Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Mikóóó lesz mááá házavatóóó??? Mennénk máááá... :lol: ;) ;) :lol: Most a család volt már jöhettek mert látták hányás nélkül a falakat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Amúgy milyen az autó Gelkó megszeretted már? ;) ;) Szerintem kérdezd Patyit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Most a család volt már jöhettek mert látták hányás nélkül a falakat ;) ;) :lol: :lol: Szerintem kérdezd Patyit :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Szerintetek így kiszedve bevállaljam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Szerintetek így kiszedve bevállaljam? Van fölös pénzed locsolni még bele? ;) Adok kompressziómérőt és mehetünk shoppingolni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Van fölös pénzed locsolni még bele? ;) Adok kompressziómérőt és mehetünk shoppingolni. ;) azt tudok én is vinni de köszi, majd hívok valami agyat aki ért is ezekhez a mocikhoz azt annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 azt tudok én is vinni de köszi, majd hívok valami agyat aki ért is ezekhez a mocikhoz azt annyi Hívd fel Vilit vagy Demót, ők elég sokat konyítanak a V6-hoz, szoptak már vele. Amúgy a képket elnézve, a szívócsőben lévő olajpárát és a váltón lévő dzsuvát....nem is tudom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Szerintetek így kiszedve bevállaljam? szerintem alapból se de így meg főleg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 szerintem alapból se de így meg főleg nem. ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Most a család volt már jöhettek mert látták hányás nélkül a falakat ;) Merre? XIX? És már be is költöztél nem is kellett csinálni semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 azt tudok én is vinni de köszi, majd hívok valami agyat aki ért is ezekhez a mocikhoz azt annyi Sztm nem,pláne nem is ismered.Max ha ad beépítési garanciát. Subi nem vette fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 szerintem alapból se de így meg főleg nem. Annyira szívtelen vagy Albert... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Annyira szívtelen vagy Albert... ;) azt tudjuk, de Albert egy D kadettot is eladott mit vársz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Sztm nem,pláne nem is ismered.Max ha ad beépítési garanciát. Subi nem vette fel. akkor marad Imié ;) gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Annyira szívtelen vagy Albert... ;) most mit szépítsem. de mindenki azt csinál amit akar, be lehet vállalni lehet egyszerűbb lesz mint amit vár aztán lehet vele királykodni. de asszem talán már mondtam hogy a C20XE a legjobb motor a földön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Merre? XIX? És már be is költöztél nem is kellett csinálni semmit? XIX a köki mellett. költözés elött Tiv kifestette a lakást annyi volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 sőt kértem gyári hűtőfolyadékot 3L-t.. Hát 2L is elég lett volna. Na mindegy most védve vagyok a fagytól egy darabig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Hát 2L is elég lett volna. Na mindegy most védve vagyok a fagytól egy darabig ;) Mé a maradékot megittad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 áll noi szalonja előtt már 1 hete 1 román rendszámos bubu... oz ultraleggera felgen van rajta... mondom megnézem mekkora mert teccik nekem is és gondolkodom h gsi-re jó volna... mondom ez biztos 18 nem 17"... erre 19" ;) pedig nem tűnt nagynak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Tükörháromszögből egyfajta volt? Mert amit Dinnyétől kaptam az nekem sehogy sem akar normálisan felpattani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Tükörháromszögből egyfajta volt? Mert amit Dinnyétől kaptam az nekem sehogy sem akar normálisan felpattani..... szerintem nem a 3szög hibája ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 szerintem nem a 3szög hibája ;) :lol: én is a Dinnyére gyanakodtam, de nem akartam itt nyilvánosan megvádolni ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 én is a Dinnyére gyanakodtam, de nem akartam itt nyilvánosan megvádolni ;) ;) mostanában ilyen téren sokat fejlődött, cmár csak 90%-ba ad xatr és 10-be jót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 mostanában ilyen téren sokat fejlődött, cmár csak 90%-ba ad xatr és 10-be jót ;) ;) :lol: :lol: :lol: feje tetejére állt a világ :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Tükörháromszögből egyfajta volt? Mert amit Dinnyétől kaptam az nekem sehogy sem akar normálisan felpattani..... Szerintem egy fajta elektromos tükrös,és egyfajta manuális tükrös háromszög van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts