Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 nemár... de pedig de :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 de pedig de :P Igazi szerencsecsomag ez az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Igazi szerencsecsomag ez az autó :D há figyelj, aki 1hónapig olaj nélkül jár vele, az ne lepődjön meg ha kiugrik a hajtókar utána. A friss olaj a szétvágott csapágyat nem gyógyítja meg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Tényleg már csak a Hernád GSi hiányzik a flottából. Én már kérdeztem tud e valaki vmit róla....???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 a Renzso féle GSI még mindig eladó... ( szerintem olyan 4-5 éve folyamatosan....) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5043609 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 a Renzso féle GSI még mindig eladó... ( szerintem olyan 4-5 éve folyamatosan....) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5043609 Az ára és az állapota is elég vicces.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Az ára és az állapota is elég vicces.... láttunk már pár ilyet :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Lanti???? úgyis minjár kész a KF ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Lanti???? úgyis minjár kész a KF ;) ismerem a srácot.. jópofa auto.. Anitnak is ajánlottam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Kéne bele valami fejegység... meg visszakötni a zenét, és turbo timert... Ennyit a racionalitásról ;) ;) :lol: :lol: csöbörből vödörbe :lol: :lol: nem mindegy mit kell vele csinálni? vidd el szerelőhöz ő tudni fogja. elképzelem ahogy a ház előtt légteleníted a féket egyedül :D Ezt Én is megnézném :lol: :lol: :lol: :lol: Lanti! Plastid nem maradt 1 flakon? Ha kell vissza adom,mert télen neki nem állok semminek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ha valaki ennyi kp-val megjelenne érte beremegne a térdem :lol: Menne az olcsóbban is,ha valaki el szeretné vinni :lol: Combo marad melóba járós, Szusi rohangálós, úgy néz ki, hogy Detti kap cégautót januárban, és a vekit nézegetem majd a kertben... :lol: :lol: :lol: Most már,erre áll fel????? ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 a Renzso féle GSI még mindig eladó... ( szerintem olyan 4-5 éve folyamatosan....) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5043609 Az ára és az állapota is elég vicces.... Jesszusom.. az az eleje... ;) Na és az ára :lol: ;) Minden fékezés után a következő alkalommal kb négyszer olyan mélyre kell nyomni a pedált, hogy fogjon valamit......mi lehet? Légteleníteni kellene? Olaj van benne elég? :lol: Mikor volt cserélve? Én most cseréltettem le az enyémben a norautónál valami 4000Ft-ért... pikk-pakk megvan, géppel cserélik, nem pumpálgatják... érzésre kicsit jobb lett, nem rugózik annyira :lol: (majdnem 3 éve volt cserélve, 2 évente illene asszem...) Mondjuk a tied kicsit komolyabbnak tűnik.. szóval támogatom.. szerelő :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Peti használta a legtöbbet ;) :lol: De Ő miért adta el? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 De Ő miért adta el? :lol: biztos nem úgy jöttek össze a dolgok anyagilag, de hogy hogyan került Antihoz na az már a kérdés :lol: Hihetetlen, de így ha kész a váltó tud vinni vele egy kört ;) Mondjuk vezetni jobb ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ennyit a racionalitásról ;) ;) :lol: :lol: csöbörből vödörbe :lol: :lol: Azzal a különbséggel, hogy így nincs havi hitelem, és nem a havi 60-at nézegetem a kertben... amúgy is én beletörődtem, hogy az én életem nem a racionalitásról szól... :lol: Plastit rendeltem Lacitól, elvileg a héten lesz, aztán jövő hét elején le is fújom a felnit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 biztos nem úgy jöttek össze a dolgok anyagilag, de hogy hogyan került Antihoz na az már a kérdés :lol: Hihetetlen, de így ha kész a váltó tud vinni vele egy kört ;) Mondjuk vezetni jobb :lol: :lol: Én rákérdeztem még anno... gondolkozott, és így döntött... :lol: Váltó nem jó ám még... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Én rákérdeztem még anno... gondolkozott, és így döntött... ;) Akinél legalább egy évet eltölt az autó az belefaraghatja a nevét az A oszlopba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Többet lesz a combo a kertben. A váltót miért nem csináltatja meg senki? Nem lehet akkora összeg hogy ne érje meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Plastit rendeltem Lacitól, elvileg a héten lesz, aztán jövő hét elején le is fújom a felnit... ;) pedig szegény Peti mennyit szenvedett mire leszedte az egyikről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Többet lesz a combo a kertben. A váltót miért nem csináltatja meg senki? Nem lehet akkora összeg hogy ne érje meg. nem az összeg a szopás vele a lényegesen sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Ha valaki ennyi kp-val megjelenne érte beremegne a térdem ;) A térded...persze... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Redi ! 450ért eladod ? Ha valaki ennyi kp-val megjelenne érte beremegne a térdem ;) Hehe, ezzel én is így vagyok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Hi! Na, eljött az a pillanat is, hogy 8 év, és 100 ezer km.-er után az "út szélén hagyott a paripa". (eddig bármi baja volt, saját lábán, saját erőből jött haza, ment el a szervízbe..) 90 %, hogy széthullott a kuplung szerkezet. Nyüves volánbusz a külsőben, a megállás előtt abban a pillanatban tette csak ki az indexet, amikor már fékezett, én meg a megállója előtt 10 méterrel akartam, bekanyarodni. (Újpest, váci úton befelé mekihez akartam menni, Ge-Tungstrammal szemben..) Vissza kettő, közben be a belsőbe, kuplung fel, gáz.. motor felbőg.. érzem üresbe.. próbálok újra kettes dobni.. nem megy.. lendületből üresben be a meki utáni agip kútra... Leállít.. gondoltam szétment a rudazat... Motorház fel, mondom barátnőmnek, próbálja meg egyesbe rakni, közben néztem a rudazatot.. bement.. hmm. mondom 2... okés.. jó, akkor váltogasd végig.. mind oké.. Hee? :lol: Helycsere.. végigpróbálom, és tényleg.. hmmm.. hmm... ;) Oké.. akkor motor beizzít.. kuplung be (azaz ki), próbálnám berakni sebességbe, nem megy.. (nem erőltetem izomból) Fejemben már forognak a fogaskerekek... széthullott a kuplung szerkezet, nem emel ki.. Ezt igazolni akarva: motor off.. váltó lükibe be (előttem padka volt..) Kuplung benyom, indít.. verda megugrik, abban a tizedmásodpercben el is engedtem az indításról.. Motor-kerék összekötve.. váltó megy, kuplungot hiába nyomom be.. ergo ha jól sejtem, tényleg a szerkezet adta meg magát.. szuper.. hétvégén mentünk volna telekre fagymentesíteni.. bár nézhetem a jobbik oldalát is.. hétvégén Győrben voltunk.. ha ott adja elő ugyanezt.. uhh... De mentségére legyen mondva, az utóbbi időben már gyanakodtam arra, hogy nem ártana kicserélni a kuplungot.. csak nálam több mint 100 ezer nem nagypapis km-ert kapott.. de meg merném kockáztatni, hogy még a gyári van benne! (205 ezer óra szerint!) Ez nem az én napom ma :lol: Viktor: holnap valamikor kereslek ez ügyben.. vagy ha valaki tud jó áron kuplungszettet, ne kíméljen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 ööööö Laci! Ha a szerkezet adta meg magát, úgy szerintem nem lenne összeköttetés. Inkább a kinyomó környékén, vagy (bár hülyeség, mert biztos feltűnt volna) a bowden környékén néznék szét még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 ööööö Laci! Ha a szerkezet adta meg magát, úgy szerintem nem lenne összeköttetés. Inkább a kinyomó környékén, vagy (bár hülyeség, mert biztos feltűnt volna) a bowden környékén néznék szét még. Van itt a fórumon olyan barátom, aki levette a komplett váltót, kirakta a kuplungszerkezetet az asztalra, aztán rájött, hogy a kuplungbowden műanyag része, ami a tűzfalra támaszkodik, no az volt széttörve. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts