redline Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 mé nem lehet innen képet linkelni a mocsok :lol: csomó helyen ezt csinálják, olyan hülye mondásokkal hogy "ne zabáld a sávomat" :lol: :lol: tényleg, az gyárból választoltak már a túrós "legalize it!" kérdésre??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 és akkor melyik cég is lesz most a befutó :lol: ? az EDS nél van a 360Nm es valtozat és ök le is irtak hogy a 400Nm hez sport kupplung kell mert egyébként elcsuszik Phase II.-nél szerelik a sportkuplungot, mindhárom cégnél, azt kell választani, mostmár teljesen kikristályosodott a puha agyvelőmben... :-) Márciusban duráljuk neki magunkat, addig még gondolkodom, kivel kéne csináltatni. Van esetleg valami emberke ismerősöd, akivel lehetne beszélni, és nem harmadkézből ad infót, hanem ő maga csinálja, vagy csináltatta meg a gépét? Az jóóóó lenne ám! A Lexmaul-nál ez megoldott, ott pl. épp csinálják a 350LE-s Calibrát, meg megadott egy Phase I.-esre módosított Coupe Turbo-st is. Azonkívül volt itt egy "Sanyiqua" nevű user, aki rendesen el lett üldözve, noha a szerencsétlen csak leírta, hogy Phase I.-esre szervezkedték át a Z20LET-es Coupe-ját. Estleg ő vele is össze lehetne jönni, mert hát neki is van tapasztalata. Őt esetleg ha ismeri vki... (Lásd téma: Chip tuning, hozzászóló "Sanyiqua", dátum: Csüt. 30 Jún., 2005 9:47 am.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 :lol: http://members.fortunecity.com/c20let/imag...ehlerGhetto.jpg Az ott az igazi zsííír taliga! :-):-):-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Jó ez az new forum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Jó ez az new forum :lol: te a GSi-n kívűl más topikot nem is látogatsz, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 PetiGsi: Legaktívabb ebben a fórumban: GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu ( 873 hozzászólás ebben a fórumban / 66% -a az összes hozzászólásnak ) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 tudom, de így is elég magas az arány :lol: amúgy én is itt vagyok a legaktívabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 tudom, de így is elég magas az arány ;) amúgy én is itt vagyok a legaktívabb :lol: Amatör.... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 de nekem már legalább nincs gsi-m :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 de nekem már legalább nincs gsi-m :lol:Ezt azért nem gondoltad komolyan ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 mé? van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Majd vissza sírja még... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 mé? van? :lol: Már nincs,de éreztem egy kis örömöt a hozzászólásodban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 jól érezted: kell a kutyának :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 jól érezted: kell a kutyának :lol: :lol: :lol: Miért?8.3l üzemanyaggal én is eljárkálok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Majd vissza sírja még... :lol: kizárt ;) Miért?8.3l üzemanyaggal én is eljárkálok :lol: lemérted? én 8,6ot mértem vele 5e km alatt :D de a fogyasztás a legkisebb dolog a calimat sírom vissza néhanapján :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 kizárt :lol: lemérted? én 8,6ot mértem vele 5e km alatt ;) de a fogyasztás a legkisebb dolog a calimat sírom vissza néhanapján :lol: Nálam akkor fogyasztott ennyit amikor megvettem tőled most kb a dupláját.Van valami baja. :lol: .Azért elmagyarázhatnád mivel jobb a calibra a C20ne motoron kivűl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Talán nem kéne mindig padlógázon járni...mondom én... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Talán nem kéne mindig padlógázon járni...mondom én... :lol: :lol: :lol: Hőmérséklet jeladóra tippelünk folyamatosan villágít a check engine lámpa de hibás kódót villogtatunk ki.Az alapjárati fogyim bc szerint 1.7l ami elég sok.Az átlag 16-17L között mozog.Lehet ezért megy ilyen jól Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nálam akkor fogyasztott ennyit amikor megvettem tőled most kb a dupláját.Van valami baja. :lol: .Azért elmagyarázhatnád mivel jobb a calibra a C20ne motoron kivűl? széthajtottad bazz? :lol: a calit szerettem. ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 széthajtottad bazz? :lol: a calit szerettem. ennyi Én kimélem az autót kivételek azért vannak de összességében jó gazdája vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 csak szíjjelvágtad a jó motort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 csak szíjjelvágtad a jó motort :lol: Ki járt a Gyulánál nem is olyan rég... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Jó az a motor még most is.Eddig még csak 2 autótól kaptam ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 de én nem tudtam, hogy mit vettem :lol: amúgy meg hibás volt: nem kapcsolt a ventillátor én meg basztam nézni a hőfokot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts