Pehi Csabi Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Haver utána elmagyarázta, hogy a lényege, hogy 3 db 175/65 13-as kereket cserélnek le annyi idő alatt mint ameddig ezen feszegetik le a per 35-ös gumit... ;) és ilyenkor sorban állás van keményen... akkor kérjen több lóvét de ne magyarázzon Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Most találtam: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 jó ez a kép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Ez nagyon szép!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 jó ez a kép ;) és szépek a felnik :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 ja a photoshop jól elfedi a gittet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Először úgy volt, hogy ilyen színű lesz... de aztán még is kék-fekete lett... Van photoshopos kép kék fekete verzióban is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Bakker... leülök... mondom két felnifújás között (pd megy fel a 4. felnire) megnézem a F1-et.. erre most látom, hogy nincs kettőkor ismétlés... ;) +1! :lol: Én is így jártam ;) Jah... reggel elmegyek gumishoz is Szigethalmon... viszem a gumikat... Hát ez lol ez a csávó ez... :lol: Olyan már nekem is volt, hogy téli felrakásakor mondta, a csávó, hogy ezt nem rakja fel, mert nagyon kevés a minta rajta... Igaz, már a kopásjelzőnél volt pont.. valahol jogos volt a pont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 +1! ;) Én is így jártam ;) Hát ez lol ez a csávó ez... :lol: Olyan már nekem is volt, hogy téli felrakásakor mondta, a csávó, hogy ezt nem rakja fel, mert nagyon kevés a minta rajta... Igaz, már a kopásjelzőnél volt pont.. valahol jogos volt a pont... nekem a senatort nem akarták emelni mert beszakad:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 sárga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 ezeknek ennyi az ára??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Először úgy volt, hogy ilyen színű lesz... de aztán még is kék-fekete lett... Van photoshopos kép kék fekete verzióban is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 jó ez a kék-fekete szín ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 hehheee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 jó ez a kék-fekete szín ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 ;) ne izélj.. lépd meg.. van mit átfényezni ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 ne izélj.. lépd meg.. van mit átfényezni ;) ;) :lol: ÁÁÁ... már calibrából is van ilyen... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 ÁÁÁ... már calibrából is van ilyen... ;) ;) le kellett volna védetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Van még koppintható kék-fekete variáció Már csak rá kell fotosoppolni a Combora ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Sajnos már nem Pestre járok dolgozni,hanem Veresegyházára...így napi 15km megint több lett a távolság.....Én örülök,hogy nem a civicet vettem meg,pedig volt 15e km futott championship edition ;) elég jó áron. Amúgy meg jó autó a 406,csak szürke,ezzel meg kell barátkozni ;) Ezen gondolkoztam hazafelé sétálva hogy ha hosszútávon Veresen lenne munkám és Surányban laknék, akkor biztosan megpróbálnék közelebb költözni. Ha nem is Veresre mert az elég felkapott, de Erdőkertes, Őrbottyán, Szada... És mennyit keresgéltem ezt a hsz-t mert aszittem itt van de a C-ben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Megjött Allianztól a kgf 2012re. Mindkét autóval ugrok fel egy bónuszt és 600ft-al emelkedik a bizti. Lehet lefelé kéne menni a bonusszal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Megjött Allianztól a kgf 2012re. Mindkét autóval ugrok fel egy bónuszt és 600ft-al emelkedik a bizti. Lehet lefelé kéne menni a bonusszal? és azt írják, h most fizecc x ezret de majd ha megjön a törvény akkor még plusz 7e-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 megtaláltam a választ: a kgfb díj 30%a lesz és "Hogyan kerül beszedésre? Az adó beszedésa a biztosítók feladata. Mivel a november 1-én megjelenő tarifákban nem lesz még az adó beépítve, a biztosítók az adót a biztosítás számlán, külön soron feltüntetve szedik majd be. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 nekem 3-4e vel olcsóbb lesz a gsi-re, de ha még van plusz 9e adó akkor már nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ezen gondolkoztam hazafelé sétálva hogy ha hosszútávon Veresen lenne munkám és Surányban laknék, akkor biztosan megpróbálnék közelebb költözni. Ha nem is Veresre mert az elég felkapott, de Erdőkertes, Őrbottyán, Szada... És mennyit keresgéltem ezt a hsz-t mert aszittem itt van de a C-ben volt. Albert...ez csak egyedül azért baromság, mert amíg alkalmazottak vagyunk, addig sajnos nem beszélhetünk hosszú távú munkáról... lehet holnap lapát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts