Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Szerintem a helye mindegyikben ott van...vagyis nekem a kékben is ott volt,csak nem volt benne olyan gátló amit fel lehetett volna fújni...Vagyis nem pontosan emlékszem,de lehet a kékben a gátló is benne volt.....hol van a hirdetés?1 találtam a használtautón,de az fehér és drága,és hasonlít a sárgára :lol:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5257915

Megosztás:

Volt nagyon drága is,akkor végképp nem kellett senkinek :lol: ;) :) :)

amikor a kabriót viccesen drágán hirdettem akkor senki sem hívott....amikor 300ért akkor meg csak lecsúszott alkoholista, pénztelen vizsgabiztos meg egy cserélni akaró fiat pandás volt :P

Megosztás:

Mai nap után nem is biztos hogy kifogyott a benzinem pénteken...lehet h csak kellett neki az a pihenés amíg elsétáltam a kútig meg vissza. A jelenség halál pontosan ugyanaz volt...csak ma megadta magát.Arra is gondoltam h valami szmötyit felszívott, de azóta 540km-t mentem vele :lol:

Megosztás:

Mai nap után nem is biztos hogy kifogyott a benzinem pénteken...lehet h csak kellett neki az a pihenés amíg elsétáltam a kútig meg vissza. A jelenség halál pontosan ugyanaz volt...csak ma megadta magát.Arra is gondoltam h valami szmötyit felszívott, de azóta 540km-t mentem vele :lol:

és most hol a kocsi?

Megosztás:

Ha az AC a hibás,az 1x még el szokott indulni,és jó is pár napig...de utána végleg meghal.Nekem ugyanez volt az astrán...mondjuk nekem nem indult a kocsim,mást nem vettem észre.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.