redline Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Nincs is leültettve ;) Ez a felni,szerintem nem rá való :lol: és legközelebb színes képeket kérnék.....Egyébként nagyon szépen köszönöm,minden nap eszembe jut az astra ;) Legközelebb is fényképezzél :lol: Szines ez....pont olyan szine van mint a Trabantjainknak 20 éve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Ez amúgy röhejes... én meg simán mászkálhatok a comboval... megjártam ma a várost, oda vissza, eddig nem nagyon néztem, de nagyon sok piros meg Fekete! matricás verda mászkált ma is... a bünti meg 100.000.- vicces... ehelyett, hogy mondjuk 1 nappal előtte már kitalálnák, hogy na mi is legyen... A BKV buszoknak milyen a matricája? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Érdekes kérdés, hogy kollégám x14xe Tigrájára miért piros matricát raktak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Érdekes kérdés, hogy kollégám x14xe Tigrájára miért piros matricát raktak? Mert mikor forgalomba helyezték itthon, 02est írtak a forgalmiba 04es helyett. Műszakin szokták adatlapra levizsgáztatni, aztán ocsmányirodában gyártanak új forgalmit 595 ftért asszem. Mert ugye ismét kitaláltuk, hogy a 02 az euro2, aztán mégsem. ;) Mondjuk nekem kéket adtak, pedig ugyan így el van rontva a forgalmim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 most ugrik be h a C-n nincs is környezetvédelmi matrica... az annyira eco, hogy fehér rajta a matrica ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 most ugrik be h a C-n nincs is környezetvédelmi matrica... az annyira eco, hogy fehér rajta a matrica ;) ;) :lol: :lol: Vagy annyira fekete kellett volna, hogy beszippantja a rendszámot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 uh Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Na, valaki? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Na, valaki? :lol: :lol: hoppá pistának itt a jó alkalom ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Hupsz...a Vekin nem is tudom milyen a matrica... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Hupsz...a Vekin nem is tudom milyen a matrica... ;) vidék p.. ra nem vonatkozik.. csak a fővárosra... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 vidék p.. ra nem vonatkozik.. csak a fővárosra... ;) Na jó, de ha "feljövök" vele Pöstre??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Na jó, de ha "feljövök" vele Pöstre??? :lol: nincs itt semmi keresnivalód :lol: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Na jó, de ha "feljövök" vele Pöstre??? ;) Mi szivesen látjuk az árulókat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Na, valaki? ;) ;) ÁÁ köszi, ######a, arra jó volt, hogy megtornáztattam a nyakam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 mostanában ilyen téren sokat fejlődött, cmár csak 90%-ba ad xatr és 10-be jót ;) ;) :lol: :lol: :lol: és nem én montam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 én is a Dinnyére gyanakodtam, de nem akartam itt nyilvánosan megvádolni ;) ;) Egyfajta tükörháromszög van.Lehet ajtót is kéne cserélned. :lol: :lol: Lanti kocsog. Zolinak tényleg nincsen semmi.(téligumi sem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 uh http://3.bp.blogspot.com/-J-VBUsmopYI/TrBI...40/DSC_0612.jpg hát ez tényleg uh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Egyfajta tükörháromszög van.Lehet ajtót is kéne cserélned. ;) :lol: Lanti kocsog. Zolinak tényleg nincsen semmi.(téligumi sem) helyes, be kell keményíteni mán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 ez anynira jó ez a felni, hogy má nagyonteccik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 helyes, be kell keményíteni mán ;) jah ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Mi szivesen látjuk az árulókat! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 nincs itt semmi keresnivalód :lol: ;) :lol: :lol: Hát ez az... bejövök a melóba, és nem keresek semmit... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 a Mélykék autójának a tulaja ugye nem dunakeszin lakik? egy ismerősöm megy megnézni egy C20NE astrát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 a Mélykék autójának a tulaja ugye nem dunakeszin lakik? egy ismerősöm megy megnézni egy C20NE astrát.... amikor elöször felrakták pár hónapja akkor asszem keleti országrész volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts