Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........

Viktornak nagy nagy köszönet !

Baszki, azért ezt kezdem teljesen nem érteni. Lassan már az egész autót kicserélted és még mindig sz@r. :lol: ;) :)

Megosztás:

Baszki, azért ezt kezdem teljesen nem érteni. Lassan már az egész autót kicserélted és még mindig sz@r. :lol: ;) :)

Megy megy egyszer csak kicsiket rángat majd Check Engine...gyengül, majd 2-3 hengeres alapjárat, gázra nem reagál majd leáll és nem indul. Volt benne benzin de rátöltöttem hogy ki lehessen zárni, de semmi. Benzinhídon a szelepet megnyomva kis spriccelés volt. Akár Ac is lehet...1000km-ert mentem el a felújított, cserélt motorral.

Szerintem el van átkozva az autó vagy én ezzel az autóval.

Megosztás:

Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........

Nem vagyok babonás, de ez már tényleg durva... :lol:

Lehet sejteni mivel van a gond?

Megosztás:

Megy megy egyszer csak kicsiket rángat majd Check Engine...gyengül, majd 2-3 hengeres alapjárat, gázra nem reagál majd leáll és nem indul. Volt benne benzin de rátöltöttem hogy ki lehessen zárni, de semmi. Benzinhídon a szelepet megnyomva kis spriccelés volt. Akár Ac is lehet...1000km-ert mentem el a felújított, cserélt motorral.

Szerintem el van átkozva az autó vagy én ezzel az autóval.

Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. :lol:

U.i.: Egyébként most ahogy elolvastam még egyszer a leírásod, ugyan ilyen volt nálam is a GSivel, a múlt évi pályanapról hazafelé jövet. Haladtunk kényelmes 120al, amikor az autó elkezdett lassulni ( hogy check lámpa volt-e bevallom férfiasan már nem emlékszem ) leállósávban megálltam és a motor rángatva járt, nem állt le, járattam kicsit, néztem mi lehet a gond, de nekem kb 1perc múlva, rendbe jött. Elgurultam egy pihenőig és a lámpa alatt megnéztem jobban, de nem láttam semmi rendellenességet és utána soha nem jött elő ez a hiba, amíg nálam volt. Én is arra tippeltem, hogy az AC-m megállt egy pillanatra.

Megosztás:

Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. ;)

Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol:

Megosztás:

Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. ;)

Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol:

Megosztás:

Vaaaaaazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: ;) :)

Nekem is hasonló volt a cslsk-n, a hármas hengernél el volt szakadva a gyertyakábel, és kontaktos volt, néha dobott checkengint, és mindent tiltott, nem volt alapjárat, lefulladt, de néha meg ment mintha semmi baja nem lenne.

Megnéztem a C20XE bőrös caravánt. Baromi jó az a bőr és szép állapotban is van. Sajna a motor elég csúnyán olajos, és nem csak a balháta van elrohadva, hanem a motorháztető is át van korhadva, meg a csomiajtó is elég gyászos. Tankbetöltő is, stb.. Piros matricás..

Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen.

Megosztás:

Vaaaaaazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: ;) :)

Nekem is hasonló volt a cslsk-n, a hármas hengernél el volt szakadva a gyertyakábel, és kontaktos volt, néha dobott checkengint, és mindent tiltott, nem volt alapjárat, lefulladt, de néha meg ment mintha semmi baja nem lenne.

Megnéztem a C20XE bőrös caravánt. Baromi jó az a bőr és szép állapotban is van. Sajna a motor elég csúnyán olajos, és nem csak a balháta van elrohadva, hanem a motorháztető is át van korhadva, meg a csomiajtó is elég gyászos. Tankbetöltő is, stb.. Piros matricás..

Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen.

Szerintem a helye mindegyikben ott van...vagyis nekem a kékben is ott volt,csak nem volt benne olyan gátló amit fel lehetett volna fújni...Vagyis nem pontosan emlékszem,de lehet a kékben a gátló is benne volt.....hol van a hirdetés?1 találtam a használtautón,de az fehér és drága,és hasonlít a sárgára :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.