Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Vagyonszerzési illeték 2012. január 1-jétől (Ft/kW)

0-3 év - 0-40 kw - 600.-/kw

0-3 év - 41-80 kw - 720.-/kw

0-3 év - 81-120 kw - 900.-/kw

0-3 év - 120- kw - 1200.-/kw

4-8 év - 0-40 kw - 480.-/kw

4-8 év - 41-80 kw - 600.-/kw

4-8 év - 81-120 kw - 720.-/kw

4-8 év - 120- kw - 900.-/kw

8 év-től- 0-40 kw - 300.-/kw

8 év-től- 41-80 kw - 480.-/kw

8 év-től- 81-120 kw - 600.-/kw

8 év-től- 120- kw - 720.-/kw

Ha ma már nagyon matekozunk... Egy GSI vagyonszerzési illetéke jövőre 66.000.- lesz egy letes vaceké pedig 108.000.-

Idén kell még autót venni

Megosztás:

én már a 4. vagy 5. pályán járok vele :lol: iszonyat jó a grafika meg az egész játék tetszik. Egyik volt kolegám megvette eredetibe és behozta a gépet mondván hogy valami nem stimmel így ki tudtam próbálni a multit is. Hát meg fogom venni a játékot, mert a törtbe nincs multi. Az még talán jobb is mint a single.

leszedem megnézem azért...

Megosztás:

akkor oda nem érdemes kivinni ezeket az új autókat..

Anti: köszönjük az infót a kinti árakról, nagyon hasznos és tanulságos volt... :P

ha nem lenne az a csudijó időjárás már kint lennénk, de sztem elviselhetetlen :lol:

lehet motorhibás volt, vagy nem volt benne motor...

Közelebb van a német gyárhoz teeeeee

:lol:

illetve vizsga rendszer ugyan úgy van mint nálunk...

minden sz@r átmegy?????? ;) :) :)

Megosztás:

nem - nem.... Az egy Zafira A volt, ez meg egy Zafira B . A két autó között volt még egy Vectra C -m is, de az csak pont 1 hónapig....

ugyhogy most egy Zafira B egynyócas van,meg a Civic

és akkor ez az új Zafi is gázos? mikori évjárat? megérte ez a két eladás meg két vásárlás?

megnéztem gyorsan neten mi a különbség két Zafira között. Hát az egyik magas G Astra, a másik meg magas H :lol: Jók ezek a magas kocsik? Jól látom hogy egy nap 85km-t mész kb?

Megosztás:

és akkor ez az új Zafi is gázos? mikori évjárat? megérte ez a két eladás meg két vásárlás?

megnéztem gyorsan neten mi a különbség két Zafira között. Hát az egyik magas G Astra, a másik meg magas H :lol: Jók ezek a magas kocsik? Jól látom hogy egy nap 85km-t mész kb?

Ha tényleg ilyen sokat mész miért nem valami nagyon kicsi C Corsa? 1.0/1.2 benzin, vagy 1.3 dízel?

Megosztás:

megérte mindegyik vásárlás - eladás...

a Zafira A -t törötten , és motorhibásan vettem, iszonyatosan lepusztulva. nem akartam eladni, mert már hibátlan volt, amikor jött a Vectra C. mivel azt is elég jó árban vettem, merthogy volt baja bőven... Az egy banki autó volt, jól lelakva. Kijavitottam, amokor felismertem a tényt, hogy kurvasokat fogyaszt ( 6,5 - 7 liter, kicsit dugósan felette) és hogy nekem annyira nem jön be. a Fogyasztása miatti feketepontot leszámitva jó autó volt, müködött rendesen, de nagy csalódás volt....

Jött egy ember, aki pont ilyen diesel Vectrát akart venni. Elengedtem a kezét.

A Vectra árából pont tudtam venni egy Zafira B-t. és még belefért az átiratás, és a gázbeszerelés is. plusz ezen is kellett kuplungot cserélni, meg egy jobb fényszorót.

Most nullába vagyok, de van egy jó - és új autóm, ami keveset fogyaszt. Ez tetszik is, egy nagy busz, kényelmes, pakolható, és elég jól megy.

Ez a Zafira egy 2008.08 havi, Z18XER motoros, 140LE autó, 100.000 km-rel. Bérautó volt, ugyhogy nem bántak vele kesztyüs kézzel, de ezért is volt olcsó...

amugy közúton én 90 km t megyek - jövök munkába, de ha egyautózunk az asszonnyal, akkor olyan 100-105 közöttit megy az autó naponta.

ezért volt fontos hogy mi mennyit fogyaszt, mert 1 liter fogyasztáskülönbség már havi 10E többlettankolást okoz, és a jelenlegi helyzetben a Vectra ésa Zafira közötti 7 liter kontra 4,5 liter között már huszonezer forint a különbség....

Megosztás:

Ha tényleg ilyen sokat mész miért nem valami nagyon kicsi C Corsa? 1.0/1.2 benzin, vagy 1.3 dízel?

mert azok egy ocsmányállatok :lol:

és az se fogyaszt keveset. 6 litert. viszont arra már nem áldoznék hogy gázt bele, meg kijavitgatni, mikor nem tudom másra használni.

így viszont van 1 nagy buszunk ami kirándulásokra - cuccolásokra - nyaralásokra is megfelelő. és van egy civic jampizni ;)

Megosztás:

mert azok egy ocsmányállatok :lol:

és az se fogyaszt keveset. 6 litert. viszont arra már nem áldoznék hogy gázt bele, meg kijavitgatni, mikor nem tudom másra használni.

így viszont van 1 nagy buszunk ami kirándulásokra - cuccolásokra - nyaralásokra is megfelelő. és van egy civic jampizni ;)

egy japán autó nem lehet jampi :)

Megosztás:

mert azok egy ocsmányállatok :)

így viszont van 1 nagy buszunk ami kirándulásokra - cuccolásokra - nyaralásokra is megfelelő. és van egy civic jampizni :)

...és a buszt majd cserélni sem kell, mert elfér benne a gyerekülés és a babakocsi is. ;)

Feltehetek egy kérdést?

Ha közelebb költöztetek volna Bp belvárosához, ergo nem kellene annyit kocsikázni naponta, hosszútávon nem térült volna meg? :lol:

Vagy annyival drágábbak a lakások/házak bentebb?

Nem vagyok képben most a lakás árakkal...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.