Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Majd nyugtatón fogok élni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nem fogunk összeveszni Antit kitúrjuk a kocsijából és letudjuk az egészet ketten :lol: :lol: :lol: ;) Kezdenek közeledni az elképzeléseink. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Jó kis c20let :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 http://img.tar.hu/coupeastra/size2/18198685.jpg Jó kis c20let :lol: Egyszer majd nekem is lesz egy ilyen daciám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Majd ha nagy leszel... ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Majd ha nagy leszel... :D :lol: :lol: ;) Akkor az soká lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Egyél sok spenótot, meg álls sokat az esőben, és aludj sokat...akkor nagyra nősz gyorsan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 nem hallottátok még azt a mondást h lassan járj tovább élsz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Akkor az soká lesz... :lol: Eladod az astrát veszel egy c20letet meg egy A corsát és kész is van a turbós a corsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Eladod az astrát veszel egy c20letet meg egy A corsát és kész is van a turbós a corsa :lol: A szülei már alig várják... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 A szülei már alig várják... :lol: :lol: Azt gondolom :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Eladod az astrát veszel egy c20letet meg egy A corsát és kész is van a turbós a corsa :lol: Avagy hogyan haljunk meg 2 arcpirítóan egyszerű lépésben. Így is alig csordogálnak a gyorshajtásos papírok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Avagy hogyan haljunk meg 2 arcpirítóan egyszerű lépésben. Így is alig csordogálnak a gyorshajtásos papírok... :lol: Tényleg mi lett a múltkori gyorshajtással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 A corsába biztos jó lesz ez a motor,de a caravánba kevés lenne legalábbis szerintem.A c20xe ahhoz képest hogy nem egy mai konstrukció nagyon jó motor. szerintem a legjobb szivo opelmotor, amit valaha gyártottak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 ....A corsába biztos jó lesz ez a motor,de a caravánba kevés lenne legalábbis szerintem.... Nem olyan rossz az :lol: Igaz csak picit mókás, de mókás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Én is jókat derülök, mikor v.ki bepróbálkozik a lámpánál a GSI-nél.CSúúúúnya pofáraesések szoktak lenni.Na jó, egy bömbivel nem állok neki, vagy oudival, de a "kisblokkosokat" azért igen jóól ott lehet hagyni a C20NE-vel is.Pedig a moci szvsz már nincs annyira elemében, de mégis, ha odalépek neki, akkor piszokul megy, és még pörgetni sem kell!Szeretem ezt a GSI-t. Jah, és ha padlózom, akkor lazán mutatja a BC a 28.6-ot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 de én nem tudtam, hogy mit vettem :lol: amúgy meg hibás volt: nem kapcsolt a ventillátor én meg basztam nézni a hőfokot :lol: meg elötte csaptál vele egy 160 at ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Tényleg mi lett a múltkori gyorshajtással? Kijött... De csak ennyit mondtak a szüleim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 én most gondolkoztam el, hogy kell-e nekem gyors kocsi... tegnap sarcoltam a rendőröknek 20 ropit :lol: :lol: ráadásul nem is a corsával mértek be, hanem egy kisbusszal anno :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 szerintem a legjobb szivo opelmotor, amit valaha gyártottak ;) jah, hát szivni az lehet vele :lol: :lol: (mondom én akinek szerencsére még olyan komolyabb gond nem volt a verdával :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 meg elötte csaptál vele egy 160 at ... :lol: na de mennyivel előtte? utána mentem majdnem 1000 km-t normál tempóban :lol: ráadásul a 160 sem volt olyan nagyon tartós ha meg ennyitől tönkremegy, akkor annyit is ér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Gyorshajtásokról jut eszembe: Rendőreink megkapták múlt héten a szentendrei utat - kb. 6 hónapos időtartamra - napi fényképezős helynek... 5 nap alatt 6db fénykép készült a kollégákról, mind 75km/h feletti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Gyorshajtásokról jut eszembe: Rendőreink megkapták múlt héten a szentendrei utat - kb. 6 hónapos időtartamra - napi fényképezős helynek... 5 nap alatt 6db fénykép készült a kollégákról, mind 75km/h feletti... mivel 70 el lehet menni a szentendrein igy az nem is olyan sok ! :lol: reggel 6kor mikor el vagyok késve a melohelyröl 160-170 el megyek a szentedrein :lol: és hunn fotoznak ? remélem kaszasdüllő lakotelep utan Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 fakken opeltól válaszoltak már a moci legalizálásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 ez nem jó hír... én is rengeteget járok a Szentendrein, szinte minden nap. Jól lehett ott taposni neki! :lol: Pláne az új aszfalton!!! :lol: Ott lesz az a széép tágas út, pláne este amikor ritkább a nép és most ez infó tudtával sajna vissza kell venni a tempóból... vagy SzeMFüLesnek Lenni ;) :lol: Azért engem is tényleg érdekelne h pontosan hol is mérnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts