Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Távol álljon tőlem a veszekedés, meg az "énapukámerősebb". Csupán arra akartam rávilágítani, hogy nem olyan egyszerű az a történet, hogy nagygáz kiskuplung aztán kormányozol. Higyjétek el, próbálkoztam, kisebb nagyobb sikerrel össze is jött néha, de igazából hely sincs, ahol ezt lehetne gyakorolni normális körülmények között, a másik meg hogy annyi pénzem sincs hogy a driftelve 40litert fogyasztó BMW-t tankoljam. A sima egyenes haladáskor benyalt 10-11liter is sok volt. ;)

Megosztás:

Távol álljon tőlem a veszekedés, meg az "énapukámerősebb". Csupán arra akartam rávilágítani, hogy nem olyan egyszerű az a történet, hogy nagygáz kiskuplung aztán kormányozol. Higyjétek el, próbálkoztam, kisebb nagyobb sikerrel össze is jött néha, de igazából hely sincs, ahol ezt lehetne gyakorolni normális körülmények között, a másik meg hogy annyi pénzem sincs hogy a driftelve 40litert fogyasztó BMW-t tankoljam. A sima egyenes haladáskor benyalt 10-11liter is sok volt. :lol:

Hogyne lenne hely?! Felétek nincs Tesco? ;) ;) :lol:

Megosztás:

Csak egy kérdésem van, Te, már csináltál ilyet? ;) :lol:

Akkora lóerőfelesleggel rendelkező kisbodéssal nem még...sajnos.

Távol álljon tőlem a veszekedés, meg az "énapukámerősebb". Csupán arra akartam rávilágítani, hogy nem olyan egyszerű az a történet, hogy nagygáz kiskuplung aztán kormányozol. Higyjétek el, próbálkoztam, kisebb nagyobb sikerrel össze is jött néha, de igazából hely sincs, ahol ezt lehetne gyakorolni normális körülmények között, a másik meg hogy annyi pénzem sincs hogy a driftelve 40litert fogyasztó BMW-t tankoljam. A sima egyenes haladáskor benyalt 10-11liter is sok volt. :lol:

Nem kötözködés képpen mondtam, csak akkor áruld el nekem a GSi eladása után miért ezt vetted? ;)

Pontosan tudtad mit is fogsz venni és mire is lehet használni. Ezek után nem értem az éretetlenséget.

Szóval semmi támadás nem volt abban, amit írtam (szerintem), csak semmi logikát nem találok benne.

Megosztás:

Akkora lóerőfelesleggel rendelkező kisbodéssal nem még...sajnos.

Nem kötözködés képpen mondtam, csak akkor áruld el nekem a GSi eladása után miért ezt vetted? ;)

Pontosan tudtad mit is fogsz venni és mire is lehet használni. Ezek után nem értem az éretetlenséget.

Szóval semmi támadás nem volt abban, amit írtam (szerintem), csak semmi logikát nem találok benne.

Én abban a tudatban éltem, hogy ez egy könnyű dolog. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem igazán. Egyébként az E30 ( szerintem ) nem könnyű autó, főleg ezzel a motorral az orrában. Sperrel két helyzet volt, vagy az orrát tolta ( de valami eszeveszett módon ), vagy a seggét csapta, de azt is hirtelen, mert ugye nem azonnal zárt a sperr. Eléggé kiszámíthatatlan volt és inkább ezt közúton nem forszíroztam. Környéken meg sehol nincs erre alkalmas pálya, vagy terep. Sajnos.

coupe: elsiklottam felette. 480eFt volt ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.