Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Szmoghoz kapcsolódóan láttam tegnap villanyrönó reklámot, baromi jó szerintem

Statisztika szerint a városi emberek 50-80km-t tesznek meg naponta. Erre bőven elég lenne egy ilyen gépsas. Mondjuk ha a kormány támogatná, még el is terjedne, na de akkor a MOL miből gazdagodna meg...és azon keresztül a kormány... :lol:

Megosztás:

Tavaly amikor néztem hogy mit kéne újítani a dzsíeszáj helyett akkor dilemmáztam, hogy dízel, de akkor már valami újabb mert nem szeretnék túl sokszor sz0pni vele. Végül abba nem ugrottam bele, vettem amit tudtam kessből. Így lett a G. Egyre kevésbé bánom, a mostani helyzet teljesen más már mint ami tavaly volt...

http://holtankoljak.hu/component/content/a...-a-benzine.html

"Az országos átlagos benzinár így 398 forintra csökken, gázolajat 434 forintos átlagáron tankolhatunk."

"Az idei évi árnövekedések- és csökkenések összegeként, a szerdai árakat figyelembe véve 36 forinttal nőtt a benzinár, és 84 forinttal a gázolaj ára."

Ezért ez kemény így ebben a formában :lol:

Megosztás:

Tavaly amikor néztem hogy mit kéne újítani a dzsíeszáj helyett akkor dilemmáztam, hogy dízel, de akkor már valami újabb mert nem szeretnék túl sokszor sz0pni vele. Végül abba nem ugrottam bele, vettem amit tudtam kessből. Így lett a G. Egyre kevésbé bánom, a mostani helyzet teljesen más már mint ami tavaly volt...

http://holtankoljak.hu/component/content/a...-a-benzine.html

"Az országos átlagos benzinár így 398 forintra csökken, gázolajat 434 forintos átlagáron tankolhatunk."

"Az idei évi árnövekedések- és csökkenések összegeként, a szerdai árakat figyelembe véve 36 forinttal nőtt a benzinár, és 84 forinttal a gázolaj ára."

Ezért ez kemény így ebben a formában :lol:

Igazából a benzines autó gázzal a legolcsóbb,utána még mindig a dízel,de ha így folytatódik akkor lassan már nem...és még mindig a sor végén van a benzines autó.Persze ezek olyan autókra vonatkozik,amiket mi használunk.

A gázon érdemes elkondolkodni ;) :)

Megosztás:

Nem is firtatta... :D Csak kimondta azt ami valós... az, hogy ez mondjuk nem esik jól, azt más tészta, de ettől igaz... lehet valaki sok munkából is gazdag, lehet kevésből is, és lehet valaki lottón nyerte a pénzét... ettől még neki van, másnak nincs... ez tény... nem kérdés... :D

:lol: ;) :)

sajna már én is írtam ez mindenkinek fáj

Az a sárga ára :lol: :lol:

ui:tudom ez k@csög hozzászólás volt,de nem tudtam kihagyni :D

másfél milkánál még nem jár ha jól tudom :) :P :lol:

Mikor drágább volt,senkinek nem kellett :lol: :lol:

ha túl olcsó vmi akkor már azért gyanús, sajna ilyen gyanakvó világot élünk

Megosztás:

Itt az új autózást terhelő adók gyűjteménye.

Az milyen már, hogy egy napig lehet használni külföldi autót? Eszerint pl Demó anyukája ha hazajön, otthon lerakja a kocsiját, aztán mászkálhat a turbókorzával, de haza már nem viheti a saját kocsiját (max tréleren a határig)? Olyan jól át van ez is gondolva..

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.