Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Olcsón adtam el a kocsimat :lol: ;) :)

Jó azért az a bőr tényleg nagyon frankó állapotban van-

Amúgy ott van a kocsi a füredi ltp-en a vezér úti spar mögött.

Elküldve
Volt nagyon drága is,akkor végképp nem kellett senkinek :lol: ;) :) :)

amikor a kabriót viccesen drágán hirdettem akkor senki sem hívott....amikor 300ért akkor meg csak lecsúszott alkoholista, pénztelen vizsgabiztos meg egy cserélni akaró fiat pandás volt :P

Elküldve
amikor a kabriót viccesen drágán hirdettem akkor senki sem hívott....amikor 300ért akkor meg csak lecsúszott alkoholista, pénztelen vizsgabiztos meg egy cserélni akaró fiat pandás volt :lol:

Lehet a Pandát kellett volna választanod ;) :) :) :P :lol:

Elküldve

Mai nap után nem is biztos hogy kifogyott a benzinem pénteken...lehet h csak kellett neki az a pihenés amíg elsétáltam a kútig meg vissza. A jelenség halál pontosan ugyanaz volt...csak ma megadta magát.Arra is gondoltam h valami szmötyit felszívott, de azóta 540km-t mentem vele :lol:

Elküldve
Mai nap után nem is biztos hogy kifogyott a benzinem pénteken...lehet h csak kellett neki az a pihenés amíg elsétáltam a kútig meg vissza. A jelenség halál pontosan ugyanaz volt...csak ma megadta magát.Arra is gondoltam h valami szmötyit felszívott, de azóta 540km-t mentem vele :lol:

és most hol a kocsi?

Elküldve

Ha az AC a hibás,az 1x még el szokott indulni,és jó is pár napig...de utána végleg meghal.Nekem ugyanez volt az astrán...mondjuk nekem nem indult a kocsim,mást nem vettem észre.

Elküldve
"kussolj, te még anyádnál laksz"

biztos mindenkit érdekel de azért elmondom hogy pont ma egy hónapja lakom egyedül. eddig ilyen még nem volt. tök jó. csak a májam nem fogja ezt így bírni tovább :lol:

Elküldve
biztos mindenkit érdekel de azért elmondom hogy pont ma egy hónapja lakom egyedül. eddig ilyen még nem volt. tök jó. csak a májam nem fogja ezt így bírni tovább :lol:

Kiváncsian várom mikor csavarodsz be! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.