Albert Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ezzel a felnivel jár a lájk :) :P :lol: én is adom :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 elfelejtettem elvinni a computert, így nem ;):) Mindig csak a kifogások... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Ja, láttam ma egy Mercedes kisbuszt kék-fekete színnel. De nem Antiék voltak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Ja, láttam ma egy Mercedes kisbuszt kék-fekete színnel. De nem Antiék voltak :lol: Én a múltkor egy kombi passátot láttam. Aztán utána pár órával a DunaPlaza parkolójában is láttam közelről (gondolom a parkolóőr csávóé lehet) és akkor kiderült hogy az alul nem is fekete csak valami nagyon sötét lila szal az nem koppintás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Na mizu srácok, elfogyott az internet? Floridában állítólag még van egy kicsi... Épp eszembe jutott hogy ez mekkora szám és milyen szép volt anno, legalábbis nekem nagyon tetszett. Most meg ránéz az ember és jajj.. Viszont ez még mindig állat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 XRay is öregszik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 XRay is öregszik... :lol: Vagy már akkora a háta hogy nem fér bele ;) Kár hogy eltűnt innen jól bírta tolni a rizsát :) Még ez is tetszik, és a színe is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Mi ez a csönd? Nem vagytok elégedettek a Mikulásajándékkal? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Mi ez a csönd? Nem vagytok elégedettek a Mikulásajándékkal? :lol: Vagy azzal vannak elfoglalva és most szerelik be a Kadettjeikbe. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Vagy azzal vannak elfoglalva és most szerelik be a Kadettjeikbe. :lol: ;) Vagy ők is virgácsot kaptak! :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 nesze nektek lemenni balatonra olcsobb lesz... hello 4 napos matrica..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 nesze nektek lemenni balatonra olcsobb lesz... hello 4 napos matrica..... linket..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 linket..... Egy ilyen hír mindenhol címlapsztori http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/07...ynapos_matrica/ Arról volt szó hogy 20ezer lesz az éves. 40 lett. Király. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Eddig sem használtam sűrűn saját géppel az autópályát, de ezek után... Mondjuk külföldön szerintem drágább és nem is mindig ilyen minőségű a pálya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Eddig sem használtam sűrűn saját géppel az autópályát, de ezek után... Mondjuk külföldön szerintem drágább és nem is mindig ilyen minőségű a pálya. Mondjuk külföldön hol? Szerinted.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Mondjuk külföldön hol? Szerinted.. Pl cseheknél iszonyat szar a pálya, de ha számolgatok a horvátoknál sem volt olcsó a pálya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Egy ilyen hír mindenhol címlapsztori http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/07...ynapos_matrica/ Arról volt szó hogy 20ezer lesz az éves. 40 lett. Király. :lol: ha lett volna időm keresgetni,megkerestem volna ;) Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Pl cseheknél iszonyat szar a pálya, de ha számolgatok a horvátoknál sem volt olcsó a pálya. Az tény hogy olyan ott a pálya mint az örs vezér téri buszpályaudvar, de nézd az árakat: http://sielok.hu/rovat/auto/cikk/autopalyadijak-europa/ Próbáltam keresni olyat ahol az éves autópálya díj több mint a fele az itthoninak, de nem nagyon találtam.. Persze még így is jobb mint a kapus rendszer, de.. azért.. na.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Az tény hogy olyan ott a pálya olyan mint az örs vezér téri buszpályaudvar, de nézd az árakat: http://sielok.hu/rovat/auto/cikk/autopalyadijak-europa/ Próbáltam keresni olyat ahol az éves autópálya díj több mint a fele az itthoninak, de nem nagyon találtam.. Persze még így is jobb mint a kapus rendszer, de.. azért.. na.. Ez a táblázat is azt mutatja,hogy más országokban használják az eszüket.Az éves matrica szinte mindenhol olcsóbb mint itthon....Nekik érdemes megvenni az éveset,így szinte mindenki vesz évest,míg itthon ezzel elérik azt,hogy senki nem fog a pályán menni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 míg itthon ezzel elérik azt,hogy senki nem fog a pályán menni.... Pontosan! Naponta járok pl az M5-ön, de amikor magán célból megyek pestre, évente talán egyszer veszem meg a matricát. Nem azért mert sajnálom rá, de szinte soha nem sikerül úgy feljutni pestre, hogy ne lenne valami lezárás (alibi sövényvágás, szemétszedés, hídfestés stb). Leaszfaltoznak újra olyan részeket, melyeknek semmi baja nem volt, ahol pedig tényleg szar a külső sáv minősége, egy ujjal sem nyúlnak hozzá. Kész röhej az egész. Környező országokban jártam mostanában (inkább nyugatabbra), de sehol nem láttam pl zöld sövényt a kát pálya oldal között...csak nálunk van...így legalább van valakinek folyamatosan munkája...biztos olcsón vágja a pályakezelő a mi adónkból tetű lassúsággal....de nem, csak én vagyok irigy és rossz indulatú. Nem tudom olvastátok-e miket terveznek Budapesten épitészetileg....sima útfelületeket mikor terveznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Pontosan! Naponta járok pl az M5-ön, de amikor magán célból megyek pestre, évente talán egyszer veszem meg a matricát. Nem azért mert sajnálom rá, de szinte soha nem sikerül úgy feljutni pestre, hogy ne lenne valami lezárás (alibi sövényvágás, szemétszedés, hídfestés stb). Leaszfaltoznak újra olyan részeket, melyeknek semmi baja nem volt, ahol pedig tényleg szar a külső sáv minősége, egy ujjal sem nyúlnak hozzá. Kész röhej az egész. Környező országokban jártam mostanában (inkább nyugatabbra), de sehol nem láttam pl zöld sövényt a kát pálya oldal között...csak nálunk van...így legalább van valakinek folyamatosan munkája...biztos olcsón vágja a pályakezelő a mi adónkból tetű lassúsággal....de nem, csak én vagyok irigy és rossz indulatú. Nem tudom olvastátok-e miket terveznek Budapesten épitészetileg....sima útfelületeket mikor terveznek? Én havit szoktam venni... azt jobban megéri. Bár néha megyek a 6-os úton is , mert unalmas a pálya sokszor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 tudja valaki, hogy ami meg lett szavazva baleseti adó az akkor a díjnak a 30%-a lesz biztosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Én havit szoktam venni... azt jobban megéri. Bár néha megyek a 6-os úton is , mert unalmas a pálya sokszor :lol: Megint becsajoztál? Azé nem vagy akkor FB-n sem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 tudja valaki, hogy ami meg lett szavazva baleseti adó az akkor a díjnak a 30%-a lesz biztosan? Igen! És a biztosító kötelessége ezt beszedni. Ergo jönni fog majd levél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Megint becsajoztál? Azé nem vagy akkor FB-n sem! :lol: Látod , ez egy régebbi dolog... Love reloaded ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts