J0hnny Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Az a baj, hogy amíg hitel van a házon addig mi is függünk... béreljük a kérót a banktól... aztán ha minden jól megy nem ők nyernek a végén... Fején találtad a szöget. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Nem is értem mitől vagytok felháborodva.....Holnaptól 20 forinttal nő a gázolaj ára...úgy hogy szép sunyiba felemelték 2hét alatt 407forintra.... ;) Két autó telitank 43e forint volt ma ;) úgy hogy az enyém nem volt üres.... :lol: :lol: én csak 30E ért tankoltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 100 a napi 150,eddig 85körül volt....nem lenne ez sok,ha a fizetésünk tükrözné a kiadásainkat...... Ettől függetlenül nem költöznék,se Veresre,se Erdőkertesre,se Szigethalomra,se Szigetszentmiklósra,mert szeretek itt lakni.....A ingatlan árak,meg mindenhol a béka segge alatt vannak,a munkahelyünk meg messze nem mérvadó.Ma van,holnap nincs..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 jó ez a csík http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5231242 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 jó ez a csík http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5231242 A küszöb feletti még csak-csak, de a vájpercsík... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hát sokan azt mondják, hogy az amerikai/angol minta a jó, ott lakunk ahol kapunk melót és hazautazgatunk a családhoz néha. Oké magyarország nem akkora, hogy néha ne tudna hazaugrani a szüleihez az ember, de szerintem pont az adja a biztonságot, hogy van egy olyan hely ahova vissza tudsz húzódni ha akarsz és a tied (ha nem a banké, bár akkor is idővel a tied). Kicsit szerintem családiasabb és kapcsolatbarátabb ez az életstílus, és szerintem jobb is. Mondjuk nekem sokat számítanak a barátok (akármilyenek is ;)) és nem szeretek állandóan változtatgatni az életemen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 sárga ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Pehinek felni a Boci alá ;) jav.:Hopp az árát nem néztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Pehinek felni a Boci alá ;) jav.:Hopp az árát nem néztem Ismerem a tulajt...jégkaparót se vennék tőle. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 20EFt * 24hónap + a papírintézés költségei stb. az nálam 500 nem 3 ;) Nálam nincs semmi ilyesmi... Itt már nálam se, akkor öcsém gépén volt valami (de a többi weboldalon nem csinálta). Na jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 az nálam 500 nem 3 ;) Igaz, igaz. Látszik, hogy matekból buktam fősulin! ;) A tényeken akkor sem változtat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Egyik kúton sem lehet tankolni már vagy egy órája...jövedéki adót emel mindenki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Igaz, igaz. Látszik, hogy matekból buktam fősulin! ;) A tényeken akkor sem változtat. :lol: Aki járt normális fősulira 90% bukott matekból legalább egyszer. De ez még általános iskola 2. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Egyik kúton sem lehet tankolni már vagy egy órája...jövedéki adót emel mindenki ;) Király...ma már lehet...csak nem túl olcsón... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Ebbe sincs szó az adóról. netrisken ki lehet számolni a cuccost és ott odaírja h nem tartalmazza mert még nincs törvényben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Szusira az éves bizti 10.300 HUf... azért ez már jól hangzik... wabard... az Allianznál ha újrakötöm 26.000 vicces... ;) Tényleg... jól tudom, hogy nincs már mobil eredetvizsgálat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Szusira az éves bizti 10.300 HUf... azért ez már jól hangzik... wabard... az Allianznál ha újrakötöm 26.000 vicces... ;) Tényleg... jól tudom, hogy nincs már mobil eredetvizsgálat??? 3 éve nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 3 éve nincs Rég vettem autót... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Lanti! A Veki EGT-je már nálad is szórakozott??? Chipet cseréltetek? Milyen lehet benne most vajon??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Lanti! A Veki EGT-je már nálad is szórakozott??? Chipet cseréltetek? Milyen lehet benne most vajon??? ;) szerintem nekem nem tudom.... anno állítgattuk veled, utána soniccal... vele lejebb is tekertük a benya nyomást akkor láttuk h az egt 1000 fölé megy, ezért utána vissza raktuk 3.7-3.8-ra, ugy szerintem nem ment 1000 fölé... én nem cseréltem csipppet, és fingom nincs mi van benne..... de az utolsó fél éveben ha 1x elrúgtam neki akkor sokat mondok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 szerintem nekem nem tudom.... anno állítgattuk veled, utána soniccal... vele lejebb is tekertük a benya nyomást akkor láttuk h az egt 1000 fölé megy, ezért utána vissza raktuk 3.7-3.8-ra, ugy szerintem nem ment 1000 fölé... én nem cseréltem csipppet, és fingom nincs mi van benne..... de az utolsó fél éveben ha 1x elrúgtam neki akkor sokat mondok... ;) Na majd kinyomozom... mert Lali mondta, hogy szerinte azért megy fel ennyire az EGT, mert anno nálam síkolva volt a HF, és emiatt lejjebb került minden... de nekem nem rémlik, hogy ennyire elszállt volna régen mint most... Felmerült, hogy kéne egy fokolótárcsa, aztán kicsit elfokolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 1000le legyen, jól fokoljátok el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Király...ma már lehet...csak nem túl olcsón... ;) de én sört akartam venni ;) a sofőr akart tankolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 1000le legyen, jól fokoljátok el ;) Az EGT már annyi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 de én sört akartam venni ;) a sofőr akart tankolni :lol: Sört benzinkúton??? Válság mi??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts