mackosajt Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van itt a fórumon olyan barátom, aki levette a komplett váltót, kirakta a kuplungszerkezetet az asztalra, aztán rájött, hogy a kuplungbowden műanyag része, ami a tűzfalra támaszkodik, no az volt széttörve. ;) Az is jó móka lehetett. Szóval akkor te sem tartod kizártnak, hogy azon a vonalon is szét kéne nézzen druszám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Köszi srácok, bár emlékem szerint mintha láttam volna mozogni a ...minek is híííják.. a kiemelő kart? Amibe bele csatlakozik a kuplung bowden... No meg érdekes módon, ha kinyomom, kicsit másabb hangja lesz a kuplungnak.. De most bele ültettétek a fülembe a bogarat.. csak egyedül bajos lenne most megnéznem :lol: (téglát se nagyon találnék, meg 'valszeg kevés lenne, hogy lent tartsa a pedált :lol: ) Pedig jó lenne, mert ha valami csoda folytán lenne Patyinak ideje pénteken rá, lehet holnap napközben megvenném a szettet.. Most néztem.. emlékeztem, hogy cseréltem anno a bowdent, de nem is gondoltam, hogy ilyen régen! 2005.08.31 129 500km Kuplungbowden csere 4 053 Ft Azóta 205 ezer km-nél tartok... :lol: Pedig valamit kitalálok, lemegyek megnézem ezt a bowden dolgot.. b@xa a csőröm Bár aludni kellene.. 5kor ébresztő lesz :lol: Mondjuk a fent említett bowden részt meg tudom nézni.. ;) 0:18 szerk: Na.. meg is néztem.. bowden okés, és mozgatja is a kart.. (egy virágkötöző drót darabból hajlítottam egy karikát, rátettem a bowden kilátszó részére, feltoltam az álló részig, majd kuplung kinyom.. elenged.. és látszott, hogy meddig tolta el a gyűrűt.. kb. addig fényes a bowden is.. ergo addig szokott kb mozogni..) Kár.. pedig de szép is lett volna.. ;) nah megyek fürcsi, aztán alvás.. hosszú lesz a mai nap.. este 6ig meló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 nah megyek fürcsi, aztán alvás.. hosszú lesz a mai nap.. este 6ig meló ;) az szopó ;) mihamarabbi felépülést! csak lesz hely Patyinál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 sárga http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/feln...ontactelad83739 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 sárga http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/feln...ontactelad83739 szted nem láttam ;) azért kösz, mind a 4 téligumim sz@r uh Dénest még gazdagabbá tehetem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 az szopó :lol: mihamarabbi felépülést! csak lesz hely Patyinál.. Jaja.. mázli, de bevállalta.. ha minden igaz, van 2 olajcseréje, meg egy lökös felrakás, megigazítás vagy mi. Azt mondta, ezzel úgy délre végez.. bár nem tudom mi tart addig :lol: ;) Viszont utána nekiesik az enyémnek.. Úgyhogy elvileg úgy fél 10 körül-re jön húgom férje, és elhúz oda.. inkább legyen ott hamarabb a verda, mint hogy rá várjon.. Meg lehet akkor már én is ott maradok... úgyse láttam még leszedve a váltót, kuplungot... utána meg nekem go meló, úgyhogy saját magam miatt is remélem, hogy megvan 17-ig... ;) (no meg mert több dolgot is el kellene intézni hétvégén.. kocsival..) Viktornak meg köszi a gyors kuplung beszerzést! Nah.. megyek is aludni.. kicsit K.O. vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Jaja.. mázli, de bevállalta.. h Na mi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Dragonball nézés közben is érhetik az embert meglepetések ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 hehe... http://www.youtube.com/watch?v=XAkvv6e2XlI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 jók ezek a króm ablakkeretek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 hehe... http://www.youtube.com/watch?v=XAkvv6e2XlI hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Na mi lett? Hi! Szerencsére sikerült megcsinálni. (nem vittem a nagy gépem, így csak telefonnal csináltam pár képet.. 'valszeg, bután nézett volna ki, ha a "nagy géppel" kezdek ott fényképezgetni ;) ) A helyzet. Nagy valószínűség szerint még a gyári kuplung szett volt fent. Lehet még, a bölcső se volt leszedve. A hátsó rögzítésénél, a bölcső és a ..kocsi alváz? között van egy-egy alátét, csak néztek Laciék, hogy jéé ebben ez még megvan?! Nem is tudják mikor láttak ilyet :lol: A tárcsában a rugóknál van oldalt kilógva egy-egy fém rész.. egy olyan tört le, és esett be a szerkezetbe a rugóhoz, ezért nem tudott "kioldani"... (képen alul hiányzik) A tárcsa még el is ment volna egy darabig (bár már nagyon jó, hogy ki lett cserélve, mert épp kezdte 1-1 szegecs fejét érinteni.. :lol: ) Kinyomó csapágy egyértelműen kuka volt.. már nem is forgott szinte.. (ami érdekes, az eredeti még full fém volt, a mostaninak a persely része?(belső része) valami műanyag szerűség..) De LUK volt benne, és az is lett... A váltó nyeles tengely szimering házát(amire megy a kinyomó csapágy) a kosz, és a csapágy mozgása kicsit megmarta, jó lett volna cserélni, de se Unix, se láng, se csergőben nem volt, szóval maradt.. Azt mondta Laci, nem annyira gáz.. nem 5-10 ezer km múlva meghal dolog, de újabb 200 ezret nem valószínű hogy ezzel elmegy :lol: Össze lett rakva, kafa lett.. Bár nagyon fura még.. elsőre majdnem kirúgtam a padló-doblemezt.. olyan lett a régihez képest, mintha egy toll pelyhet rugdosnék egy Medicin labda helyett :lol: Szinte semmi ellenállás... nem is tudom melyik a jobb ;) No meg meg kell még szokni, hogy fentebb fog.. eddig kinyomtam padlóig, és épp hogy elkezdtem felengedni, már kezdett fogni.. most úgy 3/4 és fél út között valahol kezd.. Eddig tetszik.. de tetsszen is.. nem volt olcsó mulatság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hi! Szerencsére sikerült megcsinálni. No meg meg kell még szokni, hogy fentebb fog.. eddig kinyomtam padlóig, és épp hogy elkezdtem felengedni, már kezdett fogni.. most úgy 3/4 és fél út között valahol kezd.. Eddig tetszik.. de tetsszen is.. nem volt olcsó mulatság ;) Na akkor jó. Mikor álltak neki és mikorra lett kész? Azért ez eltartott egy darabig. Nekem is fent fog a G kuplungja, azóta sem bírtam megszokni, sokkal jobb volt a GSijé hogy amint engedted egy picit már fogott is. Gondolom akkor a hétvégi kocsikázás nem maradt el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Lehet àm àllítani rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Lehet, lehet :lol: Már kezdem megszokni.. majd még ha a csajszi vezeti meglássuk mi lesz.. már egész jól megszokta az eddigi beállítást, "Tanuló vezető"ként neki lehet nehezebb lesz átállnia.. de lehet nem..... max. állítok rajta... Am: asszem olyan 11 körül, vagy kicsivel hamarabb, és úgy 14 körül már meg is volt... ;) Háát.. telekre végül is nem mentünk, mert szombaton lement barátosném faterja, és "le fagymentesített", abban az esős időben meg mást úgyse tudtunk volna csinálni.. Viszont vásárolni, meg névnapozni elvittem a leányzót, illetve elhoztunk egy számgép asztalt a möbelixből vagy miből.. szóval jó volt,hogy kész lett.. de gondolom Laciéknak se jött rosszul az a kis pénz, amit otthagytam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hoppp...megint itt egy Tom... de írni úgy sem fog... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hoppp...megint itt egy Tom... de írni úgy sem fog... ;) ;) reméljük azért szól ha bontja a calit :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 reméljük azért szól ha bontja a calit ;):D Hát ha még szóba áll velünk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hát ha még szóba áll velünk... :lol: ilyen ajánlatra se, akkor tényleg csak ha nekünk is 2 kerekünk marad ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 ilyen ajánlatra se, akkor tényleg csak ha nekünk is 2 kerekünk marad ;) ;) Adott... kék-fekete...nagyflex...és felezünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Mennyire lehetnek jó ezek a takaróponyvák autóra??? Van értelme drágát venni??? Vagy jó lehet az olcsó is??? Vélemények??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Mennyire lehetnek jó ezek a takaróponyvák autóra??? Van értelme drágát venni??? Vagy jó lehet az olcsó is??? Vélemények??? volt már példa rá h rá volt rakva a kocsira és lejött a lakk a tetőről... ;) de az nem teljes auto takaró ponyva volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 volt már példa rá h rá volt rakva a kocsira és lejött a lakk a tetőről... ;) de az nem teljes auto takaró ponyva volt... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 ;) :lol: szerintem ha egy fűtött mélygarázsba álla kocsi akkor pl nagyon jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts