coupe Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 4 évet kibírt... ha a mostani szett is kibír 4-et akkor zsír... és ez ezzel a csüccsel Róóóóóóóóódhox... :lol: Jaaaaa,mert 4 évet állt ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Jaaaaa,mert 4 évet állt ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Menni most sem fog sokkal többet... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Jaaaaa,mert 4 évet állt ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: ezt kikérem magamnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 ezt kikérem magamnak :lol: Nálad állt a legtöbbet ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 showder klub hétfői adás.. hatalmas Kővári barna munkássága http://www.youtube.com/watch?feature=playe...11krAKSw#t=824s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Nálad állt a legtöbbet ;) ;) :lol: :lol: vigyáztam csak rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 vigyáztam csak rá azt láttuk, még a hungaroringen is haza tudtad vágni annal a hatalmas tempónál ;) bár ott Soly is meg tudott perdülni pedig ő oktat is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 vigyáztam csak rá De a váltót nem voltál képes megcsináltatni... hiába mondtam, hogy pedig meg kéne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 De a váltót nem voltál képes megcsináltatni... hiába mondtam, hogy pedig meg kéne... ;) nincs nekem ilyenekre pénzem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 De a váltót nem voltál képes megcsináltatni... hiába mondtam, hogy pedig meg kéne... ;) Szerintem ha tudta volna, hogy hozzád kerül vissza még jobban szétrúgja ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 nincs nekem ilyenekre pénzem.... pfffff.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 pfffff.... ;) te most dolgozol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 te most dolgozol ? Nem látod??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 pedig ő oktat is ;) mit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 mit ;) vezetni... tudod... mielőtt jogsit szerez az ember, jobb esetben elmegy az oktatóhoz...és kocsikáznak együtt kicsit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Nem látod??? ;) ;) comboval ? :lol: IX kerből el kéne hoznom egy 150x80as kanapét :lol: befér ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 comboval ? ;) IX kerből el kéne hoznom egy 150x80as kanapét :lol: befér ? :lol: Dettinél van otthon a combo... mert apukáját vitte valami festős melóba... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Dettinél van otthon a combo... mert apukáját vitte valami festős melóba... ;) Akkor semmi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 coupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 marha jó ez a szín Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Ez tényleg szép... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 marha jó ez a szín http://www.fl0yd.de/astra/08/astrashot_2.jpg Ez kicsit hasonlít az enyém színéhez is (igaz, csak amikor a nap rásüt bizonyos szögben) Alap helyzetben azért másabb.. Ebben jobban dominál a szürke meg az arany... Az enyém inkább kék-lila-szürke.. és csak bizonyos szögben ilyen arany vagy milyen... Jól néz ki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Ez kicsit hasonlít az enyém színéhez is (igaz, csak amikor a nap rásüt bizonyos szögben) Alap helyzetben azért másabb.. Ebben jobban dominál a szürke meg az arany... Az enyém inkább kék-lila-szürke.. és csak bizonyos szögben ilyen arany vagy milyen... Jól néz ki... ;) holdfényben tényleg egy kicsit hasonlít a tiédre ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Letrafiztak ma a nulláson... villant a kis piros... kb 87-tel mehettem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts