Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Szerintem a helye mindegyikben ott van...vagyis nekem a kékben is ott volt,csak nem volt benne olyan gátló amit fel lehetett volna fújni...Vagyis nem pontosan emlékszem,de lehet a kékben a gátló is benne volt.....hol van a hirdetés?1 találtam a használtautón,de az fehér és drága,és hasonlít a sárgára :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5257915 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5257915 Olcsón adtam el a kocsimat :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Olcsón adtam el a kocsimat :lol: ;) :) Ezt akkor is tudtuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ezt akkor is tudtuk! :lol: Mikor drágább volt,senkinek nem kellett ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mikor drágább volt,senkinek nem kellett :lol: ;) mert nem volt elég drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mikor drágább volt,senkinek nem kellett :lol: ;) Mer' gatya volt a szine na! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Olcsón adtam el a kocsimat :lol: ;) :) Jó azért az a bőr tényleg nagyon frankó állapotban van- Amúgy ott van a kocsi a füredi ltp-en a vezér úti spar mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 mert nem volt elég drága :P Volt nagyon drága is,akkor végképp nem kellett senkinek :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Volt nagyon drága is,akkor végképp nem kellett senkinek :lol: ;) :) :) amikor a kabriót viccesen drágán hirdettem akkor senki sem hívott....amikor 300ért akkor meg csak lecsúszott alkoholista, pénztelen vizsgabiztos meg egy cserélni akaró fiat pandás volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 jah meg egy 17 éves asconás srác aki a barátnőjével akarta megvetetni mint első autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 amikor a kabriót viccesen drágán hirdettem akkor senki sem hívott....amikor 300ért akkor meg csak lecsúszott alkoholista, pénztelen vizsgabiztos meg egy cserélni akaró fiat pandás volt :lol: Lehet a Pandát kellett volna választanod ;) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Lehet a Pandát kellett volna választanod :lol: ;) :) :) :P Az már kihalófélben van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Az már kihalófélben van ;) Szerintem tévedsz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Szerintem tévedsz... :lol: amúgy a panda 4x4 jópofa kicskocsi volt...a kocka, nem az új Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mai nap után nem is biztos hogy kifogyott a benzinem pénteken...lehet h csak kellett neki az a pihenés amíg elsétáltam a kútig meg vissza. A jelenség halál pontosan ugyanaz volt...csak ma megadta magát.Arra is gondoltam h valami szmötyit felszívott, de azóta 540km-t mentem vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mai nap után nem is biztos hogy kifogyott a benzinem pénteken...lehet h csak kellett neki az a pihenés amíg elsétáltam a kútig meg vissza. A jelenség halál pontosan ugyanaz volt...csak ma megadta magát.Arra is gondoltam h valami szmötyit felszívott, de azóta 540km-t mentem vele :lol: és most hol a kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mai nap után nem is biztos hogy kifogyott a benzinem pénteken...lehet h csak kellett neki az a pihenés amíg elsétáltam a kútig meg vissza. A jelenség halál pontosan ugyanaz volt...csak ma megadta magát.Arra is gondoltam h valami szmötyit felszívott, de azóta 540km-t mentem vele :lol: Ha az AC a hibás,az 1x még el szokott indulni,és jó is pár napig...de utána végleg meghal.Nekem ugyanez volt az astrán...mondjuk nekem nem indult a kocsim,mást nem vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 "kussolj, te még anyádnál laksz" biztos mindenkit érdekel de azért elmondom hogy pont ma egy hónapja lakom egyedül. eddig ilyen még nem volt. tök jó. csak a májam nem fogja ezt így bírni tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 biztos mindenkit érdekel de azért elmondom hogy pont ma egy hónapja lakom egyedül. eddig ilyen még nem volt. tök jó. csak a májam nem fogja ezt így bírni tovább :lol: Kiváncsian várom mikor csavarodsz be! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 és most hol a kocsi? a helyén : Patyinál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 a helyén : Patyinál ;) Lassan többet vagy ott mint Börni, pedig ő ott dolgozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 hát ez lol... a fönök és csatlósai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Lassan többet vagy ott mint Börni, pedig ő ott dolgozik :lol: Van aki így spórol a garázsbérlésen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Van aki így spórol a garázsbérlésen... :lol: Hát ha az 5 kilót vesszük, nem olyan olcsó az. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts