Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

eddig gondoltam várok a gsivel h januárba teszem forgalomba a biztosítás miatt, viszont msot megnéztem 1000ft a különbség a két díjam között 2011-es 2012-es), viszont akkor lehet jobb volna idén, mert akkor jövőre is tuti olcsót fogok kötni, mert akkor jövő decemberbe kell majd a 2012es árakkal kalkulálnom...

erre visszatérve beszéltem a biztosítós sráccal és mondta h szerinte de hétfőn pontosan megkérdi, hogy aki 2011-be kötötte a biztosítást annak amennyi átnyúlik 2012 arra időarányosan fognak baleseti adót számolni és küldik a csekket.. ergo ha novemberbe vetted a kocsit, akkor jó drágán kötöttél biztosítást majd még a fennmaradó 10 hónapra küldeni is fogják a baleseti adót...

Megosztás:

ma egy legenda indult újra ;) :)

na ez érdekes, mert Diny azért nem ment ma dolgozni mert szarul volt (ebben főleg az zavart hogy egyedül kellet kajálnom) :) , estére már meggyógyult? Mint a kolegám 9kor felhívott minket hogy nem jön 9re meg amúgy sem ma így nyugodtan túlórázhat valamelyikünk. :lol:

Megosztás:

na ez érdekes, mert Diny azért nem ment ma dolgozni mert szarul volt (ebben főleg az zavart hogy egyedül kellet kajálnom) ;) , estére már meggyógyult? Mint a kolegám 9kor felhívott minket hogy nem jön 9re meg amúgy sem ma így nyugodtan túlórázhat valamelyikünk. :lol:

nem volt diny, csak én :) de megoldottam :) :P

Megosztás:

Ja mindenki megnyugodhat a költözés jövő héten lesz nem most hétvégén. Hála égnek a fél melós brigád beteg lett a héten.

szted egy heti munkáért adnál annyi pénzt??? vhogy el kell húzni a dolgot, még a csempét sem bontattad le velük pedig direkt rossz irányból raktár vagy mi :lol:

Megosztás:

szted egy heti munkáért adnál annyi pénzt??? vhogy el kell húzni a dolgot, még a csempét sem bontattad le velük pedig direkt rossz irányból raktár vagy mi :lol:

nem órabérbe vannak így nekik minél hamarabb megvan annál kevesebb idő alatt keresik meg ugyanazt a pénzösszeget. Holnap meglesz végleg csinálva a konyha, felkerültek a csapok is stb. Hétfőn kerül a nagyszobára a szín megcsinálják a kis apró pepecseléseket és kedd de max szerdán végeznek.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.