Gelko Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Komondor...koszos most is mert tanyáról hoztuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Komondor...koszos most is mert tanyáról hoztuk :) mégis valami opelhez közeli :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 mégis valami opelhez közeli :lol: ;) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Lehet Qvasz is. :lol: Úgy kuvasz, mint én zsidó. :P Komondor...koszos most is mert tanyáról hoztuk :) Nekünk is volt anno, 2 évesen elütötte egy busz... ;) Jó házörző és iszonyat erős kutya. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Úgy kuvasz, mint én zsidó. :lol: Nekünk is volt anno, 2 évesen elütötte egy busz... :lol: Jó házörző és iszonyat erős kutya. :P mi a neved zsidó ? ;) Nekünk 4 volt eddig, nagymamámnak meg most van a 3. Ebben a méretben a legjobb kutya (nekünk) kisebb méretben meg Puli :) Gondolkoztunk még Erdélyi kopón is,de nem is találtunk meg én inkább komondort akartam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 mi a neved zsidó ? :lol: Hmmm Blájen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Hmmm Blájen! :lol: Lökjétek a latolt a padlóla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 8 hetes kan, 2 napja van nálunk :lol: Jópofa. Azért majd néha menj haza, nehogy egyszer csak ne ismerjen meg ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Jópofa. Azért majd néha menj haza, nehogy egyszer csak ne ismerjen meg :lol: ;) :) nálunk van nem anyámnál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Komondor...koszos most is mert tanyáról hoztuk ;) azt úgy írják, hogy Comodore :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 azt úgy írják, hogy Comodore :lol: lehetne Opel a neve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 durva... http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12...kezdemenyezese/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 durva... http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12...kezdemenyezese/ most már csak az lesz a gond, h az eddig sok 125-ös moci mind 50es papirral ment, rendszám minden nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 most már csak az lesz a gond, h az eddig sok 125-ös moci mind 50es papirral ment, rendszám minden nélkül :lol: és ezután is úgy fog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Újabb gyártó által választott út a dízel-korszak elfelejtésére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 durva... http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12...kezdemenyezese/ Ez karaj, ezzel egyetértek. Faterom 50es 4ütemű pöcsköszörűjével pl halálosan veszélyes közlekedni főúton, mellék utcákban elmegy, de főúton a forgalomban aligha. El tudom képzelni az ilyeneket pesten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Lanti! Kőőőőő??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Urak, léci nyomjátok meg a GTE alatt a szavazógombot. Pár szavazatra van lemaradva a pugtól és két nap van hátra.. http://apps.facebook.com/hella-foto/ szavazatok szerint sorba rakod akkor látszik.. KÖSZI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Lanti! Kőőőőő??? nem tudom még Anti,sok benne a kérdés, próbálni kellene ha kéne, vagy talán... nem tudom még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Urak, léci nyomjátok meg a GTE alatt a szavazógombot. Pár szavazatra van lemaradva a pugtól és két nap van hátra.. http://apps.facebook.com/hella-foto/ szavazatok szerint sorba rakod akkor látszik.. KÖSZI! ahhoz fel kell rakni egy alkalmazást én meg ezen a fácsebúkon fel nem rakok semmi ilyen hülyeséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 én már szavaztam anno, irtam is itt h fent van az exed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 nem tudom még Anti,sok benne a kérdés, próbálni kellene ha kéne, vagy talán... nem tudom még :lol: Jóvan, 2 db meg van még, szólj, ha érdekes a dolog.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Jóvan, 2 db meg van még, szólj, ha érdekes a dolog.. köszi ha beszélsz voszival kérdezd már meg h megvan e még az ats dtc-je.. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 köszi ha beszélsz voszival kérdezd már meg h megvan e még az ats dtc-je.. köszi Meg van neki :lol: De nem hiszem, hogy eladná, mert régi álma volt az a felni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Dénesnek:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts