redline Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 hát ez lol... a fönök és csatlósai... Ez az az autó amelyik ott szokott lenni Lurdynál a kék neonnal a tetőablakon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ez az az autó amelyik ott szokott lenni Lurdynál a kék neonnal a tetőablakon? :lol: Ez az amelyik ringmozi talin bejött pörögni pedig nem hívta senki? Szmoghoz kapcsolódóan láttam tegnap villanyrönó reklámot, baromi jó szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Szmoghoz kapcsolódóan láttam tegnap villanyrönó reklámot, baromi jó szerintem Hát amikor a csaj berántja a mixer gépet, mint a láncfűrészt, az nagyon kemény. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Szmoghoz kapcsolódóan láttam tegnap villanyrönó reklámot, baromi jó szerintem Statisztika szerint a városi emberek 50-80km-t tesznek meg naponta. Erre bőven elég lenne egy ilyen gépsas. Mondjuk ha a kormány támogatná, még el is terjedne, na de akkor a MOL miből gazdagodna meg...és azon keresztül a kormány... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Előbb tönkreteszem.... :lol: ;) Add kölcsön Pistának. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 jopofa http://racing-bazar.hu/versenyauto/gepkony...nard_opel_lotus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Add kölcsön Pistának. :) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 jopofa http://racing-bazar.hu/versenyauto/gepkony...nard_opel_lotus Jópofa lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Jópofa lehet... :lol: csak xar h egy versenypályát is venned kell hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 csak xar h egy versenypályát is venned kell hozzá P rendszám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Tavaly amikor néztem hogy mit kéne újítani a dzsíeszáj helyett akkor dilemmáztam, hogy dízel, de akkor már valami újabb mert nem szeretnék túl sokszor sz0pni vele. Végül abba nem ugrottam bele, vettem amit tudtam kessből. Így lett a G. Egyre kevésbé bánom, a mostani helyzet teljesen más már mint ami tavaly volt... http://holtankoljak.hu/component/content/a...-a-benzine.html "Az országos átlagos benzinár így 398 forintra csökken, gázolajat 434 forintos átlagáron tankolhatunk." "Az idei évi árnövekedések- és csökkenések összegeként, a szerdai árakat figyelembe véve 36 forinttal nőtt a benzinár, és 84 forinttal a gázolaj ára." Ezért ez kemény így ebben a formában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 AC megy, benzinnyomás nincs. Levegö jön böven.ma be is indult:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 AC megy, benzinnyomás nincs. Levegö jön böven.ma be is indult:D Akkor vagy szétcsúszott az AC nyomócsöve a tankban, vagy mégis haldoklik az AC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Tavaly amikor néztem hogy mit kéne újítani a dzsíeszáj helyett akkor dilemmáztam, hogy dízel, de akkor már valami újabb mert nem szeretnék túl sokszor sz0pni vele. Végül abba nem ugrottam bele, vettem amit tudtam kessből. Így lett a G. Egyre kevésbé bánom, a mostani helyzet teljesen más már mint ami tavaly volt... http://holtankoljak.hu/component/content/a...-a-benzine.html "Az országos átlagos benzinár így 398 forintra csökken, gázolajat 434 forintos átlagáron tankolhatunk." "Az idei évi árnövekedések- és csökkenések összegeként, a szerdai árakat figyelembe véve 36 forinttal nőtt a benzinár, és 84 forinttal a gázolaj ára." Ezért ez kemény így ebben a formában :lol: Igazából a benzines autó gázzal a legolcsóbb,utána még mindig a dízel,de ha így folytatódik akkor lassan már nem...és még mindig a sor végén van a benzines autó.Persze ezek olyan autókra vonatkozik,amiket mi használunk. A gázon érdemes elkondolkodni ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Nem is firtatta... :D Csak kimondta azt ami valós... az, hogy ez mondjuk nem esik jól, azt más tészta, de ettől igaz... lehet valaki sok munkából is gazdag, lehet kevésből is, és lehet valaki lottón nyerte a pénzét... ettől még neki van, másnak nincs... ez tény... nem kérdés... :D :lol: ;) :) sajna már én is írtam ez mindenkinek fáj Az a sárga ára :lol: :lol: ui:tudom ez k@csög hozzászólás volt,de nem tudtam kihagyni :D másfél milkánál még nem jár ha jól tudom :) :P :lol: Mikor drágább volt,senkinek nem kellett :lol: :lol: ha túl olcsó vmi akkor már azért gyanús, sajna ilyen gyanakvó világot élünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 ... A gázon érdemes elkondolkodni :lol: ;) Csak akkor meg a mélygarázs felejtős, többek között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 október elsejével eltörölték ezt a szabályozást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Majd felemelik a gázt is:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Majd felemelik a gázt is:/ Tulajdonképpen az nagy csoda lenne ha nem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 a gázolajhoz képes van jelenleg olyan 220-230 Ft árelőnye a gáznak. a benzinhez képest is 190 Ft. ennyit talán nem emelnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 október elsejével eltörölték ezt a szabályozást.... Ettől függetlenül a garázs/parkoló tulajdonosa hozhat saját szabályt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 ezt nem tudom... biztos hozhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Ettől függetlenül a garázs/parkoló tulajdonosa hozhat saját szabályt? Hozhat!!! :lol: Bármilyen korlátozást bevezethet a tulajdonos, mivel magántulajdonról van szó, azt csinál vele amit akar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 el is kobozhatja a bent álló gépjárműveket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Itt az új autózást terhelő adók gyűjteménye. Az milyen már, hogy egy napig lehet használni külföldi autót? Eszerint pl Demó anyukája ha hazajön, otthon lerakja a kocsiját, aztán mászkálhat a turbókorzával, de haza már nem viheti a saját kocsiját (max tréleren a határig)? Olyan jól át van ez is gondolva.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts