J0hnny Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ha látnád,hol laknak nem kérdeznéd meg. ;) ...de mivel nem látom, csak sejtem így megkérdezem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Azért nem látod mert mindíg csak homokzsákos képeket postol, azok meg kitakarnak mindent :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Azért nem látod mert mindíg csak homokzsákos képeket postol, azok meg kitakarnak mindent :lol: ;) Akkor csak jó hely lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Akkor csak jó hely lehet... :lol: Ne ijedj meg: nem háborús övezet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 ...és a buszt majd cserélni sem kell, mert elfér benne a gyerekülés és a babakocsi is. ;) Feltehetek egy kérdést? Ha közelebb költöztetek volna Bp belvárosához, ergo nem kellene annyit kocsikázni naponta, hosszútávon nem térült volna meg? :lol: Vagy annyival drágábbak a lakások/házak bentebb? Nem vagyok képben most a lakás árakkal... Válaszolok :) ,Én talán több házat néztem meg :) Kezdtük Pesten.Akkor egy 60-100nm2es ház olyan 400nm2 kerttel elég lepusztult állapotban 25-30milka.Ugyanez felújítva,de attól még retek,30milka felett.Egy olyan ház,mint a mostani bőven 35millió felett lett volna.....(bőven) Veresegyház:Már akkor felkapott hely volt,egy ikerház 70nm,kicsi kert 25-30milka,egy 130nmes sorház 30milka(100nm kerttel kocsi az utcán,vagy max egy beállás)Önnálló családi ház 35milkától,állapot függő(az olcsóbbakat mind feketék építették) Mentünk kijjebb Erdőkertes,örbottyán(Na ez már Surány távolságban van) Ott lehet olcsóbban házat venni,de inkább ikerházakat,és sorházakat építenek,fekete vállalkozók elég gány minőségben. Akkor jött Szentendre,na az megfizethetetlen,egy telek 25milka...Leányfalú sem olcsó,vagy a 11es út mellett vannak olcsóbb házak,de az nem kell senkinek. Nekünk Surányban lakik az anyósom,szóval a hely ismert volt,és csak véletlen nézegettem a házakat.....Itt ez a ház 105nm,25nmes terasz,25nmes fedett kocsibeálló,térköves járda,elektromos kapu,riasztó,700nm telekkel került 23,6millióba,és ez a ház messze jobb volt,mint amiket nézegettünk. Arról nem beszélve,hogy nem kell Pestre járni dolgozni,én is azon vagyok hogy vagy itt,vagy Szentendrén találjak valami melót,akkor pénzben is,meg időben is sokkal jobban járok.Surány elég nagy,viszont csak 2800an laknak itt(nyáron rengetegen vannak,mert üdülő övezet az egész)tehát csend és nyugalom van.Ákosék is végig járták szinte ezt mint mi,Ők kicsit olcsóbban vették a házat.És gondolom az is közre játszott,hogy mi is itt lakunk...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kihagytam,hogy szó volt megyeri híd leágazásról,vagy egy kis hídról szentendrén..Ez napi 35km mínusz lenne.(és az árak is feljebb mennének).A benzin meg 260volt akkor mikor ideköltöztünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 A gázos Zafira 4.5L-t fogyaszt? Az hogy a fenébe lehet? 9 liter gáz árából 4,5 liter benzint kapsz... :lol: amugy idáig 2 telitankolásom volt, az egyik 8,1 L/100 , a másik 8,4L/100 km es gázfogyasztása volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Áki! Kifelejtetted,hogy fát is tudsz vele hordani. :lol: Tényleg! Hogy áll a cserépkályha proyekt? Válaszolhatsz a cscsf-on is. :) tavasszal lesz döntés... valamikor elmegyünk Esztergomba megnézni a mintatermet, és árakat gyüjtök be addig.... oszt majd meglátjuk, hogy lesz e rá zseton, illetve hogy megéri e befektetni.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 ...és a buszt majd cserélni sem kell, mert elfér benne a gyerekülés és a babakocsi is. :) Feltehetek egy kérdést? Ha közelebb költöztetek volna Bp belvárosához, ergo nem kellene annyit kocsikázni naponta, hosszútávon nem térült volna meg? :lol: Vagy annyival drágábbak a lakások/házak bentebb? Nem vagyok képben most a lakás árakkal... Rtomi, és a Coupé megválaszolta helyettem :) annyival kiegészíteném, hogy nálam Veresegyház, és Örbottyán szóba se jött, nálunk mindenki óbudán - Szentendrén lakik. Nekem is és a Mártinak is ez a vonal jött csak szóba. Én néztem Óbudán - Szentendrén, olyan mint ez közel 40 milla volt akkoriban. ami az általam még bevállalható hitellel rendelkezésre álló keret olyan 23-max 25 milla volt. szorultunk kifelé, mert ebbe az irányba olcsóbbak ... és eljöttünk háznézőbe a Coupéhoz. kb 1 hónap mulva már alkudoztunk erre a házra :P ( 20,6 Milla volt +1,0- 1,5 milla volt hogy beköltözhető legyen a kéró) Csöndes környék, én imádok itt lakni. azóta gyülölöm a várost. Egy pillanatig sem bánom hogy ideköltöztünk.... Amikor kiköltöztem akkor 250 körül volt a benzin + 1000X jobban kerestem. most 430 a gázolaj, és kurvaszarul keresek. Még nem panaszkodom, de már gondolkodom azon hogy hol tudok húzni a szíjon hogy el tudjak menni gond nélkül nyaralni :lol: Amugy az autóvásárlás már ért, mert a Hondánál a bérautó jól hangzik nagyon, de kurvasokba volt.... A CR-Z-t mi az elején 22 ezerért a végén 16.000 Ft ért béreltük + nem kaptunk bejárási támogatást, mert nem a saját autóval járunk, ami 18.000 Ft. azaz közel 40 ért állt a ház elött a CR-Z. plusz a zafirákhoz képest 1,5 liter / nappal többet evett, és a mérete miatt korlátozottan lehetett csak használni, mert nem fértünk el benne rendesen ;) azaz legalább 50 / hóba volt az hogy nem volt autónk... ( az évi 600E...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kösz, tényleg érdekelt, hogy most mi mennyi...hát a pofám leszakadt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kösz, tényleg érdekelt, hogy most mi mennyi...hát a pofám leszakadt... :lol: Kecsón mennyiért vesztegetnek egy házat?Új és használt is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kecsón mennyiért vesztegetnek egy házat?Új és használt is érdekel. Hasonlóan, mint nálatok erőssen függ attól mennyire van a központtól. Ha kertes házat akarsz venni, azt 10misitől megteheted, de arra költeni is kell persze. Hetényben 12 körül már egész jókat lehet kapni pl...de onnan bejárni ;) Új: telket tudsz venni 3 milka körül, erre kb 100nm úgy 15 misi körül áll meg...legalábbis Kiskasza annyiért épített most 1-2éve. Ennél max a könnyűszerekezetes olcsóbb. Éppen az előbb jöttem hetényből a kárpitosomtól és most mondta, hogy a svájci hitele, amit a felújításra vett fel iszonyat megugrott...53EFt-tal kezdte és most tart 130E-nél :) Komolyan örülök, hogy 3 éve nem ugrottam bele a lakás projectbe, most nem is tudom miből fizetném...inkább lekötettem a bankban, de már attól is parázok, mert a hírek szerint a bankom sem áll stabil lábakon... A végén tényleg az lesz, amit haver mondott 5éve: el kell költözni Új zélandra és szarni bele az egészbe! :) U.i.: iszonyat lehet érezni a merci gyár jelenlétét reggel és délután a forgalom terén...eszméletlen mennyiségű autó rohangál az utakon. Múlt héten a mosóban mellettem mosták egy merci gyáras autóját. Kérdem a mosós srácot, hogy minden mercis ilyennel rohangál? 5000Km-ként cserélik alattuk a céges autókat, a "használt" megy ki némethonba eladásra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Jópofa volt olvasni ezt a kis ingatlanpiaci körképet :lol: csak az sz@r hogy ettől milyen messze vagyok ;) ezen a gázos üzemen is gondolkoztam most hogy gurultam hazafelé. ha csak munkába járáshoz használnám a kocsit akkor tuti nem érné meg, de mondjuk most hogy ma is voltam Budafuckon, holnap meg Szegedre megyek, lehet nem volna teljesen hülyeség. de nem evvel a kocsival, akkor már kell egy újabb. mondanám hogy nem bírom ezt a kocsit túl sok vele a gond de nem mondom mert azok után amit Gelkótól olvastunk, ez nudli (szerencsére) viszont megnéztük a Lopott időt, tényleg nagyon jó film. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 A végén tényleg az lesz, amit haver mondott 5éve: el kell költözni Új zélandra és szarni bele az egészbe! :lol: Ez nem vicces, sajnos én is erről beszélgettem ma egy kollégámmal, hogy még idén kellene venni egy one way ticketet újzélandra. És itt van a bazmeg is, asszem most megyek fel netbankba és valahogy Eurót csinálok az összes forintomból: http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_kegye...got.158962.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Esztergomban is marhára érezni amikor kiszabadulunk a Suzukiból. Marha sok autó és busz lesz hirtelen mindenfelé, bár mióta meg van az elkerülő út, azóta a buszok nem mennek be a városba. Előtte 20-30percig halál volt, pedig csak egy lámpás kereszteződésen kellett átvergődnie a buszoknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Nem szivok. Az ac összeszivta a tankot még régen valamikor. Elmozdult az ac és nem tudta felszivni a naftát.régen szivta még össze mert sár volt mellette és be volt rohadva minden. Elötte persze nem látszott mert páncél védi a tankot. A szellöztetö müködött és müködik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Akkor szellőztető bedug, és fújd fel a tankot, és go... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Akkor szellőztető bedug, és fújd fel a tankot, és go... :lol: :) Patyi felfújta már ;) vagyis egyenesbe rakta az ac-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 A benzin meg 260volt akkor mikor ideköltöztünk :lol: 260???? volt annyi ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 260???? volt annyi :lol: ;) :) 230ért tankoltam az első kadétomba de jó is volt az, és akkor még mentünk autókázni a városba mert élmény volt, most meg még este is dugó van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 http://www.carbuilt.de/carbuilt-preisliste.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Emlékszem mikor gimnazista voltam milyen mérges voltam h 250 környékére felemelték a benzit-attól függetlenül kocsival jártam suliba:) ha most annyi lenne... Mondjuk ártól függetlenül sok az autó-mi is azzal járunk mind.ezért lesz 500 ft. Úgyis megveszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Emlékszem mikor gimnazista voltam milyen mérges voltam h 250 környékére felemelték a benzit-attól függetlenül kocsival jártam suliba:) ha most annyi lenne... Mondjuk ártól függetlenül sok az autó-mi is azzal járunk mind.ezért lesz 500 ft. Úgyis megveszik... ez nem igaz. rengeteg ember csökkentette az autóhasználatát, ez látszik a napközbeni forgalmon is... Most karácsonyig már nem lesz szerintem látható csökkenés, de januártól biztosan. akinek létszükség az autóhasználat, az meg fogja venni, de sokan össze fognak ülni, vagy megoldják autó nélkül, vagy BKV znak... emlékezzünk tavaly november - idén május közti időszakra amikor először volt 400 körül a benzin. ciánoztak. olyan rekordokat futottam hazafelé, hogy budaörs - Árpádhid 16 perc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Igen nekem is voltak olyan napok gazdagon mikor III ker XIV ker 20 perc volt meló után ami 17.00. Aztán eljött nekem is felújítás előtt az, hogy na akkor gyalog jövök az ár miatt, és 1 hónapot úgy jártam, ebbe a hónapban viszont bepótolom, lassan elfogy a második teli tank benya is sajna. Egyébként már előtte is a kolegámmal együtt jártunk be, 2 hetet az ő autójával kettőt az enyimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Cali RWD...c20ne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts