Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 megjött az uj laptopom. i7 2,7 GHz 8giga ram 500Gb hdd jolesz kiváncsi vagyok mi a valós idő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 kiváncsi vagyok mi a valós idő http://kepfeltoltes.hu/111108/battery_www....ltoltes.hu_.png Gondolom ha nem játszol és nem csinálsz semmi proci terhelőt, elvegetál 8órán át. De ha már használod, drasztikusan csökkenni fog az idő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Gondolom ha nem játszol és nem csinálsz semmi proci terhelőt, elvegetál 8órán át. De ha már használod, drasztikusan csökkenni fog az idő ;) jó persze, csak érdekes a kiírás, az is lehet, hogy még nem volt batteryről üzemeltetve és ez a legmagasabb érték amit ki tud írni és utána fogj az első használatnál ez beállítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Kanyargós hegyi szerpentinen, az a kis pöcsköszörű, hidd el, sok mindent tud adni, amit a hajó BMW meg a 9x16okon guruló GSi nem tudott. ;) Lehet h a 9x16 miatt nem tudtad kiautózni. Elvileg ma indul a frontera...akkor majd nekem is lesz egy dobogókő fel le ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Srác úgy gondolta, ha már szar, érjen nyakig. ;) Szerk.: Itt a teljes történet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Lehet h a 9x16 miatt nem tudtad kiautózni. Biztos benne volt az is, de gondolom az FK és a Koni futómű közti különbséget, meg a "kis" súlycsökkentést is lehet érezni ezen a verdán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Lehet h a 9x16 miatt nem tudtad kiautózni. Elvileg ma indul a frontera...akkor majd nekem is lesz egy dobogókő fel le ;) csak gondolom azt nem a betonyos úton teszed meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 csak gondolom azt nem a betonyos úton teszed meg ;) Melyik filmben is volt, amikor egy hegyi szerpentinen üldöztek valakit, de rövidítésnek a fák között surrantak el... Volt pedig egy filmben ilyesmi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Melyik filmben is volt, amikor egy hegyi szerpentinen üldöztek valakit, de rövidítésnek a fák között surrantak el... Volt pedig egy filmben ilyesmi. ;) szerintem ilyen minden 3-dik autos filmben van és persze egyszerre érnek le mindig és legalább 3x elmennek egymás előtt, mellett, felett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 szerintem ilyen minden 3-dik autos filmben van és persze egyszerre érnek le mindig és legalább 3x elmennek egymás előtt, mellett, felett ;) Hja, kb ebben is így volt, a képsorok előttem vannak, de a film címe valahogy nem :lol: Kár hogy dolgoznom kell, pedig forgathattunk volna egy Remake-t Gelkoval. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 megjött az uj laptopom. i7 2,7 GHz 8giga ram 500Gb hdd jolesz jobb mint az otthoni géped ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Hja, kb ebben is így volt, a képsorok előttem vannak, de a film címe valahogy nem :lol: Kár hogy dolgoznom kell, pedig forgathattunk volna egy Remake-t Gelkoval. :lol: Frontera jön megy gurul csak még nem tökéletes :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Lehet h a 9x16 miatt nem tudtad kiautózni. Elvileg ma indul a frontera...akkor majd nekem is lesz egy dobogókő fel le ;) De neked nem kell kanyarogni majd... fel a hegyen egyenesen... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Frontera jön megy gurul csak még nem tökéletes :lol: ;) ;) Mi nem jó??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Mi nem jó??? ;) Ez kicsit beleér az kicsit szétesett...nem para ;) Kezdem nagyon sajnálni Patyit Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 most ezen elgondolkodtam, h mit adhatott neked egy 1.4? ;) :lol: :lol: Hogy is mondta Pista anno: vannak még tartalékok a gyári futóműben! :lol: Kurv@ra nem az egyenesben való a csapatás a lényeg...a többihez meg nem kell feltétlen nagy motorerő. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Hogy is mondta Pista anno: vannak még tartalékok a gyári futóműben! ;) Kurv@ra nem az egyenesben való a csapatás a lényeg...a többihez meg nem kell feltétlen nagy motorerő. ;) hát azért nem hiszem el, hogy egy 1.4es nagyobb élmény mint egy gsi akármilyen autózásról van szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Hogy is mondta Pista anno: vannak még tartalékok a gyári futóműben! ;) Kurv@ra nem az egyenesben való a csapatás a lényeg...a többihez meg nem kell feltétlen nagy motorerő. ;) én benne csak az merült fel h mit adhatott egy 1.4es astra a hátsókerekes erősebb e30 után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 elevenítsük fel együtt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 hát azért nem hiszem el, hogy egy 1.4es nagyobb élmény mint egy gsi akármilyen autózásról van szó Ezt tőled kérdezd, neki volt az is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 én benne csak az merült fel h mit adhatott egy 1.4es astra a hátsókerekes erősebb e30 után... Arról nem én tehetek, hogy van neki egy kilincstolós verdája és nem meri neki veretni keresztbe, de ettől még lehet jót autózni kisblokkal is, lásd pályás astra C16SE-vel, viszont van alatta egy olyan futómű, hogy attól áll a bré! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 elevenítsük fel együtt ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Arról nem én tehetek, hogy van neki egy kilincstolós verdája és nem meri neki veretni keresztbe Ennyi...... ;) ;) :lol: Amúgy meg Én sem értem mivel több az az astra,mint egy GSI.Vagy akkor a régivel volt valami gond......Tápiótól vetted Zsoltee vagy már másé volt?Mennyi volt az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Melyik filmben is volt, amikor egy hegyi szerpentinen üldöztek valakit, de rövidítésnek a fák között surrantak el... Volt pedig egy filmben ilyesmi. ;) Kommandó 4:05-től Világ legjobb autójával ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 "Arról nem én tehetek, hogy van neki egy kilincstolós verdája és nem meri neki veretni keresztbe" Csak egy kérdésem van, Te, már csináltál ilyet? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts