Gelko Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Vagyonszerzési illeték 2012. január 1-jétől (Ft/kW) 0-3 év - 0-40 kw - 600.-/kw 0-3 év - 41-80 kw - 720.-/kw 0-3 év - 81-120 kw - 900.-/kw 0-3 év - 120- kw - 1200.-/kw 4-8 év - 0-40 kw - 480.-/kw 4-8 év - 41-80 kw - 600.-/kw 4-8 év - 81-120 kw - 720.-/kw 4-8 év - 120- kw - 900.-/kw 8 év-től- 0-40 kw - 300.-/kw 8 év-től- 41-80 kw - 480.-/kw 8 év-től- 81-120 kw - 600.-/kw 8 év-től- 120- kw - 720.-/kw Ha ma már nagyon matekozunk... Egy GSI vagyonszerzési illetéke jövőre 66.000.- lesz egy letes vaceké pedig 108.000.- Idén kell még autót venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 én már a 4. vagy 5. pályán járok vele :lol: iszonyat jó a grafika meg az egész játék tetszik. Egyik volt kolegám megvette eredetibe és behozta a gépet mondván hogy valami nem stimmel így ki tudtam próbálni a multit is. Hát meg fogom venni a játékot, mert a törtbe nincs multi. Az még talán jobb is mint a single. leszedem megnézem azért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 leszedem megnézem azért... a 3 dvd-st szedd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 a 3 dvd-st szedd mégse szedem mert azt írják, hogy lehet h vga drivert kell frissíteni... gondolom akkor nincs nagy igénye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 mégse szedem mert azt írják, hogy lehet h vga drivert kell frissíteni... gondolom akkor nincs nagy igénye nekem is írja mikor elindítom hogy van kettővel frisebb verzio, xp alatt nem indul a game após nagy bánatára :lol: meg az enyimére mert majd rakhatok neki fel win7et ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 akkor oda nem érdemes kivinni ezeket az új autókat.. Anti: köszönjük az infót a kinti árakról, nagyon hasznos és tanulságos volt... :P ha nem lenne az a csudijó időjárás már kint lennénk, de sztem elviselhetetlen :lol: lehet motorhibás volt, vagy nem volt benne motor... Közelebb van a német gyárhoz teeeeee :lol: illetve vizsga rendszer ugyan úgy van mint nálunk... minden sz@r átmegy?????? ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 van egy csóka óbudán aki 2 óra alatt elintézi az átirást 3.800 Ft ért. tegnap irattam át vele a zafirát. ugyhogy sokév után van megint autóm :lol: de nem ezt a Zafirát adtad el nem rég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 de nem ezt a Zafirát adtad el nem rég? Ez már egy másik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 de nem ezt a Zafirát adtad el nem rég? nem - nem.... Az egy Zafira A volt, ez meg egy Zafira B . A két autó között volt még egy Vectra C -m is, de az csak pont 1 hónapig.... ugyhogy most egy Zafira B egynyócas van,meg a Civic Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Antinak szívfájdító :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 nem - nem.... Az egy Zafira A volt, ez meg egy Zafira B . A két autó között volt még egy Vectra C -m is, de az csak pont 1 hónapig.... ugyhogy most egy Zafira B egynyócas van,meg a Civic és akkor ez az új Zafi is gázos? mikori évjárat? megérte ez a két eladás meg két vásárlás? megnéztem gyorsan neten mi a különbség két Zafira között. Hát az egyik magas G Astra, a másik meg magas H :lol: Jók ezek a magas kocsik? Jól látom hogy egy nap 85km-t mész kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 és akkor ez az új Zafi is gázos? mikori évjárat? megérte ez a két eladás meg két vásárlás? megnéztem gyorsan neten mi a különbség két Zafira között. Hát az egyik magas G Astra, a másik meg magas H :lol: Jók ezek a magas kocsik? Jól látom hogy egy nap 85km-t mész kb? Ha tényleg ilyen sokat mész miért nem valami nagyon kicsi C Corsa? 1.0/1.2 benzin, vagy 1.3 dízel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 megérte mindegyik vásárlás - eladás... a Zafira A -t törötten , és motorhibásan vettem, iszonyatosan lepusztulva. nem akartam eladni, mert már hibátlan volt, amikor jött a Vectra C. mivel azt is elég jó árban vettem, merthogy volt baja bőven... Az egy banki autó volt, jól lelakva. Kijavitottam, amokor felismertem a tényt, hogy kurvasokat fogyaszt ( 6,5 - 7 liter, kicsit dugósan felette) és hogy nekem annyira nem jön be. a Fogyasztása miatti feketepontot leszámitva jó autó volt, müködött rendesen, de nagy csalódás volt.... Jött egy ember, aki pont ilyen diesel Vectrát akart venni. Elengedtem a kezét. A Vectra árából pont tudtam venni egy Zafira B-t. és még belefért az átiratás, és a gázbeszerelés is. plusz ezen is kellett kuplungot cserélni, meg egy jobb fényszorót. Most nullába vagyok, de van egy jó - és új autóm, ami keveset fogyaszt. Ez tetszik is, egy nagy busz, kényelmes, pakolható, és elég jól megy. Ez a Zafira egy 2008.08 havi, Z18XER motoros, 140LE autó, 100.000 km-rel. Bérautó volt, ugyhogy nem bántak vele kesztyüs kézzel, de ezért is volt olcsó... amugy közúton én 90 km t megyek - jövök munkába, de ha egyautózunk az asszonnyal, akkor olyan 100-105 közöttit megy az autó naponta. ezért volt fontos hogy mi mennyit fogyaszt, mert 1 liter fogyasztáskülönbség már havi 10E többlettankolást okoz, és a jelenlegi helyzetben a Vectra ésa Zafira közötti 7 liter kontra 4,5 liter között már huszonezer forint a különbség.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ha tényleg ilyen sokat mész miért nem valami nagyon kicsi C Corsa? 1.0/1.2 benzin, vagy 1.3 dízel? mert azok egy ocsmányállatok :lol: és az se fogyaszt keveset. 6 litert. viszont arra már nem áldoznék hogy gázt bele, meg kijavitgatni, mikor nem tudom másra használni. így viszont van 1 nagy buszunk ami kirándulásokra - cuccolásokra - nyaralásokra is megfelelő. és van egy civic jampizni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 mert azok egy ocsmányállatok :lol: és az se fogyaszt keveset. 6 litert. viszont arra már nem áldoznék hogy gázt bele, meg kijavitgatni, mikor nem tudom másra használni. így viszont van 1 nagy buszunk ami kirándulásokra - cuccolásokra - nyaralásokra is megfelelő. és van egy civic jampizni ;) egy japán autó nem lehet jampi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 grat hozzá Ákos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 FB-n lehet szavazni alber ex kadettjára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 a Vectra ésa Zafira közötti 7 liter kontra 4,5 liter A gázos Zafira 4.5L-t fogyaszt? Az hogy a fenébe lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 A gázos Zafira 4.5L-t fogyaszt? Az hogy a fenébe lehet? ha eszik mondjuk 9 liter gázt, annak az árából 4.5 l benzint kapsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 A gázos Zafira 4.5L-t fogyaszt? Az hogy a fenébe lehet? Könnyebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Áki! Kifelejtetted,hogy fát is tudsz vele hordani. :lol: Tényleg! Hogy áll a cserépkályha proyekt? Válaszolhatsz a cscsf-on is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 GELKÓÓÓ!!!! :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 mert azok egy ocsmányállatok :) és az se fogyaszt keveset. 6 litert. viszont arra már nem áldoznék hogy gázt bele, meg kijavitgatni, mikor nem tudom másra használni. így viszont van 1 nagy buszunk ami kirándulásokra - cuccolásokra - nyaralásokra is megfelelő. és van egy civic jampizni :) ...és a buszt majd cserélni sem kell, mert elfér benne a gyerekülés és a babakocsi is. ;) Feltehetek egy kérdést? Ha közelebb költöztetek volna Bp belvárosához, ergo nem kellene annyit kocsikázni naponta, hosszútávon nem térült volna meg? :lol: Vagy annyival drágábbak a lakások/házak bentebb? Nem vagyok képben most a lakás árakkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ha látnád,hol laknak nem kérdeznéd meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts