Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Áztákurv@... :) Mi van nem tudsz úszni??? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Baszki, azért ezt kezdem teljesen nem érteni. Lassan már az egész autót kicserélted és még mindig sz@r. :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mi van nem tudsz úszni??? :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Baszki, azért ezt kezdem teljesen nem érteni. Lassan már az egész autót kicserélted és még mindig sz@r. :lol: ;) :) Megy megy egyszer csak kicsiket rángat majd Check Engine...gyengül, majd 2-3 hengeres alapjárat, gázra nem reagál majd leáll és nem indul. Volt benne benzin de rátöltöttem hogy ki lehessen zárni, de semmi. Benzinhídon a szelepet megnyomva kis spriccelés volt. Akár Ac is lehet...1000km-ert mentem el a felújított, cserélt motorral. Szerintem el van átkozva az autó vagy én ezzel az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Nem vagyok babonás, de ez már tényleg durva... :lol: Lehet sejteni mivel van a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Neb.sssszzzzzzzz.... Mitől??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Megy megy egyszer csak kicsiket rángat majd Check Engine...gyengül, majd 2-3 hengeres alapjárat, gázra nem reagál majd leáll és nem indul. Volt benne benzin de rátöltöttem hogy ki lehessen zárni, de semmi. Benzinhídon a szelepet megnyomva kis spriccelés volt. Akár Ac is lehet...1000km-ert mentem el a felújított, cserélt motorral. Szerintem el van átkozva az autó vagy én ezzel az autóval. Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. :lol: U.i.: Egyébként most ahogy elolvastam még egyszer a leírásod, ugyan ilyen volt nálam is a GSivel, a múlt évi pályanapról hazafelé jövet. Haladtunk kényelmes 120al, amikor az autó elkezdett lassulni ( hogy check lámpa volt-e bevallom férfiasan már nem emlékszem ) leállósávban megálltam és a motor rángatva járt, nem állt le, járattam kicsit, néztem mi lehet a gond, de nekem kb 1perc múlva, rendbe jött. Elgurultam egy pihenőig és a lámpa alatt megnéztem jobban, de nem láttam semmi rendellenességet és utána soha nem jött elő ez a hiba, amíg nálam volt. Én is arra tippeltem, hogy az AC-m megállt egy pillanatra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. :lol: Mióta eladtad a bömbit büszkék is vagyunk rád! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. ;) Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. ;) Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mióta eladtad a bömbit büszkék is vagyunk rád! :) Miért is? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol: Ilyenkor már eladni meg iszonyat bukta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Miért is? :lol: ;) Te írtad vazeee: benőtt a fejed lágya! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ilyenkor már eladni meg iszonyat bukta... :lol: Jah...vagy időben kell abbahagyni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Te írtad vazeee: benőtt a fejed lágya! ;) Azt a vezetési stílusom változására értettem, nem az autók cserélgetésére. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Azt a vezetési stílusom változására értettem, nem az autók cserélgetésére. :lol: :lol: Aj jaj! :P Gelkoooooooooo! Van egy vevőd! ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Aj jaj! :P Gelkoooooooooo! Van egy vevőd! :lol: ;) :) Majd viszel egy kört a terepjáróddal? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol: Az a sárga ára ;) :) ui:tudom ez k@csög hozzászólás volt,de nem tudtam kihagyni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Az a sárga ára ;) :) ui:tudom ez k@csög hozzászólás volt,de nem tudtam kihagyni :) És még csodálkozol hogy bántanak ? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 És még csodálkozol hogy bántanak ? :lol: :lol: Nem csodálkozom ;) :) :) :P Ezt akkor is muszáj volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 oschersleben... Der Termin steht: 7. bis 10. Juni 2012 ist Opel-Treffen Zeit végre nem a hidegbe lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Vaaaaaazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: ;) :) Nekem is hasonló volt a cslsk-n, a hármas hengernél el volt szakadva a gyertyakábel, és kontaktos volt, néha dobott checkengint, és mindent tiltott, nem volt alapjárat, lefulladt, de néha meg ment mintha semmi baja nem lenne. Megnéztem a C20XE bőrös caravánt. Baromi jó az a bőr és szép állapotban is van. Sajna a motor elég csúnyán olajos, és nem csak a balháta van elrohadva, hanem a motorháztető is át van korhadva, meg a csomiajtó is elég gyászos. Tankbetöltő is, stb.. Piros matricás.. Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 ... Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen. Lehet már kicserélték... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Vaaaaaazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: ;) :) Nekem is hasonló volt a cslsk-n, a hármas hengernél el volt szakadva a gyertyakábel, és kontaktos volt, néha dobott checkengint, és mindent tiltott, nem volt alapjárat, lefulladt, de néha meg ment mintha semmi baja nem lenne. Megnéztem a C20XE bőrös caravánt. Baromi jó az a bőr és szép állapotban is van. Sajna a motor elég csúnyán olajos, és nem csak a balháta van elrohadva, hanem a motorháztető is át van korhadva, meg a csomiajtó is elég gyászos. Tankbetöltő is, stb.. Piros matricás.. Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen. Szerintem a helye mindegyikben ott van...vagyis nekem a kékben is ott volt,csak nem volt benne olyan gátló amit fel lehetett volna fújni...Vagyis nem pontosan emlékszem,de lehet a kékben a gátló is benne volt.....hol van a hirdetés?1 találtam a használtautón,de az fehér és drága,és hasonlít a sárgára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts