Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ja, láttam ma egy Mercedes kisbuszt kék-fekete színnel. De nem Antiék voltak :lol:

Én a múltkor egy kombi passátot láttam. Aztán utána pár órával a DunaPlaza parkolójában is láttam közelről (gondolom a parkolóőr csávóé lehet) és akkor kiderült hogy az alul nem is fekete csak valami nagyon sötét lila szal az nem koppintás ;)

Megosztás:

Pl cseheknél iszonyat szar a pálya, de ha számolgatok a horvátoknál sem volt olcsó a pálya.

Az tény hogy olyan ott a pálya mint az örs vezér téri buszpályaudvar, de nézd az árakat:

http://sielok.hu/rovat/auto/cikk/autopalyadijak-europa/

Próbáltam keresni olyat ahol az éves autópálya díj több mint a fele az itthoninak, de nem nagyon találtam.. Persze még így is jobb mint a kapus rendszer, de.. azért.. na..

Megosztás:

Az tény hogy olyan ott a pálya olyan mint az örs vezér téri buszpályaudvar, de nézd az árakat:

http://sielok.hu/rovat/auto/cikk/autopalyadijak-europa/

Próbáltam keresni olyat ahol az éves autópálya díj több mint a fele az itthoninak, de nem nagyon találtam.. Persze még így is jobb mint a kapus rendszer, de.. azért.. na..

Ez a táblázat is azt mutatja,hogy más országokban használják az eszüket.Az éves matrica szinte mindenhol olcsóbb mint itthon....Nekik érdemes megvenni az éveset,így szinte mindenki vesz évest,míg itthon ezzel elérik azt,hogy senki nem fog a pályán menni....

Megosztás:

míg itthon ezzel elérik azt,hogy senki nem fog a pályán menni....

Pontosan!

Naponta járok pl az M5-ön, de amikor magán célból megyek pestre, évente talán egyszer veszem meg a matricát.

Nem azért mert sajnálom rá, de szinte soha nem sikerül úgy feljutni pestre, hogy ne lenne valami lezárás (alibi sövényvágás, szemétszedés, hídfestés stb).

Leaszfaltoznak újra olyan részeket, melyeknek semmi baja nem volt, ahol pedig tényleg szar a külső sáv minősége, egy ujjal sem nyúlnak hozzá.

Kész röhej az egész.

Környező országokban jártam mostanában (inkább nyugatabbra), de sehol nem láttam pl zöld sövényt a kát pálya oldal között...csak nálunk van...így legalább van valakinek folyamatosan munkája...biztos olcsón vágja a pályakezelő a mi adónkból tetű lassúsággal....de nem, csak én vagyok irigy és rossz indulatú.

Nem tudom olvastátok-e miket terveznek Budapesten épitészetileg....sima útfelületeket mikor terveznek?

Megosztás:

Pontosan!

Naponta járok pl az M5-ön, de amikor magán célból megyek pestre, évente talán egyszer veszem meg a matricát.

Nem azért mert sajnálom rá, de szinte soha nem sikerül úgy feljutni pestre, hogy ne lenne valami lezárás (alibi sövényvágás, szemétszedés, hídfestés stb).

Leaszfaltoznak újra olyan részeket, melyeknek semmi baja nem volt, ahol pedig tényleg szar a külső sáv minősége, egy ujjal sem nyúlnak hozzá.

Kész röhej az egész.

Környező országokban jártam mostanában (inkább nyugatabbra), de sehol nem láttam pl zöld sövényt a kát pálya oldal között...csak nálunk van...így legalább van valakinek folyamatosan munkája...biztos olcsón vágja a pályakezelő a mi adónkból tetű lassúsággal....de nem, csak én vagyok irigy és rossz indulatú.

Nem tudom olvastátok-e miket terveznek Budapesten épitészetileg....sima útfelületeket mikor terveznek?

Én havit szoktam venni... azt jobban megéri. Bár néha megyek a 6-os úton is , mert unalmas a pálya sokszor :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.