Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 De kinek az apukája erősebb??? ;) Ne vicceljetek már... :lol: Az enyém, ezt már múltkor leírtam. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 De kinek az apukája erősebb??? ;) Ne vicceljetek már... :lol: Hagyadmá! :) Múltkor egy olyantól kaptam meg, hogy: "kussolj, te még anyádnál laksz", akinek az apja vette a lakást és a saját rendszámos toyotát, két diplomával pedig egy csavarboltban dolgozik, mint eladó! Olyan jót már rég röhögtem! :) Nem ilyen egyszerű a dolog, mint ahogy azt sokan gondolják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Hagyadmá! :) Múltkor egy olyantól kaptam meg, hogy: "kussolj, te még anyádnál laksz", akinek az apja vette a lakást és a saját rendszámos toyotát, két diplomával pedig egy csavarboltban dolgozik, mint eladó! Olyan jót már rég röhögtem! :) Ettől még nem állított valótlant... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ettől még nem állított valótlant... :lol: ;) :) :) :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Na nézem inkább a VV-t... színvonal ott is van... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ettől még nem állított valótlant... :lol: ;) Fingja sincs arról, hogy valójában mi a helyzet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Na most akkor J0hnny vs Anti vagy mi lesz? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Fingja sincs arról, hogy valójában mi a helyzet. ;) Nem is firtatta... :lol: Csak kimondta azt ami valós... az, hogy ez mondjuk nem esik jól, azt más tészta, de ettől igaz... lehet valaki sok munkából is gazdag, lehet kevésből is, és lehet valaki lottón nyerte a pénzét... ettől még neki van, másnak nincs... ez tény... nem kérdés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Na most akkor J0hnny vs Anti vagy mi lesz? :lol: ;) Szerinted érdekel? :) Egyébként közöd? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Na most akkor J0hnny vs Anti vagy mi lesz? :lol: ;) Persze, nehogy maradjon a kóládból... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Szerinted érdekel? :lol: Egyébként közöd? :lol: Na várjál csak... Felkeltem fatert. :lol: ;) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Na várjál csak... Felkeltem fatert. :lol: ;) :) :) :P Szóval vele lax... :lol: :lol: :lol: Mennnyééééééémáááááá... :D :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nem is firtatta... :lol: Csak kimondta azt ami valós... az, hogy ez mondjuk nem esik jól, azt más tészta, de ettől igaz... lehet valaki sok munkából is gazdag, lehet kevésből is, és lehet valaki lottón nyerte a pénzét... ettől még neki van, másnak nincs... ez tény... nem kérdés... ;) Ez így van, csak ne egy olyan osszon már le, akinek csak megszületni volt nehéz. Nem vagyok irigy, legyen boldog, csak ne hencegjen már vele... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Rég voltak itt ennyien... :lol: Cirkuszt a népnek...kenyeret meg vegyen mindenki magának... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Szóval vele lax... :lol: ;) :) Mennnyééééééémáááááá... :lol: :) :P :lol: :lol: Anyámmal lakok, 1.4es Astrával járok. Ne legyek kemény??? :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Cirkuszt a népnek...kenyeret meg vegyen mindenki magának... :lol: Oszt mivel megyek el a boltig? Pircsi a matrinyám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Rég voltak itt ennyien... :lol: Cirkuszt a népnek...kenyeret meg vegyen mindenki magának... ;) vissza is törölhetnél 2 hetet kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Oszt mivel megyek el a boltig? Pircsi a matrinyám! :) Oszt kit érdekel... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 vissza is törölhetnél 2 hetet kb Engem nem bántott senki... :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Oszt kit érdekel... :lol: ;) Elkérem Ákostól a hondát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Oszt mivel megyek el a boltig? Pircsi a matrinyám! :P Kérd el mutertól a kocsiját. :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Elkérem Ákostól a hondát! ;) Csak szólj a nagyijának is, hogy a pirossal mész... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Kérd el mutertól a kocsiját. :lol: ;) :) :) Akkor apud nem bánt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Akkor apud nem bánt? :lol: Még nem keltettem fel, szóval van esélyed megúszni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Még nem keltettem fel, szóval van esélyed megúszni. :lol: Áztákurv@... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts