Lanti Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Szép volt nagyon élőben is.... :lol: Amúgy hiányzik hogy legyen öreg autóm... én is tudok több alternatívát is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Egyik jobb ajánlat mint a másik. öreg autón valami 80as évek belit vagy öregebbet értettem :lol: de mostanában nem tervezek ilyen szopást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Egyik jobb ajánlat mint a másik. öreg autón valami 80as évek belit vagy öregebbet értettem :lol: de mostanában nem tervezek ilyen szopást :) van pont olyanom... eladó ;):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 van pont olyanom... eladó :):) Van az a pénz mi??? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Van az a pénz mi??? :lol: ;) azért annyira nem kéne nagyot mondani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 azért annyira nem kéne nagyot mondani ;) Mennyi az annyi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 megjöttek az angelek az astrába :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 megjöttek az angelek az astrába ;) :) meg a hiénák akik rá akarnak sózni valamit Gelkóra :lol: amúgy végül a kékhátterest rendelted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 meg a hiénák akik rá akarnak sózni valamit Gelkóra :lol: amúgy végül a kékhátterest rendelted? nem, fekete egybeindexes angel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Elég korán van még így nyilatkozni a kadettról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 nemszeretem az rh-t de ez mégis valahogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 http://img206.imageshack.us/img206/4803/nu...gring080ul3.jpg kb a kék-fekete is így ül..... ja nem az nyerít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 kb a kék-fekete is így ül..... ja nem az nyerít :lol: majd arra használjuk amire alkalmas... terepre!!! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 majd arra használjuk amire alkalmas... terepre!!! :lol: ;) király :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 majd arra használjuk amire alkalmas... terepre!!! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/Ope...0off%20road.jpg Hű bázze megfaragták a kábriódzsippet amúgy reggel egy tök szép zöld E Cabrió GSit láttam, jött be a Vörösvárin hajnali fél10kor. És nem volt rendesen becsukva az ajtaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Hű bázze megfaragták a kábriódzsippet amúgy reggel egy tök szép zöld E Cabrió GSit láttam, jött be a Vörösvárin hajnali fél10kor. És nem volt rendesen becsukva az ajtaja hidd el be volt az csukva... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 király :lol: egyébként meg azért kell, hogy magasan legyen az orra, hogy az egyébként kiválóan legyártott angel eyes jobban világítson ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 hidd el be volt az csukva... :lol: ;) én azon csodálkozom, hogy kihozta ilyen hidegbe, tuti fázott benne az ember, még jó hogy nem esett az eső :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 én azon csodálkozom, hogy kihozta ilyen hidegbe, tuti fázott benne az ember, még jó hogy nem esett az eső :lol: szar dolog a devizahitel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 8 hetes kan, 2 napja van nálunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Puli vagy komondor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Puli vagy komondor? Lehet Qvasz is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 jó koszos lesz a kertbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts