Sonique Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 yahh hogy Muha meg turbo .. kicsit messze van ez még az antitol egyenlöre nekem van egy c20lettem de ahogy érzed antis zaszlot nem akarsz csinaltatni szerintem melykék ez a hozzaszolasod mehetne fel a szanalmas.hu vagy a legalja.hu ra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Egyébkét ennek az OPC beszerzési dolognak hol volt a vége?Reg.adó és tsai, meg ilyenek. Hát, nem szép ilyet kérdezni... bébi dzsúzzz drága volt, nem érte meg. Úgy számolom 4,7 milka volt, de van mire fognom: :-) Hárman mentünk, szállodágban laktunk, nem alkudoztunk csak 400 euro-t, és kiválasztottam a legdrágábbat, ami ugyan a legfelszereltebb volt, de ugye az mit se számít általában, no meg az írásos garancia a km-re, és a sérülésmentességre. Ez utóbbi önmagában kb. 1000 euro+ úgy tapasztalatam. Aki ilyet ad, legalább ennyivel drágábban árulja a kocsit, mint az, aki ilyet nem ad. Mert ugye a hamis informálásért 1 év jár odakint, vagyis nem jó buli... Ezt miért nem vezetik be itthon? Persze ilyen papírt csak az első tulaj ad rendszerint. Szóval drága volt, lehetett volna kb. 4 milkáért is hozni, talán alig rosszabbat, de nem bánom, mert ennyit megér a nyugalmam. Megyek évente 50ezret, nem akarok a bocirajok közt kikötni a kanyarban pár hónap múlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 szerintem nyugodtan egy Ph2 mehet bele .. de nekem egy Vmax vagy egy EDS szimpatikusabb lenne egyébként a lexmaul-rol holtaláltal infot milyen motortuningokat kinal ? szoval ami a lényeg EDS Ph2 az meg nem olyan vészes ott 255LE és ugye nagyobb intercooler is benne van a Ph1 ben meg csak chip van ugytudom .. a nagyobb intercooler pedig ajanlott inkabb legyen kicsit nagyobb mint az hogy megfözd a dugokat mert 40 fokban nyaron van rá esély hogy kevés lesz a gyári cooler egy ph1 chippel www.lexmaul.de, illetve van egy Laxmaul 2005/2006-os katalógusom. Abban a Phase I. az 237,5 LE, 394 NM, a Phase II. (disznó intercoolerrel) 256 LE, 420 NM (most lestem ki belőle :-)) Mindkettőhöz ajánlanak lefúvót is. Mind Astra Coupe Turbo-hoz, mind OPC-hez ajánlják. Ezek TÜV garanciások. Lexmaulban van még a 270 LE (Phase III), a 300 LE (Phase IV) és a 350 LE (Phase V). Ezek egyike sem TÜV-ös, és az újságban, meg a honlapon nem is érhető el. De megcsinálják. Van MO-on egy Calibra, ami Phase V-ös. Szerénytelen készülék lehet... :-) EDS, Vmax... Kik csinálják ezeket? Porfisták? Szórjatok meg vmi infóval. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 A Tigránkat a Lexmaul tuning 90LE-ről 120-ra hozta gázrezonátorral, kipufogóval, chippel, és szűrővel. A twinportot kikötötték :-) a gázrezonátor miatt, de a fogyasztás mégis picit lejjebb ment. Nagyon elégedettek vagyunk vele. A kocsi lényegesen jobban duruzsol (na nem lett GSI :-D), alul is szépen húz, egyesben ketteseben egészen agilis lett! Szóval én csak dicsérni tudom a Lexmaul-t!!! Esetleg valami más info? Komolyan érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 istenigazabol ennél a 2 cégnél a fö irányvonal a teljesitménynövelés és mas egyéb desing elemmel nem foglalkoznak hat az EDS szerintem az egyik legnépszerübb és talan a legjobbak közt emliteném mint opel tunert a Vmax szintén nagyonjo és kb egszinten van az eds el bár a Vmax durvabb motorokat csinal mint az EDS c20let mororbol ha jol meléxem 650 Le préselt ki ... no itt az EDS ph2 ami most karacsonyi akcioban van a Fekete Opc ami itthon van szintén ezt a tuningot birtokolja és elég meggyözöen döcög http://www.eds-fahrzeugtechnik.de/de/produ...Z20LET_Ph-2.htm a Vmax nal itt vannak a lehetöségek felugro ablakra nyomj Mégsét :lol: http://www.vmax.de/html/z20letsoft1.html a vmax nal latszik is hogy elég durvan csinaljak ok már 360Le nél jarnak Z20LET motornal a lexmaul is nagyon jo ...es ha neked már bizonyiott akkor nem biztos hogy jaratlan utra kellene cserélni a jolbeváltat ha nekem most valasztanom kéne a Vmax mellet döntenék nézd meg mind 2 weboldalt esetleg beszél is velük aztan pénz és Le és megbizhatosag jegyében hozd meg döntésed 8) de én mindenképp egy olyan tuningot ajanlok ahol az Intercooler már cserélve van .. vagyis Ph2>255-6Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 yahh hogy Muha meg turbo .. kicsit messze van ez még az antitol egyenlöre nekem van egy c20lettem de ahogy érzed antis zaszlot nem akarsz csinaltatni szerintem melykék ez a hozzaszolasod mehetne fel a szanalmas.hu vagy a legalja.hu ra :D :lol: Olyan vagy, mint 1 vén medve, aki néha kiböffent a barlangjából. Nem én tehetek arról, hogy már régóta nélkülözöd a logikus gondoldást :lol: Legközelebb majd rajzolok a kedvedért jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ? :lol: ui: kivételesen had segítsek, ha már egyedül nem megy neked : füstöl az Integra ;) ui2: amúgy inkabb szanalmas.hu vagy legalja.hu, mint a nehezfelfogas.hu, vagy a feltekeny.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Na a lányok már megint kezdik... :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Na a lányok már megint kezdik... :-) :-) :-) télleg ha már témánál vagyunk..hogy állsz az új motorral ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Áttettem januárra, most kicsit zűrös lenne Kari környékén autó nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Áttettem januárra, most kicsit zűrös lenne Kari környékén autó nélkül... De Szemesre már kész lesz ugye ? :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ezt meg sem hallottam...:-) Már az évadnyitóra is avval szeretnék odasziszegni...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ezt meg sem hallottam...:-) Már az évadnyitóra is avval szeretnék odasziszegni...:-) :lol: :lol: :lol: úgylegyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ahelyett, hogy övrülnél annak, hogy lehetséges lesz még1 OPC a közelben :lol: Ejjjjj. félreértetted. Nem vagyok g_eci, irigy, balkáni aki sajnálja mástól csak ahogy olvastam azt a mondatot ("megjön a fizu megveszem azt a 2.8 milliós kocsit") elég laza volt 8) :lol: ...de aztán továbbolvastam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 istenigazabol ennél a 2 cégnél a fö irányvonal a teljesitménynövelés és mas egyéb desing elemmel nem foglalkoznak hat az EDS szerintem az egyik legnépszerübb és talan a legjobbak közt emliteném mint opel tunert a Vmax szintén nagyonjo és kb egszinten van az eds el bár a Vmax durvabb motorokat csinal mint az EDS c20let mororbol ha jol meléxem 650 Le préselt ki ... no itt az EDS ph2 ami most karacsonyi akcioban van a Fekete Opc ami itthon van szintén ezt a tuningot birtokolja és elég meggyözöen döcög http://www.eds-fahrzeugtechnik.de/de/produ...Z20LET_Ph-2.htm a Vmax nal itt vannak a lehetöségek felugro ablakra nyomj Mégsét :lol: http://www.vmax.de/html/z20letsoft1.html a vmax nal latszik is hogy elég durvan csinaljak ok már 360Le nél jarnak Z20LET motornal a lexmaul is nagyon jo ...es ha neked már bizonyiott akkor nem biztos hogy jaratlan utra kellene cserélni a jolbeváltat ha nekem most valasztanom kéne a Vmax mellet döntenék nézd meg mind 2 weboldalt esetleg beszél is velük aztan pénz és Le és megbizhatosag jegyében hozd meg döntésed 8) de én mindenképp egy olyan tuningot ajanlok ahol az Intercooler már cserélve van .. vagyis Ph2>255-6Le Köszi a sok infót, meg is néztem őket! Úgy látom, hogy a Phase I. és a Phase II. mindhárom helyen tök azonos. A TÜV certifikációjukat lekértem a VMax-nak, és azonos a bejegyzési száma a Lexmaul-éval. Vagyis egy negyedik cég lesz a szállító, akié a tuning eredeti joga. A Lexmaul-ban azt mondták, hogy ők nem csinálják a 360 NM-es (alacsony nyomású) változatot, mert azt nagyon kevesen kérik, csak a 400 NM-est. Ő is a Phase II.-t ajánlotta, noha duplába kerül (az intercooler miatt), és semmi észrevehető különbság nincs a teljesítményben. Ezt mondjuk sejtettem is, hiszen a 256 az kb. 7%-kal több a 240-nél, amit egy fostalicska gumival azonnal vissza is lehet bukni. De szerinte is megéri, mert a levegőztetés szélső esetben tényleg kritikus lehet. Asszem mégis Phase II. lesz. Köszi a segítséget, tényleg nem csak a teljesítmény többletet kell nézni, ebből is az a tanulság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 és akkor melyik cég is lesz most a befutó :lol: ? az EDS nél van a 360Nm es valtozat és ök le is irtak hogy a 400Nm hez sport kupplung kell mert egyébként elcsuszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Off Én vagyok vak vagy tényleg eltünt a Lurdy topik? On Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=337&start=1770 opelclub budapestnél van Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Mióta? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 :lol: http://members.fortunecity.com/c20let/imag...ehlerGhetto.jpg http://members.fortunecity.com/c20let/imag...pel%20turbo.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 mé nem lehet innen képet linkelni a mocsok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 levettem linkre, így mindenkinek könnyebb megnézni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Mióta? :shock:kb 1-2hete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Akkor én v.mit nagyon rosszul csinálok, mert a linkre is ugyanazt az izét hozza fel, amit Soniquoe hozzászólásában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Akkor én v.mit nagyon rosszul csinálok, mert a linkre is ugyanazt az izét hozza fel, amit Soniquoe hozzászólásában.Nem csak te nekem se jön be semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 persze megnyitni nem tudod, de copy-paste és úgy menni fog csak így nem kell megnyitni a kép tulajdonságait a címhez ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts