Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Dehogy akarom, vannak akik nem értelmezik az írásomat, és nem erőszakolom másokra a véleményemet. Asszem mindegyik hozzászólásomban azt hangsúlyoztam, hogy radikális megoldás kéne ami a páros páratlan pl, nem pedig a tiltsunk ki 10 autót, de mind1. Legalább most már azt is tudom, hogy bevart zsebü opeles vagyok :lol: ;)

Megosztás:

. Legalább most már azt is tudom, hogy bevart zsebü opeles vagyok :lol: ;)

Ha áruszállító lennél Csabi tudnád h mekkora kánaán, nem tudnád hova költeni a fizudat ;) ;)

Én felkészültem... van dízel, benzines, fiatal öreg, gyenge, erős, páros, páratlan, piros, zöld, kék.... :D :D

:) :) :P

Fel hívnám a figyelmet a dupla platóra :lol: :lol: :lol:

jav.:

És hogy élvezi a tömeg :D :lol: :lol:

Megosztás:

Sok embertől megkaptam Én is azt, hogy az Opelom helyett egy fos BMW-t vettem, meg hogy mi ez az öreg vacak, sőt még valaki le "szakadt szarozta" is a kocsimat. De pont annyira érdekel, amennyire látszik. Szerintem ilyenen nem kell megsértődni. Tény az, hogy a dízelek rákkeltőbbek, ezt nem egy cikkben lehet olvasni, szerte a neten, viszont még a benzines is szennyezi a környezetet, erre lenne minimális megoldás a bioüzemanyag, ami alól most kirántották a talajt. :lol:

A BP-i helyzetre nem mondok semmit, Én örülök hogy nem ott lakom és ilyen problémám nincs. Persze biztos dühítő ha valaki háttérbe van szorítva és úgy érzi hogy más meg aki még rosszabb mint Ő, az haladhat a "szarjával".

Szerintem ennek a kitiltásosdinak alapból semmi értelme nincs, de nem akarok belefolyni ;)

Megosztás:

Dehogy akarom, vannak akik nem értelmezik az írásomat, és nem erőszakolom másokra a véleményemet. Asszem mindegyik hozzászólásomban azt hangsúlyoztam, hogy radikális megoldás kéne ami a páros páratlan pl, nem pedig a tiltsunk ki 10 autót, de mind1. Legalább most már azt is tudom, hogy bevart zsebü opeles vagyok :lol: ;)

Ne haragudk Csabi,de Te zombiztál le...és te írtad hogy nincs pénzem ezért kellett ezt meglépnem :) Hozzáteszem nem először.

A páros páratlan-nal az a baj,hogy azoknak akiknek tényleg EURO 4es vagy jobb autójuk van joggal tiltakoznának ez ellen.

Megosztás:

...

A páros páratlan-nal az a baj,hogy azoknak akiknek tényleg EURO 4es vagy jobb autójuk van joggal tiltakoznának ez ellen.

Amíg egy embert is hátrányosan fog érinteni bármilyen korlátozás, addig mindig is lesz olyan aki úgy érzi, hogy az a rendszer igazságtalan... nyilván azok közül akit érint...

Megosztás:

Amíg egy embert is hátrányosan fog érinteni bármilyen korlátozás, addig mindig is lesz olyan aki úgy érzi, hogy az a rendszer igazságtalan... nyilván azok közül akit érint...

Így van, hiszen ez még mindig Magyarország és ha megdöglik a lovam, dögöljön a szomszédé is. :lol:

Megosztás:

Sok embertől megkaptam Én is azt, hogy az Opelom helyett egy fos BMW-t vettem, meg hogy mi ez az öreg vacak, sőt még valaki le "szakadt szarozta" is a kocsimat. De pont annyira érdekel, amennyire látszik. Szerintem ilyenen nem kell megsértődni. Tény az, hogy a dízelek rákkeltőbbek, ezt nem egy cikkben lehet olvasni, szerte a neten, viszont még a benzines is szennyezi a környezetet, erre lenne minimális megoldás a bioüzemanyag, ami alól most kirántották a talajt. :lol:

Azért messze vagyok a megsértődéstől :) :) :P Csak bosszant hogy olyan emberek osszák az észt,akik még semmit nem tudtak felmutatni.Az anyagi részét,meg inkább hagyjuk ;)

Megosztás:

Azért messze vagyok a megsértődéstől :) :) :P Csak bosszant hogy olyan emberek osszák az észt,akik még semmit nem tudtak felmutatni.Az anyagi részét,meg inkább hagyjuk ;)

A megsértődést úgy értettem, hogy visszavágtál, tehát valamilyen szinten azért érintett a dolog. Én csak kiröhögtem mindet aki ilyesmit mondott, senkinek semmi köze hozzá, hányas évjáratú, milyen motorú és mennyit érő autóm van. :lol:

Megosztás:

Nem én kezdtem :lol: a sértegetést...és hozzá teszem messze nem voltam akkora paraszt mint TE ;)

linkeld azt a hsz-em ahol téged sértegettelek akkor mert ilyen nem volt, a zombit metafórának írtam de ezek szerint ez sem esett le csakúgy ahogy egyik hsz-em se hogy mit írok de nem baj, nekem többet ne írj, direkt az utolsókra már nem válaszoltam hátha abbahagyod de látom nem sikerül

Megosztás:

linkeld azt a hsz-em ahol téged sértegettelek akkor mert ilyen nem volt, a zombit metafórának írtam de ezek szerint ez sem esett le csakúgy ahogy egyik hsz-em se hogy mit írok de nem baj, nekem többet ne írj, direkt az utolsókra már nem válaszoltam hátha abbahagyod de látom nem sikerül

Azt a hozzászólást,nem rád értettem,igaz oda írhattam volna hogy Tisztelet a kivételnek :P

Ne haragudj Csabi hogy a lelkedbe gázoltam :lol: ,de ettöl függetlenül értem mit mondasz csak nincs igazad ;) :) :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.