Stefan Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Forgasd már meg ezeket az árakat ívóvíz terén... ;) Valami cserekereskedelmet kéne kialakítani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Forgasd már meg ezeket az árakat ívóvíz terén... :lol: Tessék! Venezuelai árak Ez meg Egyiptom... Csak böktem kettőt... persze nem szentírások ezek az árak, de kb stimmelhetnek...nagyságrendileg nem hiszem, hogy eltérnek ezektől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Azért ennek fényében ez így még keményebb...: Nem vagyok benne biztos hogy ezek közül bármelyik országba is önszántamból elmennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Jöhet az 550 HUf-os gázolaj ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Tessék! Venezuelai árak Ez meg Egyiptom... Csak böktem kettőt... persze nem szentírások ezek az árak, de kb stimmelhetnek...nagyságrendileg nem hiszem, hogy eltérnek ezektől... Water (1.5 liter bottle) 393.43 HUF 231.43 462.86 Water (1.5 liter bottle) 148.57 HUF 138.86 168.00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Nem vagyok benne biztos hogy ezek közül bármelyik országba is önszántamból elmennék Az a baj, hogy ezzel lassan lehet, hogy ők is így vannak... :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Water (1.5 liter bottle) 393.43 HUF 231.43 462.86 Water (1.5 liter bottle) 148.57 HUF 138.86 168.00 Egyébként meg nem is értelek Johnny...mióta érdekel téged, hogy mennyi a víz??? Mert ha a sör áráról tanakodnánk, nem szólnék egy szót sem... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Ománnal semmi baj nincs :) Meglepő, hogy Irán lemaradt a listáról. Jó, mondjuk ők hülyén csinálják, mert náluk van a bolygón a harmadik leggazdagabb és legegyszerűbben kinyerhető kőolaj, de nincs finomító az országban....kiviszik a kőolajat, üzemanyagot csinálnak belőle, majd isszonyatos állami támogatással olcsón (messze beker ár alatt) adják a kúton :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Egyébként meg nem is értelek Johnny...mióta érdekel téged, hogy mennyi a víz??? Mert ha a sör áráról tanakodnánk, nem szólnék egy szót sem... :lol: ;) Annó dolgoztam a szentkirályinak és ott egyszer az egyik mérnökkel dumáltunk pont erről, hogy náluk az olaj/benzin értéktelen, nálunk pedig az ivóvíz. Kinek miből van...csak mi ezt nem használjuk ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Na még 1 hét kb és mehetünk haza. Már alig várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 neked nem szóltak, hogy vége van már a szmogriadónak??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 neked nem szóltak, hogy vége van már a szmogriadónak??? :) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Ma megvolt a csere téli gumira. Végül tőlem 3 sarokra vittem egy kis gumishoz. Először nézte, hogy ezek Opel felnik? Mondom ott van benne a GM jel, amúgy Omega. És volt már ez fent ezen a kocsin? Mondom volt nyugi, ezért is szóltam előre, hogy kurvára nézze már meg, hogy nincs-e szálszakadás mert valami rázta a kocsit tavaly ezekkel... Na hát először feldobálta a kerekeket a centírre csak úgy, és meg is lett az oka a rázásnak, kurvára szarul voltak a súlyok rajta. Hálistennek szálszakadás nincs, és valóban frankó is lett minden, nem ráz se ha gurulok, se ha 80al megyek. Viszont a nyárik alighanem tavasszal mehetnek a kukába - már ha addig még meg lesz a gépsas... 5200őt fizettem centír+cseréért Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archi...yelv/nyelv.html :lol: ;) Ugye nincs harag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archi...yelv/nyelv.html :lol: :) Ugye nincs harag? Nem tudtam hogy ez a helyes. Érdekes, ha rákeresel a centírozás szóra guglin, akkor 582ezer találat lesz, ha a centrírozásra, akkor 133ezer. Szóval több mint négyszer annyian használják rosszul, mint jól. Tény, hogy a helyesírás ellenőrző is aláhúzza a népszerűbb verziót... Amúgy én grammolásnak szoktam mondani, csak úgy meg nem sokan értik mit akarok ;) (és ezt is aláhúzza..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archi...yelv/nyelv.html :lol: :) Ugye nincs harag? Az ilyesfajta kötözködés az én reszortom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 ne vesszen el ez a kép a karsztajling süllyesztőjében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 ne vesszen el ez a kép a karsztajling süllyesztőjében ;) http://mypic.carstyling.hu/35252/uploads/3..._1321519496.jpg Redi! Ahogy öregszel egyre többet nosztalgiázol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Redi! Ahogy öregszel egyre többet nosztalgiázol! :lol: Hány éves is? 25? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Hány éves is? 25? :lol: Több az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Gelkó!! Mi lesz a 2012-es MVOK naptárbba? Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Hány éves is? 25? :lol: Csak szeretne újból ennyi lenni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Szép volt nagyon élőben is.... :lol: Amúgy hiányzik hogy legyen öreg autóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Amúgy hiányzik hogy legyen öreg autóm... vedd meg a gsi-t :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Szép volt nagyon élőben is.... :lol: Amúgy hiányzik hogy legyen öreg autóm... Több szopásra vágysz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts