Lanti Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 nehezen, de talán kivehető mit láttam tegnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 nekem 3-4e vel olcsóbb lesz a gsi-re, de ha még van plusz 9e adó akkor már nem... Hát nekem emailban küldte az allianz, hogy mennyi lesz jövőre az éves díj, érdekes hogy drágább mint tavaly, pedig ugrok egy bonuszt feljebb mindkettővel. A baleseti adót meg miért hárítják arra aki nem okoz balesetet, a biztosítónak is akkor kell fizetnie ezt az adót, ha a baleset okozójának megemelik a biztosítási díját. Elméletileg abból indult az egész, hogy a biztosító nyereséghez jut ha megemeli a balesetet okozó díját, viszont az után nem kell több adót fizetnie. Ezért nem értem. És ha 23at fizetek b4-ben a kadira arra rájön még 30% az azért kemény, az astrára meg 28-at fizetek akkor az egész éves biztim a két autóra lenne 65 röpi körül. Hát f@sza és még nem is okoztam balesetet. Ráadásul tavalyelőtt is azért mentem az allianztol a providenciához mert ugyanígy kitalálták, hogy megyek feljebb bonuszban, de biztim emelkedik mert a kedvezmények csak az újaknak járnak. Az a baj ez mindenhol így van. Ha új ügyfél vagy kinyalják a segged, ha meg régi akkor rohadj meg. Nem értem miért jó nekik minden évben papírozgatni össze-vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ebbe sincs szó az adóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 nehezen, de talán kivehető mit láttam tegnap Bubaru? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 nehezen, de talán kivehető mit láttam tegnap http://kepfeltoltes.hu/111031/C360_2011-10...ltoltes.hu_.jpg A héten is beszéltem a sráccal... teljes az öröm, nagyon szereti... ;) tolta neki amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 A héten is beszéltem a sráccal... teljes az öröm, nagyon szereti... ;) tolta neki amúgy? nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 A héten is beszéltem a sráccal... teljes az öröm, nagyon szereti... ;) tolta neki amúgy? mer még nem esett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Albert...ez csak egyedül azért baromság, mert amíg alkalmazottak vagyunk, addig sajnos nem beszélhetünk hosszú távú munkáról... lehet holnap lapát... ;) lehet de remélem többen vagyunk itt úgy hogy ennek a valószínűsége igen alacsony. napi -100km az nem mindegy de csak azt írtam én mit csinálnék semmi mást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 lehet de remélem többen vagyunk itt úgy hogy ennek a valószínűsége igen alacsony. napi -100km az nem mindegy de csak azt írtam én mit csinálnék semmi mást ;) kicsit olyan amerikásan gondokodsz, h megyünk másik albérletbe oszt baszunk rá, h mi van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 kicsit olyan amerikásan gondokodsz, h megyünk másik albérletbe oszt baszunk rá, h mi van... igen. ezt meg Neked mutatom ha kéne ezaz és Dinnye nem akarna eladni: eladó F Astra XE cuccok, állítólag most egyben 25-ér Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 kicsit olyan amerikásan gondokodsz, h megyünk másik albérletbe oszt baszunk rá, h mi van... De ez mitől lenne b@sszunk rá dolog? Pont, hogy ez a logikusabb, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 kicsit olyan amerikásan gondokodsz, h megyünk másik albérletbe oszt baszunk rá, h mi van... Albérlet esetén sima ügy egy ilyen... de tulajdonnál azért más tészta, eladni, venni... Aztán nyélbe ütöd az adásvételt és megint máshol kapsz melót, akkor megint eladsz, veszel... király... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 lehet de remélem többen vagyunk itt úgy hogy ennek a valószínűsége igen alacsony. napi -100km az nem mindegy de csak azt írtam én mit csinálnék semmi mást ;) És akkor mit csinálok itt a házammal,amibe 15-20milliót beleraktam?Most kb 15ért tudnám eladni...Ez hülyeség.... ;) :lol: Ha meg kirúgnak innen,akkor ismét költözök máshova?A gyerekről nem is beszélve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hát nekem emailban küldte az allianz, hogy mennyi lesz jövőre az éves díj, érdekes hogy drágább mint tavaly, pedig ugrok egy bonuszt feljebb mindkettővel. A baleseti adót meg miért hárítják arra aki nem okoz balesetet, a biztosítónak is akkor kell fizetnie ezt az adót, ha a baleset okozójának megemelik a biztosítási díját. Elméletileg abból indult az egész, hogy a biztosító nyereséghez jut ha megemeli a balesetet okozó díját, viszont az után nem kell több adót fizetnie. Ezért nem értem. És ha 23at fizetek b4-ben a kadira arra rájön még 30% az azért kemény, az astrára meg 28-at fizetek akkor az egész éves biztim a két autóra lenne 65 röpi körül. Hát f@sza és még nem is okoztam balesetet. Ráadásul tavalyelőtt is azért mentem az allianztol a providenciához mert ugyanígy kitalálták, hogy megyek feljebb bonuszban, de biztim emelkedik mert a kedvezmények csak az újaknak járnak. Az a baj ez mindenhol így van. Ha új ügyfél vagy kinyalják a segged, ha meg régi akkor rohadj meg. Nem értem miért jó nekik minden évben papírozgatni össze-vissza. Nem is értem mitől vagytok felháborodva.....Holnaptól 20 forinttal nő a gázolaj ára...úgy hogy szép sunyiba felemelték 2hét alatt 407forintra.... ;) Két autó telitank 43e forint volt ma ;) úgy hogy az enyém nem volt üres.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 De ez mitől lenne b@sszunk rá dolog? Pont, hogy ez a logikusabb, nem? Igazad van, pontosan ez a baj, hogy mindenki magántulajdont akar...de hogy minek? Ha az államnak lenne esze, lenne megfizethető bérlakás program és akkor nem lennél városhoz kötve, ha netán megszűnik a munkahelyed. Csak ugye mindenki még ott tart, hogy egy munkahelyen akarja lelélni az életét, ami a mai helyzetet nézve szinte lehetetlen. Nálunk itt kecsón van egy program, amit nemrég indítottak és okosan megoldották, hogy az inverz svédek ne jussanak ott lakáshoz: 2év bérleti díjat igazolnod kell, hogy megvan (kb 300EFt), havi bérleti díj 20EFt 2 szoba esetén, 1 szobás garzon ennél is olcsóbb, hőszigetelt felújított stb stb. ...na de ne menjünk bele, mert egyrészt politikát surol, másrészt mindjárt kapok a pofámra ezért...sokan nem értenek ezzekkel a gondolatokkal egyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Igazad van, pontosan ez a baj, hogy mindenki magántulajdont akar...de hogy minek? az inverz svédek ne jussanak ott lakáshoz: 2év bérleti díjat igazolnod kell, hogy megvan (kb 300EFt), havi bérleti díj 20EFt 2 szoba esetén én is szeretnék magántulajdont, nincs ezzel baj, nem árt ha van valamije az embernek. inverz svédek ;) ;) :lol: :lol: :lol: 2év bérleti díj kb 300 ami havi 20? ezt valahogy vezesd már le léci :lol: de amúgy jó a program, azért Kecsó elég jó hely lett, főleg az elmúlt pár évben (számomra így pöstrűl nézve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Nekem van itt valami Text Enhance, kiemel zölddel és aláhúz duplán szavakat, amikre ha ráhúzod az egeret akkor reklám jön elő. Ez csak nálam van vagy máshol is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Nekem van itt valami Text Enhance, kiemel zölddel és aláhúz duplán szavakat, amikre ha ráhúzod az egeret akkor reklám jön elő. Ez csak nálam van vagy máshol is? ;) Nálam nincs semmi ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Nem is értem mitől vagytok felháborodva.....Holnaptól 20 forinttal nő a gázolaj ára...úgy hogy szép sunyiba felemelték 2hét alatt 407forintra.... ;) Két autó telitank 43e forint volt ma ;) úgy hogy az enyém nem volt üres.... :lol: :lol: Hát ez kemény... úgy gondolom még szerencsésnek érezhetem magam, mert csak 24.5 km-re van a melóhelyem... az oda vissza is "csak" 50...nem pedig 150... az nagyon nagyon sok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 én is szeretnék magántulajdont, nincs ezzel baj, nem árt ha van valamije az embernek. inverz svédek ;) ;) :lol: :lol: :lol: 2év bérleti díj kb 300 ami havi 20? ezt valahogy vezesd már le léci :lol: de amúgy jó a program, azért Kecsó elég jó hely lett, főleg az elmúlt pár évben (számomra így pöstrűl nézve) 20EFt * 24hónap + a papírintézés költségei stb. Persze, ki nem vágyik sajátra, de sajnos más világot élünk és muszáj a jobb kereseti lehetőség felé mozogni. Amúgy ezek a lakások a régi orosz laktanyák tiszti lakótelepéből kerülnek felújításra. Talán az önkormányzat is rájött, hogy ez egy stabil, hosszútávú befeketetés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hát ez kemény... úgy gondolom még szerencsésnek érezhetem magam, mert csak 24.5 km-re van a melóhelyem... az oda vissza is "csak" 50...nem pedig 150... az nagyon nagyon sok... ;) 100 a napi 150,eddig 85körül volt....nem lenne ez sok,ha a fizetésünk tükrözné a kiadásainkat...... Ettől függetlenül nem költöznék,se Veresre,se Erdőkertesre,se Szigethalomra,se Szigetszentmiklósra,mert szeretek itt lakni.....A ingatlan árak,meg mindenhol a béka segge alatt vannak,a munkahelyünk meg messze nem mérvadó.Ma van,holnap nincs..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Igazad van, pontosan ez a baj, hogy mindenki magántulajdont akar...de hogy minek? Ha beéred azzal,hogy ki vagy szolgáltatta és még fizetsz is érte,akkor jó az albérlet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ha beéred azzal,hogy ki vagy szolgáltatta és még fizetsz is érte,akkor jó az albérlet...... Az a baj, hogy amíg hitel van a házon addig mi is függünk... béreljük a kérót a banktól... aztán ha minden jól megy nem ők nyernek a végén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Az a baj, hogy amíg hitel van a házon addig mi is függünk... béreljük a kérót a banktól... aztán ha minden jól megy nem ők nyernek a végén... Ebben igazad van,de amíg fizeted nem fognak kirakni...Az albérletnél ez nem így van.Mi Dettibel éltünk albérletbe 2 év alatt 4lakásba laktunk,mert pont belefutottunk a Kell a lakás a lányomnak,fiamnak unokámnak....meg ez a kutya nem lakáskutya dologba....Na Én ebből nem kérek ;) Jó ez így...Igazából a megoldás az lenne,ha mindenki ott dogozna ahol lakik,de jelen pillanatban örüljünk hogy van munkánk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ebben igazad van,de amíg fizeted nem fognak kirakni...Az albérletnél ez nem így van.Mi Dettibel éltünk albérletbe 2 év alatt 4lakásba laktunk,mert pont belefutottunk a Kell a lakás a lányomnak,fiamnak unokámnak....meg ez a kutya nem lakáskutya dologba....Na Én ebből nem kérek ;) Jó ez így...Igazából a megoldás az lenne,ha mindenki ott dogozna ahol lakik,de jelen pillanatban örüljünk hogy van munkánk ;) Neked is igazad van, viszont sajnos nem tudok összerakni annyi pénzt hirtelen, hogy legalább a kezdő beugró meglegyen.Persze erre azt mondják az "öregek", hogy anno nekik sem volt meg rá, ami igaz is, csak hogy amikor ők voltak fiatalok, volt bőven melóhely lehetőség és elfelejtik, hogy 3-4%-os kamartra kapták a hitelt. Szal ez egy elég sok függvényes képlet, de én nem vagyok kétshakebe esve, hogy mi lesz, nekem nincs kapuzárási pánikom, mint egy-két közeli barátomnak az ismeretségi körömben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts