Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Nem is értem mitől vagytok felháborodva.....Holnaptól 20 forinttal nő a gázolaj ára...úgy hogy szép sunyiba felemelték 2hét alatt 407forintra.... ;) Két autó telitank 43e forint volt ma ;) úgy hogy az enyém nem volt üres.... :lol: :lol:

én csak 30E ért tankoltam....

Megosztás:

100 a napi 150,eddig 85körül volt....nem lenne ez sok,ha a fizetésünk tükrözné a kiadásainkat...... Ettől függetlenül nem költöznék,se Veresre,se Erdőkertesre,se Szigethalomra,se Szigetszentmiklósra,mert szeretek itt lakni.....A ingatlan árak,meg mindenhol a béka segge alatt vannak,a munkahelyünk meg messze nem mérvadó.Ma van,holnap nincs.....

;)

Megosztás:

Hát sokan azt mondják, hogy az amerikai/angol minta a jó, ott lakunk ahol kapunk melót és hazautazgatunk a családhoz néha. Oké magyarország nem akkora, hogy néha ne tudna hazaugrani a szüleihez az ember, de szerintem pont az adja a biztonságot, hogy van egy olyan hely ahova vissza tudsz húzódni ha akarsz és a tied (ha nem a banké, bár akkor is idővel a tied). Kicsit szerintem családiasabb és kapcsolatbarátabb ez az életstílus, és szerintem jobb is. Mondjuk nekem sokat számítanak a barátok (akármilyenek is ;)) és nem szeretek állandóan változtatgatni az életemen.

Megosztás:

Lanti!

A Veki EGT-je már nálad is szórakozott???

Chipet cseréltetek? Milyen lehet benne most vajon??? ;)

szerintem nekem nem tudom....

anno állítgattuk veled, utána soniccal...

vele lejebb is tekertük a benya nyomást akkor láttuk h az egt 1000 fölé megy, ezért utána vissza raktuk 3.7-3.8-ra, ugy szerintem nem ment 1000 fölé...

én nem cseréltem csipppet, és fingom nincs mi van benne.....

de az utolsó fél éveben ha 1x elrúgtam neki akkor sokat mondok... ;)

Megosztás:

szerintem nekem nem tudom....

anno állítgattuk veled, utána soniccal...

vele lejebb is tekertük a benya nyomást akkor láttuk h az egt 1000 fölé megy, ezért utána vissza raktuk 3.7-3.8-ra, ugy szerintem nem ment 1000 fölé...

én nem cseréltem csipppet, és fingom nincs mi van benne.....

de az utolsó fél éveben ha 1x elrúgtam neki akkor sokat mondok... ;)

Na majd kinyomozom... mert Lali mondta, hogy szerinte azért megy fel ennyire az EGT, mert anno nálam síkolva volt a HF, és emiatt lejjebb került minden... de nekem nem rémlik, hogy ennyire elszállt volna régen mint most... Felmerült, hogy kéne egy fokolótárcsa, aztán kicsit elfokolni...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.