Km és a szervízkönyv hiteles és teljes. Rendeben van a járgány, jó vétel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Bazsi felmérte, bal tükör volt cserélve és a bal hátsó lökösön volt egy horzsolás, végig náluk volt szervizelve. Km és a szervízkönyv hiteles és teljes. Rendeben van a járgány, jó vétel. :lol: Köszi!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Köszi!!!! :lol: Mi az? Mi az? És a Vectrát ki veszi meg a klubból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Van valakinek konkrét tapasztalata a PU szilentekről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Mi az? Mi az? És a Vectrát ki veszi meg a klubból? Kollégámék néztek egy H Astra sedant Kecskeméten, és Johnnyék segítettek lent megnézni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Van valakinek konkrét tapasztalata a PU szilentekről? Szerintem írj Tápiószecsőnek. Ő csináltatott a kocsiba szilentet ( ződet ). Ugye az most az enyémben van benne. Nyikorog, meg kopog, azt tudom, a kocsi marha jól kanyarodik, de sajnos nem tudom milyen volt előtte, szóval nem vágom mennyit számít. Gondolkoztam rajta hogy az összes szilentet ződesíteni kéne. Hány db szilent van egy F Astra futóművében elöl hátul? :lol: Szerk.: Most jutott eszembe hogy kaptam Tápitól egy pár zöld szilentet hátra is. Azt is be kellene valakivel applikálni a kocsiba ;) Szerk No2.: Hopp http://www.powerflex.co.uk/i/product_images/Astra92-98.pdf :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Szerintem írj Tápiószecsőnek. Ő csináltatott a kocsiba szilentet ( ződet ). Ugye az most az enyémben van benne. Nyikorog, meg kopog, azt tudom, a kocsi marha jól kanyarodik, de sajnos nem tudom milyen volt előtte, szóval nem vágom mennyit számít. Gondolkoztam rajta hogy az összes szilentet ződesíteni kéne. Na pont erre lennék kiváncsi, hogy mennyire nyikorog, kopog stb. Érdemes-e vele foglalkozni utcai használat esetén vagy maradjunk a gyári újnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Na pont erre lennék kiváncsi, hogy mennyire nyikorog, kopog stb. Érdemes-e vele foglalkozni utcai használat esetén vagy maradjunk a gyári újnál. A XIX.kerültetben,elég jó áron csinálnak verseny szilentet.Nem kopog,nem nyikorog,nekem 4 évig benne(4év után is makulátlan állapot) volt és semmi bajom nem volt vele.Éreztem a változást mikor beraktam.Oda kell vinni a lengőkart,vagy amibe szeretnéd kicserélni,másnap kész van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 A XIX.kerültetben,elég jó áron csinálnak verseny szilentet.Nem kopog,nem nyikorog,nekem 4 évig benne(4év után is makulátlan állapot) volt és semmi bajom nem volt vele.Éreztem a változást mikor beraktam.Oda kell vinni a lengőkart,vagy amibe szeretnéd kicserélni,másnap kész van. Kösz coupe, esetleg konkrét címed,telszámod van erről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Kösz coupe, esetleg konkrét címed,telszámod van erről? :lol: http://www.silentblock.hu/ én is itt csináltattam mindent a C-hez... fél nap és készen van... lehet kérni verseny szilentet, az keményebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 http://www.silentblock.hu/ én is itt csináltattam mindent a C-hez... fél nap és készen van... lehet kérni verseny szilentet, az keményebb Kösz! Fantasztikus az oldal, aki csinálta igazi @[Đ[|đĐ lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Kösz! Fantasztikus az oldal, aki csinálta igazi @[Đ[|đĐ lehet. :lol: Majd ha meglátod a műhelyt megérted....de nem ez számít ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Majd ha meglátod a műhelyt megérted....de nem ez számít :lol: ;) Egy szóval sem ezt mondtam, csak baromi idegesítő és használhatatlan oldal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Egy szóval sem ezt mondtam, csak baromi idegesítő és használhatatlan oldal. :P A műhely pont olyan,mint az oldal...lepukkant... :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 A műhely pont olyan,mint az oldal...lepukkant... :lol: ;) :) :) Hááááát...nem túl jó reklám! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 ez nagyon gáz koptató, mármint astrán gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 http://kotisivu.suomi.net/mutek/pictures/p...tra/astra10.jpg Ez megint Gyumma tuning? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Ez megint Gyumma tuning? :lol: nem, külföldi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts