J0hnny Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Mai defektem alkalmával rájöttem hogy nincs emelőm a fronterához ;) szerencsém volt mert a munkahelyemen engedett le ahonnan 200m a gumis. odáigelment felnin is :lol: Amúgy meg 2 db szög volt benne és persze hogy a csatornába áll bele... ;) Ez kész vazee, bear grylls kutyaa hozzád képest. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Újra GSI tulaj lettem, illetve kétszeres GSI tulaj, mert valahol a Corsa is még talán az ;) Elcseréltem Lalival az Omegát a GSI kombira. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Újra GSI tulaj lettem, illetve kétszeres GSI tulaj, mert valahol a Corsa is még talán az :lol: Elcseréltem Lalival az Omegát a GSI kombira. ;) ez melik autó is? ;) GSI Kombi???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Elcseréltem Lalival az Omegát a GSI kombira. ;) Juhééééjj, csak nehogy arra a sorsra jusson, mint az előző... ;) Mondjuk fele mai napig tovább él a dezsőkében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 ez melik autó is? ;) GSI Kombi???? Gondolom Pista volt fehér kombija ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Gondolom Pista volt fehér kombija :lol: Igen, az. ;) Épp most futottam össze a Totóval, így egy GSI kombi minimeetet tartottunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Újra GSI tulaj lettem, illetve kétszeres GSI tulaj, mert valahol a Corsa is még talán az :lol: Elcseréltem Lalival az Omegát a GSI kombira. ;) velkámbekk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ez kész vazee, bear grylls kutyafasza hozzád képest. ;) mi lesz ha kimegyek vele valami rendesebb terepre:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 És még az autódat se használhatod ;) Ha már emlegeted, "nesze-neked".. Bár téged már nem érint, engem meg még nem.. ha jól emlékszem nekem már zöld a plecsni.. mindjárt megyek le, és meg is nézem ;) Gelko: Háát.. neked tényleg nincs szerencséd ezekkel a vasakkal :lol: Bár ez a defekt legyen a legnagyobb bajod, jó ideig! Demo: Vissza a gyökerekhez... a Gsi örök! :lol: még ha "kofferos" is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Gelko! De hát minek hozzá emelő? Simán alá tudsz feküdni nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ma felhívtam a mozaikot és mondták amenyiebn megfelel az autóm a jobb matrica értékeinek akkor megadják 2750ftért a kék matrinyát. Érdekes, le kell fényképezniük hozzá az autót bár az nem tudom minek. A bajom csak a motorkód. C20NE van írva 110kw-al és ugye C20XE van benne 110kw-al ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ma felhívtam a mozaikot és mondták amenyiebn megfelel az autóm a jobb matrica értékeinek akkor megadják 2750ftért a kék matrinyát. Érdekes, le kell fényképezniük hozzá az autót bár az nem tudom minek. A bajom csak a motorkód. C20NE van írva 110kw-al és ugye C20XE van benne 110kw-al ;) mármint ha az értéke megfelel? merthogy az XE az nem kék, az X-es motorkodosok a kék már nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 mármint ha az értéke megfelel? merthogy az XE az nem kék, az X-es motorkodosok a kék már nem? Ne ennek fuss már neki még egyszer... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ma felhívtam a mozaikot és mondták amenyiebn megfelel az autóm a jobb matrica értékeinek akkor megadják 2750ftért a kék matrinyát. Érdekes, le kell fényképezniük hozzá az autót bár az nem tudom minek. A bajom csak a motorkód. C20NE van írva 110kw-al és ugye C20XE van benne 110kw-al ;) Össze kell rakni az NE blokkal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Ne ennek fuss már neki még egyszer... :lol: háthogy a c20XE az még piros matricás a x20xev pl már kék matricás... amúgy elviszed mozaik uccába.. adnak rá kék matricát de lekaparják a fölötte lévőt ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 amúgy elviszed mozaik uccába.. adnak rá kék matricát de lekaparják a fölötte lévőt ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 mi lesz ha kimegyek vele valami rendesebb terepre:D M5? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 mármint ha az értéke megfelel? merthogy az XE az nem kék, az X-es motorkodosok a kék már nem? Telefonba ez volt: - Típus? - Opel astra - Évjárat - '92 - Motor? - C20XE - ÁÁÁ az piros matrica, ja vagy várjon... az olyan pont átmenet, ha jók az értékek akkor megkaphatja a kéket - és mi a menete? - be kell hozni az autót, hogy le is fényképezzük és 2750ft a vizsgálat Már mennék is a mozaikba egy zöldkari vizsgálatra ha nem lenne ez az elírás. Az előző tulajnál b@sztak el valamit mert 110kw-al vettem de X helyett N volt írva, és az okmányirodában azt mondták, hogy mozaikban műszaki ahhoz hogy kijavítsák. Most pont jókor van ez a szmog balhé, mert ugye lakásfelújítás van. Ha sokat lesz még ez akkor valahogy megoldatom ezt a motorkód javítást és a kék matricát. Ja kérdezte még, hogy milyen váltó van benne. Mondom F18+. Aszongya de a váltó milyen. Há mondom ez a váltó típusa. Aszongya az nem lehet, manuális vagy autómata, mondom jaaa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 redi már hirdetési felületet is vesz? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5274826 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Szerintem c20xe,jó értékekkel is piros matricás.Ha nem az lenne,akkor az enyémen se lett volna piros,még akkor sem ha rosszak lettek volna az eredmények ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Gondolom Pista volt fehér kombija :lol: ;) ;) :lol: kell a kihívás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 ;) ;) :lol: kell a kihívás...... Amióta Dani kezelésbe vette nincs annyira már lelakva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Amióta Dani kezelésbe vette nincs annyira már lelakva. :lol: soha nem is volt ;) ;) :lol: Lanti, felni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 soha nem is volt ;) ;) :lol: Lanti, felni.... sajnos már nem 4x100 pedig mennék is érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 sajnos már nem 4x100 pedig mennék is érte tyúú télleg látszik h keveset járok Déneshez ;) ;) :lol: pedig ez se lenne rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts