Lanti Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 második video http://www.budapestbank.hu/export/landing/...kcio/video.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 én már szavaztam anno, irtam is itt h fent van az exed ;) naponta lehet, és 5 perc múlva kezdődik az uccsó nap úgyhogy ha nem fáradtság akkor plíz :lol: ahhoz fel kell rakni egy alkalmazást én meg ezen a fácsebúkon fel nem rakok semmi ilyen hülyeséget látod ezt megértem, én is így voltam vele, de ezt most bevállaltam. viszont ne félj le is fogom tiltani hétfőn az egészet.... amúgy király a konyha, akkor majd mehetek megint aludni hozzátok mint régen? Vanda meg Cumi hogy örülnének nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 naponta lehet, és 5 perc múlva kezdődik az uccsó nap úgyhogy ha nem fáradtság akkor plíz :lol: látod ezt megértem, én is így voltam vele, de ezt most bevállaltam. viszont ne félj le is fogom tiltani hétfőn az egészet.... amúgy király a konyha, akkor majd mehetek megint aludni hozzátok mint régen? Vanda meg Cumi hogy örülnének nekem :) hát multkor is a Cumi győzött ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 hát multkor is a Cumi győzött ;) csak a csatát nyerte meg nem a háborút :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 csak a csatát nyerte meg nem a háborút :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 azt úgy írják, hogy Comodore :lol: Commodore? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 második video http://www.budapestbank.hu/export/landing/...kcio/video.html gyáá az összes videón sírtam a röhögéstől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 azért egy kicsit meghatódtam :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Alakul!!! Moci benne??? Mikor lesz menetkész??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 azért egy kicsit meghatódtam :lol: ;) :) :) http://kepfeltoltes.hu/111204/C360_2011-12...ltoltes.hu_.jpg beindult ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Alakul!!! Moci benne??? Mikor lesz menetkész??? Mennél vele egy kört? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 beindult ma? elfelejtettem elvinni a computert, így nem :lol::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Alakul!!! Moci benne??? Mikor lesz menetkész??? hát talán next 7végére, mert a nagy fékszervónak még nincs meg a konzolja így a fék még nincs bekötve, meg a kipu is hiányos kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 azért egy kicsit meghatódtam :) :P :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/111204/C360_2011-12...ltoltes.hu_.jpg Ezzel a felnivel jár a lájk :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 elfelejtettem elvinni a computert, így nem ;):) :lol: béna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Alakul!!! Moci benne??? Mikor lesz menetkész??? Menetkész soha nem lesz,inkább bontás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ezzel a felnivel jár a lájk :lol: ;) :) viszont 60as törött rugó van benne amiből hiányzik 1,5 karika de még mindig nem megy lentebb... szétcsesz az ideg tőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Menetkész soha nem lesz,inkább bontás. ;) ugyis a dinynél végzi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 :lol: béna... sajnos assszony kocsijával voltam és erre nem gondoltam, h benne maradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Alakul!!! Moci benne??? Mikor lesz menetkész??? nem azért nem ül..... viszont 60as törött rugó van benne amiből hiányzik 1,5 karika de még mindig nem megy lentebb... szétcsesz az ideg tőle törött???? :lol: vágott nem???? ;) nem ciki ez :) Tegnap jutott eszembe h ez a szett rugó itt van a garázsban.....60/40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 No a toyotát is befejezted? Kettőt egyszerre csináltál? Diny már megint nem csinált semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 No a toyotát is befejezted? Kettőt egyszerre csináltál? Diny már megint nem csinált semmit :) amíg befejeztem a toyotát addig diny bohóckodott vmit a xarain... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 amíg befejeztem a toyotát addig diny bohóckodott vmit a xarain... :lol: ;) na ez már sok, sose segít neked? :) :) csak a saját dolgai :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 nem érdekes,m én mindig ö sose :lol: ;) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts