coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Ki járt a Gyulánál nem is olyan rég... :lol: :lol:Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Jó az a motor még most is.Eddig még csak 2 autótól kaptam ki. :lol: fogsz te majd még tőlem is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 de én nem tudtam, hogy mit vettem :lol: amúgy meg hibás volt: nem kapcsolt a ventillátor én meg basztam nézni a hőfokot :lol: Akkor kettönk közül mégis csak te vagy a motor gyilkos fogsz te majd még tőlem is ;) :lol: Erre azért ne fogadj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 fogsz te majd még tőlem is :lol: :lol: Úgyis eladod mielőtt normálisan nézne ki...ha ez egyáltalán előfordulhat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Akkor kettönk közül mégis csak te vagy a motor gyilkos az kizárt csak nem szoktam hozzá, hogy valami szar is lehet :lol: Erre azért ne fogadj nem fogok, de majd megleplek :lol: Úgyis eladod mielőtt normálisan nézne ki...ha ez egyáltalán előfordulhat... ;) talán ezt nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 talán ezt nem ;) Pedig el kéne... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Sajnos nekem is hozzá kell szoknom de ez van már beletörödtem.A legrosszabb az hogy nem értek hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 ha c20ne lett volna, még talán meg is szerettem volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 ha c20ne lett volna, még talán meg is szerettem volna :lol: Hengerfej csere? :lol: Anti, holnap is éjszakás vagy? Csabinál voltál ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 ha c20ne lett volna, még talán meg is szerettem volna :lol: Még lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Anti! mindjárt felhívlak! rettegj! :lol: Még lehet! :lol: c20ne astra caravanom? kizárt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Előbb lesz nekem GSi-m mint a Bazsnak c20ne corsája. :lol: Ez a :lol: smiley valami hihetetlenül gyenge... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 ha c20ne lett volna, még talán meg is szerettem volna :lol: A corsába biztos jó lesz ez a motor,de a caravánba kevés lenne legalábbis szerintem.A c20xe ahhoz képest hogy nem egy mai konstrukció nagyon jó motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Előbb lesz nekem GSi-m mint a Bazsnak c20ne corsája. :lol: biztos vagy te ebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Húha...ne rémizgess Bazs... :lol: Tom: Igen voltam kinnt reggel a Csabinál, jót dumcsiztunk, meg elvittem neki mindent, már csak a hengerfejet kell elhoznom a Patyitól...aztán türelemmel várni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Húha...ne rémizgess Bazs... :lol: Tom: Igen voltam kinnt reggel a Csabinál, jót dumcsiztunk, meg elvittem neki mindent, már csak a hengerfejet kell elhoznom a Patyitól...aztán türelemmel várni... :lol: Türelem turbós gsit terem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Tom: Igen voltam kinnt reggel a Csabinál, jót dumcsiztunk, meg elvittem neki mindent, már csak a hengerfejet kell elhoznom a Patyitól...aztán türelemmel várni... :lol: Jó hírek! :lol: Itt jegyezném meg hogy szívesen vállalok szakszerű bejáratást. ;) :lol: (Na jó, lehet jobb1 is... :D :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Jó hírek! :lol: Itt jegyezném meg hogy szívesen vállalok szakszerű bejáratást. :lol: :lol: (Na jó, lehet jobb1 is... ;) :D :D ) Én inkább a bejáratás utáni időszakot választanám ha lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Tom emléxem én még arra, amikor az infónál tesztelted a GSI-t és miután mentél vele 50 métert kiszáltál, és megjegyezted, hogy ez neked így még sok... :lol: ...bár azóta eltelt már lassan egy év... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Én inkább a bejáratás utáni időszakot választanám ha lehet :lol: Hát ha tényleg rámmarad a bejáratás, akkor nem biztos hogy jól jársz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Hát ha tényleg rámmarad a bejáratás, akkor nem biztos hogy jól jársz. :lol: :lol: ennek tudatában is maradnék a bejáratás utáni időszaknál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 ennek tudatában is maradnék a bejáratás utáni időszaknál :lol: Hát ahogy gondolod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Hát ahogy gondolod. :lol: Nem fogunk összeveszni Antit kitúrjuk a kocsijából és letudjuk az egészet ketten :lol: :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Ja amúgy tegnap lett kész egy vectra A... c20let... :D aránylag széria maradt, mert a srác úgy kérte, hogy legalább a hondákat verje már meg, - bár "iszonyat mit megy ez C20NE vel is" :lol: - mert b@szogatják a haverok...valahol 230-240 paci körül van.... Ma már mondta a tulaj, hogy nem bírja a stresszt, mert bárhol rálép csak teker a kerék, és állandóan meg kell állnia, és remegő lábakkal kiszáll pihizni... :lol: :lol: Nem fogunk összeveszni Antit kitúrjuk a kocsijából és letudjuk az egészet ketten :D :D :D :D Na-na... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Ja amúgy tegnap lett kész egy vectra A... c20let... :D Ma már mondta a tulaj, hogy nem bírja a stresszt, mert bárhol rálép csak teker a kerék, és állandóan meg kell állnia, és remegő lábakkal kiszáll pihizni... :lol: :lol: Na-na... ;) Én mondtam hogy ez lesz veled is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts