Laci4 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Jóvammá mindenki látta má fészen :lol: Én még nem :lol: Am: mennyire horror egy ilyen ára? (vagy a publikus ára?) Nekem (is) nem kicsit csúnya már a tankbetöltő... lehet érdemes lenne egy full elemet cseréni majd tavasszal...(vagy még idén kellene? örök dilemma) ;) ;) am2: Széép... lesz :lol: Astra belső.. hmm. nem is emlékszem,hogy szállítottam ilyet.. pedig tök olyan mint az enyém belseje :lol: Nah jó, nem.. nincs övpárna rajta... :lol: (de ha az az olajos doboz, Motul, akkor mégis gyanús! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Am: mennyire horror egy ilyen ára? (vagy a publikus ára?) Az is ott van facsén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 köszii anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 köszii anti http://kepfeltoltes.hu/111027/IMG_2535_www...ltoltes.hu_.jpg Majd van még...csak már meguntam mára túrni...mert szana széjjel vannak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 csak h neked is jó legyen ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 ;) ;) :lol: Most már jóóóóóóó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 sonictol http://indavideo.hu/player/html5/9962281b82 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 meleg vagyok "Lanti vagyok" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 meleg vagyok Jóó jóóó.. de hogy jön ez most ide?! :lol: ;) ;) Csattanás.. uh.. dúrva! Mákja volt a videózósnak.. az elötte haladónak nem.. nem tudom,hogy a fenébe jött át az a marha.. Hirtelen kirántotta? Mert látszik, hogy a szerencsétlen satuzik, meg próbálja elrántani jobbra, de már esélytelen.. Pedig egy jól belátható hosszú szakasz... Mennyi az annyi.. asszem vadászok kicsit a facsén :lol: bár aludni kellene, reggel meló, ráadásul menni kell az üzemorvoshoz :lol: 22:56 szerk: rohadjak meg nem találom,látszik nem vagyok face mágus, vagy valakit ismerősnek kellene jelöni.. Mindegy, megyek aludni, mert 5kor ébresztő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 http://kepfeltoltes.hu/111027/IMG_2535_www...ltoltes.hu_.jpg ;) http://kepfeltoltes.hu/110212/20110211359_...ltoltes.hu_.jpg Ez kéész! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 meleg vagyok gondoltuk ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 köszii anti http://kepfeltoltes.hu/111027/IMG_2535_www...ltoltes.hu_.jpg jé itt még nem látszik az a rengeteg gitt stb rajta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 gondoltuk ;) :lol: :lol: :lol: akkor most már felvállalhatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 HA bárki is jót akar magának, soha ne adja a "barátainak" oda a telefonját, mondván csak neten meg akar nézni valamit ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 jé itt még nem látszik az a rengeteg gitt stb rajta ;) gyenge próbálkozás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 akkor most már felvállalhatod ;) már felvállaltam, nevemre is vettem júniusba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 HA bárki is jót akar magának, soha ne adja a "barátainak" oda a telefonját, mondván csak neten meg akar nézni valamit :lol: ;) :lol: Mindig csak a kifogások... tegnap bevállaltad...kész-passz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 gyenge próbálkozás ;) akkor majd rakok fel képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Mindig csak a kifogások... tegnap bevállaltad...kész-passz... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Veki megnyerte az új gumájait... 225/35 18 PIRELLI P-zero/nero a mostani hátsó kettő kuka... belül szálig kopott, belső perem úgy kirepedve, hogy befér az ujjam... ;) (Peti meg mondja, hogy úgy himbálja a hátulját... 0.6 bar...és nem turbónyomás... ergo a jobb hátsót a perem tartotta, hogy ne a felnin guruljon...) Intéződik a bizti is... 28e/év azért az úgy jó nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Veki megnyerte az új gumájait... 225/35 18 PIRELLI P-zero/nero a mostani hátsó kettő kuka... belül szálig kopott, belső perem úgy kirepedve, hogy befér az ujjam... ;) (Peti meg mondja, hogy úgy himbálja a hátulját... 0.6 bar...és nem turbónyomás... ergo a jobb hátsót a perem tartotta, hogy ne a felnin guruljon...) Intéződik a bizti is... 28e/év azért az úgy jó nem? ;) az igen, pedig ő átnézett mindent állítólag, a bizti meg annyi nekem az astrára de jövőre már b2-ben lesz az is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 az igen, pedig ő átnézett mindent állítólag, a bizti meg annyi nekem az astrára de jövőre már b2-ben lesz az is na jó, de némi kw különbség van a két autó között... ;) 41 lenne a K&H mint legolcsóbb/év... ehhez képest a 28 ajcsi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 na jó, de némi kw különbség van a két autó között... ;) 41 lenne a K&H mint legolcsóbb/év... ehhez képest a 28 ajcsi... ;) a 110kw és a 150 1 kategória Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Veki megnyerte az új gumájait... 225/35 18 PIRELLI P-zero/nero a mostani hátsó kettő kuka... belül szálig kopott, belső perem úgy kirepedve, hogy befér az ujjam... ;) (Peti meg mondja, hogy úgy himbálja a hátulját... 0.6 bar...és nem turbónyomás... ergo a jobb hátsót a perem tartotta, hogy ne a felnin guruljon...) Intéződik a bizti is... 28e/év azért az úgy jó nem? ;) mi? el volt kopva a hátsó gumi? meg le is volt engedve? lehet kéne egy hátsó rugót is cserélned, h emberien álljon az a hátsó kerék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 mi? el volt kopva a hátsó gumi? meg le is volt engedve? lehet kéne egy hátsó rugót is cserélned, h emberien álljon az a hátsó kerék 4 évet kibírt... ha a mostani szett is kibír 4-et akkor zsír... és ez ezzel a csüccsel Róóóóóóóóódhox... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts