Zsoltee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 http://www.machplatzwixxaa.de/media/galeri...06092009108.jpg Ezt ugye nem azért linkelted mert szerinted jól néz ki. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 érdekesség képen, mert szerintem olyan 19" es felni lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 ... Szóval nem kell eladni. :lol: Ha nem mást akarnék, akkor nem is árulnám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ezt ugye nem azért linkelted mert szerinted jól néz ki. :lol: :) Csak a lököst meg a tükröket kéne lecserélni sztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 érdekesség képen, mert szerintem olyan 19" es felni lehet... hát érdekesnek érdekes lett az tuti :lol: A GSi viszont királyul néz ki. (és mást fikázni könnyű, de az indexet kár volt lefújni(fóliázni), az fehéren szebb lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 ma egy legenda indult újra :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 ma egy legenda indult újra :lol: ;) :lol: :P Sziszeg is??? Mert a legenda ott született... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 :P :) Sziszeg is??? Mert a legenda ott született... :lol: ;) Ühüm, amikor Detti eltolta neki 5-ben...na ott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 :lol: :) Sziszeg is??? Mert a legenda ott született... :lol: ;) max a kereke tud sziszegni :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ühüm, amikor Detti eltolta neki 5-ben...na ott! :) olyan is volt... :lol: ;) meglepődött, mert először ült benne, és az övé nem így gyorsult... :) bár az még azóta is rója az utakat... nem volt kényszerszabin... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 max a kereke tud sziszegni ;) :) akkor a feeling már adott... És milyen amúgy??? Volt értelme??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 akkor a feeling már adott... És milyen amúgy??? Volt értelme??? :lol: leömlő fék, minden nélkül beinditottuk... majd vasárnap lesz 1 út ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 leömlő fék, minden nélkül beinditottuk... majd vasárnap lesz 1 út :lol: Húzzatok bele... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 eddig gondoltam várok a gsivel h januárba teszem forgalomba a biztosítás miatt, viszont msot megnéztem 1000ft a különbség a két díjam között 2011-es 2012-es), viszont akkor lehet jobb volna idén, mert akkor jövőre is tuti olcsót fogok kötni, mert akkor jövő decemberbe kell majd a 2012es árakkal kalkulálnom... erre visszatérve beszéltem a biztosítós sráccal és mondta h szerinte de hétfőn pontosan megkérdi, hogy aki 2011-be kötötte a biztosítást annak amennyi átnyúlik 2012 arra időarányosan fognak baleseti adót számolni és küldik a csekket.. ergo ha novemberbe vetted a kocsit, akkor jó drágán kötöttél biztosítást majd még a fennmaradó 10 hónapra küldeni is fogják a baleseti adót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Húzzatok bele... :) nem kell, pöcc röff indul csavarhúzóval :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 nekem 10 kell, de már letettem róla h bármi értelmes felnit találok 5x110be... 5x112? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 ma egy legenda indult újra ;) :) na ez érdekes, mert Diny azért nem ment ma dolgozni mert szarul volt (ebben főleg az zavart hogy egyedül kellet kajálnom) :) , estére már meggyógyult? Mint a kolegám 9kor felhívott minket hogy nem jön 9re meg amúgy sem ma így nyugodtan túlórázhat valamelyikünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ja mindenki megnyugodhat a költözés jövő héten lesz nem most hétvégén. Hála égnek a fél melós brigád beteg lett a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 5x112? köszi láttam, de nem,akkor már a merci 16"-os Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 na ez érdekes, mert Diny azért nem ment ma dolgozni mert szarul volt (ebben főleg az zavart hogy egyedül kellet kajálnom) ;) , estére már meggyógyult? Mint a kolegám 9kor felhívott minket hogy nem jön 9re meg amúgy sem ma így nyugodtan túlórázhat valamelyikünk. :lol: nem volt diny, csak én :) de megoldottam :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ja mindenki megnyugodhat a költözés jövő héten lesz nem most hétvégén. Hála égnek a fél melós brigád beteg lett a héten. messze még a karácsony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ja mindenki megnyugodhat a költözés jövő héten lesz nem most hétvégén. Hála égnek a fél melós brigád beteg lett a héten. szted egy heti munkáért adnál annyi pénzt??? vhogy el kell húzni a dolgot, még a csempét sem bontattad le velük pedig direkt rossz irányból raktár vagy mi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 szted egy heti munkáért adnál annyi pénzt??? vhogy el kell húzni a dolgot, még a csempét sem bontattad le velük pedig direkt rossz irányból raktár vagy mi :lol: nem órabérbe vannak így nekik minél hamarabb megvan annál kevesebb idő alatt keresik meg ugyanazt a pénzösszeget. Holnap meglesz végleg csinálva a konyha, felkerültek a csapok is stb. Hétfőn kerül a nagyszobára a szín megcsinálják a kis apró pepecseléseket és kedd de max szerdán végeznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 ma egy legenda indult újra :lol: ;) Látom Te is szereted karácsonyi ajándékok vásárolgatásával tölteni minden szabad perced :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Porsche felni a "kékfeketére"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts